您的位置:外语教育网 > 职称英语 > 试题中心 > 模拟试题 > 正文

职称英语等级考试综合C模拟试题

2005-11-17 00:00   来源:       我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |
    第1部分 词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分,建议10分钟以内完成)

    下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。

    1. The war was over, but the whole country was in a state of disorder.

    A. confusion B. disagreement C. disappearance D. disaster

    2. On Thanksgiving in the United States, families gather and give thanks for the blessing(祝福) of the past year.

    A pick up B come together C compete D correspond

    3.In Tom's eyes, the restaurant at the corner of the street is a very smart one.

    A clever B elegant C loyal D brave

    4. He was said to have been removed from the position of manager for a recent conflict with an important customer.

    A dismissed B released C picked D exposed

    5. I don't feel secure when I am alone in the house.

    A safe B pretty C distant D obvious

    6. Numerous attempts have been made to hide the truth.

    A Many B Successful C Effective D Unsuccessful

    7. Ms Hawkins handles the company's accounts.

    A deals with B deals in C holds on D holds out

    8. I reserve the right to disagree.

    A deserve B keep C perceive D notice

    9. The solid facts he provided in his speech left a deep impression on his audience.

    A strong B entire C reliable D hard

    10. We can't take more than 100 guests.

    A hold B set C let D catch

    11. My sister has a talent for music.

    A interest B limitation C dream D gift

    12.Everyone in the class participated in the farewell party.

    A. contributed to B. took pleasure in

    C. took part in D. enjoyed

    13. It is odd that so little is known about the talented painter.

    A. surprising B. unreasonable C. strange D. unbelievable

    14. This book embraces many subjects.

    A adopts B covers C presses D accepts

    15. He is sure of the coming of investment boom after adopting the new investment policies.

    A decrease B increase C influence D preparation

    第二部分:阅读判断(每题1分,共七分,建议12分钟以内完成)

    阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把A涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把B涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把C涂黑

    “Own” your Children’ s Education

    “Helping them isn’t about showing your kids how to do the work.It’s about being genuinely interested and having regular conversations about what they’re learning,”says J.Gary Knowles,a professor at the Ontario Institute for Studies in Education。part of the University of Toronto.

    Rozon has a slew of suggestions for how to get more involved.“Get to know the teacher.Discuss ways to tailor the assignments to your child’s learning style.Spend time in the classroom.Ask for outlines of unit studies so you can find supplementary materials at the 1ibrary or through videos.Read your child’s textbooks:If you work a few pages ahead,you’ll be able to help them with problems they encounter”

    Reading is another must,says Rozon.“Even after your children Can read themselves, hearing somebody else read aloud is important.We nearly always have a book on the go;we read for at least a half hour before bedtime.”

    The more engaged a parent is,the more the child benefit,adds Bruce Arai.“The evidence is clear:Parental involvement is one of the most important factors in school success.”Arai cites the National Longitudinal Survey of Children and Youth.sponsored by Human Resources Development Canada(HRDC), which is measuring all aspects of child development.“The hours children spend in class are but one element of their education。”states HRDC,which says parental support,along with teacher support and a positive attitude towards school,all contribute to academic SUCCESS.

    “I see every moment of every day as a learning experience.”says Goforth.“The most satisfying part of it is seeing the love of learning continued.I’m not squelching my children’s desire to learn by insisting they learn.Thev learn because they want to.”

    Adds Jeanne Lambert,mother of Carey Graham:‘‘Make the time,take the timC,guide,lead,and encourage.If nothing else,your children learn you care,and that’s the most important1esson you call give them.”

    1.According to the passage, parents should help their children with their homework.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    2.You should read your child’s textbooks so that you can teach them.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    3.Children should always take a book with them on the way back from school and read it aloud.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    4. If parents show a lot of interest in their children’s study, the children will do better at school.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    5. The support from parents and children’s attention span in class are the only factors in children’s academic success.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    6. Goforth never forces his children to learn because he doesn’t want to damage his children’s interest to learn.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    7.It is very important that you let your children know you feel love and concern for them.

    A.right B.wrong C.Not mentioned

    第三部分:概括大意与完成句子(每题1分,共8分,建议10分钟以内完成)

    阅读下面这篇短文,短文后有2项测试任务:(1)1---4 题要求从所给的6个选项中为第2--5 段每段选择1个正确的小标题;(2)第5--8题要求从所给的6个选项中选择4个正确的选项,分别完成每个句子。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

    The paper Chase

    “Running a house is a lot like running a business.” says Stephanie Denton, a professional organizer based in Cincinnati, Ohio, who specializes in both residential and commercial paperwork and record keeping. To get a successful grip on organizing documents, bills, and other materials, Denton suggests the following tips:

    Create a space in which you can always do your paperwork. This is perhaps the most important element of a successful system. If you can’t devote an entire desk to the task, at least invest in a rolling file cart to store active paperwork and a two-drawer file cabinet for family records. Store the rolling file cart wherever it is most convenient and comfortable to do your work, whether that is the kitchen, office, or family room.

    When in doubt, throw it out. The first step to implementing a workable filing system is to eliminate paper you don’t use, don’t need, or that you could easily access again elsewhere. Throw out duplicate statements, old catalogs, and all of the coupons, mailings, or offerings you’ll never have an opportunity to use or even read.

    Set aside two days a month to pay bills. If a monthly due date doesn’t fit into your cycle, call up the creditor and suggest a more convenient date. Keep two manila folders at the front of your system for current bills –one to correspond with each bill-paying day –and file all incoming bills. Keep a list in the front of each folder of what needs to be paid in case the invoice never arrives or gets misplaced.

    Think of your filing system not as a rigid tool, but as a living, breathing system that can accommodate your changing needs. A good filing system is both mentally and physically flexible. Everyone’s needs are different, says Denton, but when devising a filling system, ask yourself: “where would I look for this?” Create main headings for your filing system, such as Investments, Taxes, Children, and so forth, and file individual folders under the main headings. Never overstuff your files.

    1. Paragraph 2 ___

    2. Paragraph 3____

    3. Paragraph 4 ___

    4. Paragraph 5____

    A. Find a place to work on

    B. Implementing a workable filing system

    C. What is a good filing system

    D. How to invest in a rolling file cart

    E. Get rid of unimportant things

    F. Dealing with bills

    5. Stephanie Denton is expert ___.

    6. You can put your file cart anywhere you like, on condition ___.

    7. Coupons should be thrown away because ___.

    8. “Mentally flexible” indicates the fact ___.

    A. they are useless

    B. in paper chase

    C. that it is easily reached

    D. that different people have different requirements

    E. they are not comfortable

    F. in investing in coupons

    第四部分:阅读理解(每题3分,共45分,建议40分钟以内完成)

    下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

    Mother knows the best?

    Once while being prepped for a television interview, I was chatting with the host about stay-at-home fathers.I made the point that one reason we’re seeing more stay-at-home dads may be that it’s no longer a given that a man makes more money than his wife.Many families now take earning power into account when deciding which parent will stay home.

    At that point,one of the male crew members commented, almost to himself but loud enough for my benefit,“It should be the better parent who stays home.”A lot of guys say things like that.Usually it’s code for, “My wife(read:any woman)is the better parent.”

    I was a stay-at-home father for eight years, so his declaration made me bristle.It implied that our family’s choice could only have been correct if 1 was a “better” parent than my wife.

    I think men shoot themselves in the foot with this kind of thinking.I suppose an argument could have been made that when I began staying home my wife was the “better” parent:She had spent more time with Ry,could read him better and calm him more quickly.And given a choice.he’d have picked her over me.But as she was the more employable one.my wife went out to work and I looked after our son.

    Know what? I caught up.Because of the increased time I spent with him.I soon knew Ry well,understood what he needed and could look after him more or 1ess as well as my wife could.Actually, the experience helped me unlock one of the world’s great secrets:Women are good at looking after children because they do it.It’s not because of any innate female aptitude or a mother’s instinct--which I think is mostly learned anyway.It’s because they put in the time and attention required to become good at the job.

    Women obviously get a biological head start from giving birth and nursing.but over the long term experience is more important.When I got the experience myself, I was good.too.As good? I don’t know.Who cares? Children are not made of glass.other people ale capable of looking after them besides Mom.

    练习:

    1.Which of the following does the first paragraph imply?

    A)Men are no longer given the opportunity to stay at home.

    B)In more and more families the wife is earning more than the husband.

    C)The author works at a TV station.

    D)More and more men choose to stay at home to look after their children.

    2.the author decided to stay at home to look after their son eight years ago because

    A)he though the was the better parent.

    B)it was easier for his wife to find a job.

    C)their son Ry liked him better.

    D)he was earning less than his wife.

    3.Which of the following is NOT mentioned as a thing that a good parent should do with his or her child?

    A)Spending more time with him.

    B、taking him t0 school.

    C)Reading stories to him.

    D)Being able to calm him down.

    4. Women generally are better than men at taking care of children because

    A)they were born with the ability.

    B)they just enjoy doing it.

    C)they spend more time with them.

    D)they have learned to do it at school.

    5.which of the following is the conclusion the author draws at the end of the article?

    A)He is better than his wife at taking care of children.

    B)He is as good as his wife at taking care of children.

    C)Anyone Can take good care of children as far as he has the experience.

    D)Children prefer to be taken care of by their mother than by anyone else.

    Some things we know about language

    Many things about language are a mystery, and many will always remain so.But some things we do know.

    First,we know that all human beings have a language of some sort.There is no race of men anywhere on earth so backward that it has no language,no set of speech sounds by which the people communicate with one mother.Furthermore,in historical times,there has never been a race of men without a language.

    Second,there is no such thing as a primitive language.There are many people whose cultures are undeveloped,who are,as we say,uncivilized。but the languages they speak are not primitive.In all known 1anguages we can see complexities that must have been tens of thousands of years in developing.

    This has not always been well understood;indeed, the direct contrary has often been stated. Popular ideas of the 1anguage of the American Indians will illustrate.Many people have supposed that the Indians communicated in a very primitive system of noises.Study has proved this to be nonsense.There are,or were,hundreds of American Indian languages,and a11 of them rum out to be very complicated and very old. They are certainly different from the languages that most of us are familiar with,but they are no more primitive than English and Greek.

    A third thing we know about language is that all languages are perfectly adequate.That is.each one is a perfect means of expressing the culture of the people who speak the language.

    Finally, we know that language changes.It is natural and normal for language to change; the only languages which do not change are the dead ones.This is easy to understand if we look backward in time.Change goes on in all aspects of language.Grammatical features change as do speech sounds,and changes in vocabulary are sometimes very extensive and may occur very rapidly.Vocabulary is the least stable part of any language.

    练习:

    1.In the second paragraph the author thinks that

    A)some backward race doesn’t have a language of its own.

    B)some race in history didn’t possess a language of its own.

    C)any human race,whether backward or not,has a language.

    D)some races on earth call communicate without language.

    2.According to the author, people of undeveloped cultures can have languages.

    A)complicated

    B)uncivilized

    C)primitive

    D)well-known

    3.The author has used American Indian languages as all example to show that they are

    A)just as old as some well-known languages.

    B)just as sophisticated as some well-known languages.

    C)more developed than some well-known languages.

    D)more complex than some well-known languages.

    4.Which of the following statements is INCORRECT?

    A)A language is a means of expressing a particular culture.

    B)AU languages Can well express their respective cultures.

    C)American Indian languages are as sophisticated as English.

    D)Some languages are better than other languages.

    5.According to the author, language changes are most likely to occur in

    A)grammar.

    B)pronunciation.

    C)vocabulary.

    D)intonation.

    Florida Hit by Cold Air mass 

    In January, 2003,the eastern two.thirds of the United States was at the mercy of a bitterly cold air mass that has endangered Florida’s citrus trees,choked northern harbors with ice and left bewildered residents of North Carolina’s Outer Banks digging out of up to a foot of snow.

    The ice chill deepened as temperatures fell to the single digits。in most of me。South,with all unfamiliar dip below the freezing mark as far south as parts of interior South Florida.Temperatures in Florida plunged,with West Palm Beach dropping to a record low of 2 degrees.

    “We couldn’t believe how cold it was,”said Martin King,who arrived this week in Orlando。from England.“We brought shorts,T·shirt,and I had to go out and buy another coat.”

    The temperature plunge posed a threat to Florida’s US$9.1 billion-a-year citrus crop.More of which is still on the trees.Growers were hurrying to harvest as much of the fruit as possible before it was damaged by cold.

    “Time is of the essenceⅢin getting fruit to the plant,”said Tom Rogers,a citrus grower who expected to see damage to oranges and grapefruit at that time.

    In Florida,Governor Jeb Bush signed an emergency order to eliminate the weight limit Oil trucks SO citrus growers could get as much fruit to market as possible.

    Casey Pace,a spokeswoman for Florida Citrus Mutual,said growers had sprayed trees with sprinklers。which created a layer of ice and helped maintain a temperature near freezing.Citrus trees are considered in danger of damage if the temperature drops below minus 2 degrees Celsius for four hours or more.Snow ranging from a dusting to up to 30 centimeters “blanketed“ the Carolinas,Tennessee and parts of Virginia.

    练习:

    1.Which.of the following statements is not meant in the first two paragraphs?

    A)The cold air mass was a threat to Florida’s citrus crop.

    B)The temperature in the United States except the South dropped below the freezing mark.

    C)The northern harbors were blocked with ice.

    D)The eastern two thirds of the United States was hit by cold air mass.

    2.According to the second paragraph,in which area(s)did the temperature fall below zero?

    A)Most of the South.

    B)Parts of interior South Florida.

    C)West Palm Beach.

    D)All of the above.

    3.King’s statement that “we brought shorts,T-shirt,and I had to go out and buy another coat.”shows that

    A)he was caught by the sudden cold.

    B)he needed formal clothes.

    C)fashion in Florida is tempting.

    D)Florida is hot compared with England.

    4.Governor Jeb issue the emergency order because he

    A)thought speed limit for trucks was unreasonable.

    B)tried to improve the traffic condition of the expressways.

    C)wanted to encourage trucks to transport as much fruit to market as possible

    D)wanted to stop trucks from carrying too much fruit to market.

    5.Which statement is NOT true according to the last paragraph?

    A)Sprinklers were used to protect citrus trees from being damaged.

    B)Citrus trees would be damaged if the temperature drops below minus 2~C for four hours.

    C)The Carolinas,Tennessee and parts of Virginia were covered with snow.

    D)Florida Citrus Mutual sprayed trees with sprinklers for citrus growers.

    第五部分:补全短文(每题2分,共10分,建议在10分钟以内完成 )

    阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。

    The first four minutes

    When do people decide whether or not they want to become friends? During their first four minutes together, according to a book by Dr. Leonard Zunin. In his book, "Contact: The first four minutes," he offers this advice to anyone interested in starting new friendships: __1__. A lot of people's whole lives would change if they did just that.

    You may have noticed that average person does not give his undivided attention to someone he as just met.__2__. If anyone has ever done this to you, you probably did not like him very much.

    When we are introduced to new people, the author suggests, we should try to appear friendly and self-confident. In general, he says, "People like people who like themselves."

    On the other hand, we should not make the other person think we are too sure of ourselves. It is important to appear interested and sympathetic, realizing that the other person has his won needs, fears, and hopes.

    Hearing such advice, one might say, "But I'm not a friendly, self-confident person. That's not my nature. It would be dishonest for me to at that way."

    __3__. We can become accustomed to any changes we choose to make in our personality. "It is like getting used to a new car. It may be unfamiliar at first, but it goes much better than the old one."

    But isn't it dishonest to give the appearance of friendly self-confidence when we don't actually feel that way? Perhaps, but according to Dr. Zunin, "total honest" is not always good for social relationships, especially during the first few minutes of contact. There is a time for everything, and a certain amount of play-acting may be best for the first few minutes of contact with a stranger. That is not the time to complain about one's health or to mention faults one finds in other people. It is not the time to tell the whole truth about one's opinions and impressions.

    __4__. For a husband and wife or a parent and child, problems often arise during their first four minutes together after they have been apart. Dr. Zunin suggests that these first few minutes together be treated with care. If there are unpleasant matters to be discussed, they should be dealt with later.

    The author says that interpersonal relations should be taught as a required course in every school, along with reading, writing, and mathematics. __5__ that is at least as important as how much we know.

    A. In reply, Dr. Zunin would claim that a little practice can help us feel comfortable about changing our social habits.

    B. Much of what has been said about strangers also applies to relationships with family members and friends.

    C. In his opinion, success in life depends mainly on how we get along with other people.

    D. Every time you meet someone in a social situation, give him your undivided attention for four minutes.

    E. He keeps looking over the other person's shoulder, as if hoping to find someone more interesting in another part of the room.

    F. He is eager to make friends with everyone.

    第6部分:完型填空(建议在15钟以内完成)

    阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

    Something Men Do Not Like to Do

    Eric Brown hates shopping.“It’s just not enjoyable to me,”said the 28-year-old.Chicago man who was carrying several shopping bags along the city’s main street,Michigan Avenue.“When I, m out____1___,I basically know what 1 want to get.I rush in.I buy it.I___2___”

    Common wisdom says that guys hate to shop.You Can ask generations of men.But people who study shopping say that a number of social,cultural and economic factors are now ___3___this“men-hate-to-shop”notion.

    “___4___social class,ethnicity, age—men say they hate to shop,”says Sharon Zukin, a City University of New York sociology professor.“Yet when you ask them deeper questions, it turns out that they___5___tO shop.Men generally like to shop for___6___,music and hardware.But if you ask them about the shopping they do for books or music,they’11 say‘Well' that’s not shopping.That’s ___7___”

    In other words,what men and women call“buying things’’and how they approach that task are ___8____

    Women will___ 9___ through several 1,000-square-metre stores in search 0f the perfect party dress.Men will wander through 100 Internet sites in search of the ___lO___digital camcorder.

    Women see shopping as a social event.Men see it as a mission or a___11___to be won.

    “Men are frequently shopping to win,’’says Mary Ann McGrath,a marketing professor at Loyola University of Chicago.“They want to get the best deal. They want to get the best one,The last one and if they do that it__12__them happy.”

    When women shop,“they’re doing it in a way where they want__l3__ to be very happy,”says McGrath.“They’re kind of shopping for love.”

    In fact, it is in clothing where we see a male-female__14__most clearly.Why, grumble some men,are all male clothes navy,grey, black or brown? But would they wear 1ight green and pink?

    These days,many guys wear a sort of“uniform”,says Paco Underhill,author of“Why We Bye”, “It’s been hard for them to understand what it means to be fashion.Conscious in a business way. It becomes much,much easier if you__15__your range of choices.”

    词汇:

    grumble n.抱怨,发牢骚

    ethnicity n.种族特点

    camcorder n.摄像放像机

    
   练习:

    1.A)playing B)fishing C)shopping D)traveling

    2.A)get out B)stay in C)look round D)move about

    3.A)confirming. B)challenging C)proving D)supporting

    4.A)Regardless of B)Because of C)Owing to D)Thanks to

    5.A)want B)like C)hate D)hope

    6.A)coats B)pants C)socks D)books

    7.A)relaxation B)rest C)exercise D),research

    8.A)similar B)inclusive C)contradictory D)different

    9.A)wander B)go C)walk D)run

    10.A)cheap B)fashionable C)presentable D)perfect

    11.A)task B)play C)game D)destination

    12.A)brings B)causes C)makes D)keeps

    13.A)everybody B)nobody C)anybody D)no one

    14.A)competition B)comparison C)division D)confrontation

    15.A)broaden B)expand C)extend D)narrow

    参考答案:

    第1部分:词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分)

    下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。

    1.A  2.B  3.B  4.A  5.A  6.A   7.A  8.B  9.C  10.A

    11.D  12.C  13.C  14.B  15.B  

    第2部分:阅读判断(每题1分,共7分)

    阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把A涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把B涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把C涂黑

    1.C  2.B  3.C  4.A  5.B   6.A  7.A

    第3部分:概括大意与完成句子(每题1分,共8分,建议10分钟以内完成)

    阅读下面这篇短文,短文后有2项测试任务:(1)1---4 题要求从所给的6个选项中为第2--5 段每段选择1个正确的小标题;(2)第5--8题要求从所给的6个选项中选择4个正确的选项,分别完成每个句子。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

    1.A  2.E  3.F  4.C  5.B  6.C  7.A  8.D

    第四部分:阅读理解(每题3分,共45分,建议40分钟以内完成)

    下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

    Mother knows best  

    1.B  2.B  3.B  4.C  5.C

    Some things we know about language

    1.C  2.A  3.B  4.D  5.C

    Florida Hit by Cold Air mass 

    1.B  2.B  3.A  4.C  5.D

    第五部分:补全短文(每题2分,共10分,建议在10分钟以内完成)

    阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。

    1.D  2.E  3.A  4.B  5.C

    第6部分:完型填空

    阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

  1.C. 2.A. 3.B.  4.A. 5. B. 6.D. 7.D.8.D. 9.A. 10.D.

  11.C. 12.C. 13.A. 14.C. 15.D.

相关资讯:
网站导航:
 四六级 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 经验 复习
 雅思 指南 动态 机经 备考 留学  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

职称英语免费试听

更多>>

培训辅导

招生方案>>
  • 综合类
  • 理工类
  • 卫生类
  • 更多
超值套餐

特色通关班 480元/门 特色无忧班 780元/门

精品通关班 680元/门 精品无忧班 1280元/门

实验通关班 1180元/门 实验无忧班 2080元/门

职称英语考试辅导招生方案  职称英语考试辅导选课入口

学员心声

更多>>
学员 ltlm200708:
我已经20多年没学过英语了,本以为通过职称英语考试是不可能的事情。但听了外语教育网周涵老师的课程后,这次考试竟然得了84分,在此我要特别感谢周涵老师。
学员 5749ndgkjwr:
感谢职称英语周涵老师,我的职称英语考试顺利通过了!同时也感谢外语教育网热情、细心的服务,我会继续在网校学习的,一起加油吧!
学员 2013xgyzys:
职称英语考试通过了,非常高兴!真的十分感谢周涵老师!谢谢外语教育网!
学员 vocational:
我是一名在职考生,因为工作很忙,没有时间去上面授的辅导班。通过网络知道了外语教育网,工作之余看了看网校的职称英语课程,体系完整、服务到位,非常适合我。感谢外语教育网,感谢周涵老师!
学员 hiahera1231:
周涵老师讲课思路清晰、重点突出、简洁清楚,不愧为职称英语辅导名师!
学员 wy6023:
周涵老师您好,经过一个多月听你讲课,受益很大,但是我基础很差,词汇量很少,今年能通过吗?很担心哦! 周涵老师回答:词汇是很重要到的一部分,现在快考试了,重点是把课程看完、掌握了。另外,考场上好好利用字典,技巧我已经在最近的一起访谈中提到,祝你成功。
学员 everlast68:
感谢周涵老师,给我讲了非常好的解题思路和方法,终生受益!
学员 persistance:
外语教育网职称英语资料挺全,尤其是周涵老师做的访谈,太带劲了,讲了很多实用技巧,谢谢周涵老师!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371