移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

2000年6月四级真题与答案

2005-12-20 00:00   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  2000年6月大学英语四级考试试题

  Part I Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Example: You will hear:

  You will read: A) At the office. B) In the waiting room.

  C) At the airport. D) In a restaurant.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they had

  to finish in the evening. This is most likely to have taken place at the office.

  Therefore, A) "At the office" is the best answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the centre.

  Sample Answer [ A ] [B] [C] [D]

  1.A) She is not interested in the article.

  B) She has given the man much trouble.

  C) She would like to have a copy of the article.

  D) She doesn't want to take the trouble to read the article.

  2.A)He saw the big tower he visited on TV.

  B) He has visited the TV tower twice.

  C) He has visited the TV tower once.

  D) He will visit the TV tower in June.

  3.A) The woman has trouble getting along with the professor.

  B) The woman regrets having taken up much of the professor's time.

  C) The woman knows the professor has been busy.

  D) The woman knows the professor has run into trouble.

  4.A) He doesn't enjoy business trips as much as he used to.

  B) He doesn't think he is capable of doing the job.

  C) He thinks the pay is too low to support his family.

  D) He wants to spend more time with his family.

  5 A)The man thought the essay was easy.

  B) They both had a hard time writing the essay.

  C) The woman thought the essay was easy.

  D) Neither of them has finished the assignment yet.

  6.A) In the park. B) Between two buildings.

  C) In his apartment. D) Under a huge tree.

  7.A) It's awfully dull. B) It's really exciting.

  C) It's very exhausting. D) It's quite challenging.

  8.A) A movie. B) A lecture. C) A play. D) A speech.

  9.A) The weather is mild compared to the past years.

  B) They are having the coldest winter ever.

  C) The weather will soon get warmer.

  D) The weather may get even colder.

  10.A) A mystery story.

  B) The hiring of a shop assistant.

  C) The search for a reliable witness.

  D) An unsolved case of robbery.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each

  passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.

  11.A) They want to change the way English is taught.

  B) They learn English to find wella2paid jobs.

  C) They want to have an upa2to date knowledge of English.

  D) They know clearly what they want to learn.

  12.A) Professionals.

  B) College students.

  C) Beginners.

  D) Intermediate learners.

  13.A) Courses for doctors.

  B) Courses for businessmen.

  C) Courses for reporters.

  D) Courses for lawyers.

  14.A) Three groups of learners.

  B) The importance of business English.

  C) English for Specific Purposes.

  D) Features of English for different purposes.

  Passage Two

  Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.

  15.A) To show off their wealth.

  B) To feel good.

  C) To regain their memory.

  D) To be different from others.

  16.A) To help solve their psychological problems.

  B) To play games with them.

  C) To send them to the hospital.

  D) To make them aware of its harmfulness.

  17.A) They need care and affection.

  B) They are fond of rounda2thea2world trips.

  C) They are mostly from broken families.

  D) They are likely to commit crimes.

  Passage Three

  Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

  18.A) Because it was too heavy.

  B) Because it did not bend easily.

  C) Because it did not shoot far.

  D) Because its string was short.

  19.A) It went out of use 300 years ago.

  B) It was invented after the shortbow

  C) It was discovered before fire and the wheel.

  D) It's still in use today.

  20.A) They are accurate and easy to pull.

  B) Their shooting range is 40 yards.

  C) They are usually used indoors.

  D) They took 100 years to develop.

  Part II Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the One answer that best completes the sentence. then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  21. As we can no longer wait for the delivery of our order, we have to _______it.

  A) postpone B) refuse C) delay D) cancel

  22. these books, which you can get at any bookshop, will give you _______ you need.

  A) all the information B) all the informations

  C) all of information D) all of the informations

  23. Not until the game had begun_______ at the sports ground.

  A) had he arrived B) would he have arrived

  C) did he arrive D) should he have arrived

  24. Young people are not _______ to stand and look at works of art; they want art they

  can participate in.

  A) conservative B) content C) confident D) generous

  25. Most broadcasters maintain that TV has been unfairly criticized and argue that the

  power of the medium is _______.

  A) granted B) implied C) exaggerated D) remedied

  26. These surveys indicate that many crimes go _______ by the police, mainly because

  not all victims report them.

  A) unrecorded B) to be unrecorded C) unrecording D) to have been unrecorded

  27. I have no objection _______ your story again.

  A) to hear B) to hearing C) to having heard D) to have heard

  28. The clothes a person wears may express his _______ or social position.

  A) curiosity B) status C) determination D) significance

  29. By law, when one makes a large purchase, he should have _______ opportunity to

  change his mind.

  A) accurate B) urgent C) excessive D) advertising

  30. You will see this product _______ wherever you go.

  A) to be advertised B) advertised C) advertise D) advertising

  31. The early pioneers had to _______ many hardships to settle on the new land.

  A) go along with B) go back on C) go through D) go into

  32. The suggestion that the mayor _______ they prizes was accepted by everyone.

  A) would present B) present C) presents D) ought to present

  33. Beer is the most popular drink among male drinkers, _______ overall consumption is

  significantly higher than that of women.

  A) whose B) which C) that D) what

  34. Peter, who had been driving all day, suggested _______ at the next town.

  A) to stop B) stopping C) stop D) having stopped

  35. I didn't know the word. I had to _______ a dictionary.

  A) look out B) make out C) refer to D) go over

  36. The professor could hardly find sufficient grounds _______ his arguments in favour

  of the new theory.

  A) to be based on B) to base on C) which to base on D) on which to base

  37. There are signs _______ restaurants are becoming more popular with families.

  A) that B) which C) in which D) whose

  38. I think I was at school, _______ I was staying with a friend during the vacation

  when I heard the news.

  A) or else B) and then C) or so D) even so

  39. It is said that the math teacher seems _______ towards bright students.

  A) partial B) beneficial C) preferable D) liable

  40. In order to show his boss what a careful worker he was, he took _______ trouble

  over the figures.

  A) extensive B) spare C) extra D) supreme

  41. ——"May I speak to your manager Mr. Williams at five o'clock tonight?"

  ——"I'm sorry. M. Williams _______ to a conference long before then."

  A) will have gone B) had gone C) would have gone D) has gone

  42. You _______ him so closely; you should have kept your distance.

  A) shouldn't follow B) mustn't follow

  C) couldn't have been following D) shouldn't have been following

  43. The growth of parta2time and flexible working patterns, and of training and retraining schemes, _______ more women to take advantage of employment opportunities.

  A) have allowed B) allow C) allowing D) allows

  44. Everybody _______ in the hall where they were welcomed by the secretary.

  A) assembled B) accumulated C) piled D) joined

  45. Putting in a new window will _______ cutting away part of the roof.

  A) include B) involve C) contain D) comprise

  46. Living in the western part of the country has its problems, _______ obtaining

  fresh water is not the least.

  A) with which B) for which C) of which D) which

  47. In the _______ of the project not being a success, the investors stand to lose up

  to $30 million.

  A) face B) time C) event D) course

  48. The manager would rather his daughter _______ in the same office.

  A) had not worked B) not to work C) does not work D) did not work

  49. _______, he does get annoyed with her sometimes.

  A) Although much he likes her B) Much although he likes her

  C) As he likes her much D) Much as he likes her

  50. The British constitution is _______ a large extent a product of the historical

  events described above.

  A) within B) to C) by D) at

  Part III Reading Comprehension (35 minutes)

  Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some

  questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 51 to 55 are based on the following passage:

  Long after the 1998 World Cup was won, disappointed fans were still cursing the

  disputed refereeing (裁判) decisions that denied victory to their team. A researcher was appointed to study the performance of some top referees.

  The researcher organized an experimental tournament (锦标赛) involving four youth teams. Each match lasted an hour, divided into three periods of 20 minutes during which different referees were in charge.

  Observers noted down the referees' errors, of which there were 61 over the tournament. Converted to a standard match of 90 minutes, each referee made almost 23 mistakes, a remarkably high number.

  The researcher then studied the videotapes to analyse the matches in detail. Surprisingly, he found that errors were more likely when the referees were close to the incident. When the officials got it right, they were, on average, 17 meters away from the action. The average distance in the case of errors was 12 meters. The research shows the optimum (最佳的) distance is about 20 meters.

  There also seemed to be an optimum speed. Correct decisions came when the referees were moving at a speed of about 2 meters per second. The average speed for errors was 4 meters per second.

  If FIFA, football's international ruling body, wants to improve the standard of

  refereeing at the next World Cup, it should encourage referees to keep their eyes on the action from a distance, rather than rushing to keep up with the ball, the researcher argues.

  He also says that FIFA's insistence that referees should retire at age 45 may be

  misguided. If keeping up with the action is not so important, their physical condition is less critical.

  51. The experiment conducted by the researcher was meant to _______.

  A) review the decisions of referees at the 1998 World Cup

  B) analyse the causes of errors made by football referees

  C) set a standard for football refereeing

  52. The number of refereeing errors in the experimental matches was _______.

  A) slightly above average B) higher than in the 1998 World Cup

  C) quite unexpected D) as high as in a standard match

  53. The findings of the experiment show that _______.

  A) errors are more likely when a referee keeps close to the ball

  B) the farther the referee is from the incident, the fewer the errors

  C) the more slowly the referee runs, the more likely will errors occur

  D) errors are less likely when a referee stays in one spot

  54. The word "officials" (Line 2, Para. 4) most probably refers to _______.

  A) the researchers involved in the experiment

  B) the inspectors of the football tournament

  C) the referees of the football tournament

  D) the observers at the site of the experiment

  55. What is one of the possible conclusions of the experiment?

  A) The ideal retirement age for an experienced football referee is 45.

  B) Age should not be the chief consideration in choosing a football referee.

  C) A football referee should be as young and energetic as possible.

  D)An experienced football referee can do well even when in poor physical condition.

  Passage Two

  Questions 56 to 60 are based on the following passage:

  While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great

  success in many states ?a at least in getting people off welfare. It's estimated

  that more than 2 million people have left the rolls since 1994.

  In the past four years, welfare rolls in Athens County have been out in half. But 70 percent of the people who left in the past two years took jobs that paid less than $6 an hour. The result: The Athens County poverty rate still remains at more than 30 percent——twice the national average.

  For advocates (代言人)for the poor, that's an indication much more needs to be done.

  "More people are getting jobs, but it's not making their lives any better," says Kathy Lairn,a policy analyst at the Center on Budget and Policy Priorities in Washington.

  A center analysis of US Census data nationwide found that between 1995 and 1996,

  a greater percentage of single, femalea2headed households were earning money on their own, but that average income for these households actually went down.

  but for many, the fact that poor people are able to support themselves almost as

  well without government aid as they did with it is in itself a huge victory.

  "Welfare was a poison. It was a toxin (毒素) that was poisoning the family," says Robert Rector, a welfarea2reform policy analyst. "The reform is changing the moral climate in lowa2income communities. It's beginning to rebuild the work ethic (道德观),which is much more important."

  Mr. Rector and others argued that once "the habit of dependency is cracked," then the country can make other policy changes aimed at improving living standards.

  56. From the passage, it can be seen that the author _______.

  A) believes the reform has reduced the government's burden

  B) insists that welfare reform is doing little good for the poor

  C) is overenthusiastic about the success of welfare reform

  D) considers welfare reform to be fundamentally successful

  57. Why aren't people enjoying better lives when they have jobs?

  A) Because many families are divorced.

  B) Because government aid is now rare.

  C) Because their wages are low.

  D) Because the cost of living is rising.

  58. What is worth noting from the example of Athens County is that _______.

  A) greater efforts should be made to improve people's living standards

  B) 70 percent of the people there have been employed for two years

  C) 50 percent of the population no longer relies on welfare

  D) the living standards of most people are going down

  59. From the passage we know that welfare reform aims at _______.

  A) saving welfare funds

  B) rebuilding the work ethic

  C) providing more jobs

  D) cutting government expenses

  60. According to the passage, before the welfare reform was carried out, _______.

  A) the poverty rate was lower

  B) average living standards were higher

  C) the average worker was paid higher wages

  D) the poor used to rely on government aid

  Passage Three

  Questions 61 to 65 are based on the following passage:

  Americans are proud of their variety and individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is the uniform of an elevator operator or the uniform of a five-star general. Why are uniforms so popular in the United States?

  Among the arguments for uniforms, one of the first is that in the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的) Clothes. People have be come conditioned to expect superior quality from a man who wears a uniform. The television repairman who wears a uniform tends to inspire more trust than one who appears in civilian clothes. Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform. What easier way is there for a nurse, a policeman, a barber, or a waiter to lose professional identity(身份) than to step out of uniform?

  Uniforms also have many practical benefits. They save on other clothes. They save on laundry bills. They are tax-deductible(可减税的). They are often more comfortable and more durable than civilian clothes.

  Primary among the arguments against uniforms is their lack of variety and the consequent loss of individuality experienced by people who must wear them. Though there are many types of uniforms, the wearer of any particular type is generally stuck with it, without change, until retirement. When people look alike, they tend to think, speak, and act similarly, on the job at least.

  Uniforms also give rise to some practical problems. Though they are long-lasting, often their initial expense is greater than the cost of civilian clothes. Some uniforms are also expensive to maintain, requiring professional dry cleaning rather than the home laundering possible with many types of civilian clothes.

  61. It is surprising that Americans who worship variety and individuality _______.

  A) still judge a man by his clothes

  B) hold the uniform in such high regard

  C) enjoy having a professional identity

  D) will respect an elevator operator as much as a general in uniform

  62. People are accustomed to think that a man in uniform _______.

  A) suggests quality work

  B) discards his social identity

  C) appears to be more practical

  D) looks superior to a person in civilian clothes

  63. The chief function of a uniform is to _______.

  A) provide practical benefits to the wearer

  B) make the wearer catch the public eye

  C) inspire the wearer's confidence in himself

  D) provide the wearer with a professional identity

  64. According to the passage, people wearing uniforms _______.

  A) are usually helpful

  B) have little or no individual freedom

  C) tend to lose their individuality

  D) enjoy greater popularity

  65. The best title for this passage would be _______.

  A) Uniforms and Society

  B) The Importance of Wearing a Uniform

  C) Practical Benefits of Wearing a Uniform

  D) Advantages and Disadvantages of Uniforms

  Passage Four

  Question 66 to 70 are based on the following passage:

  Since we are social beings, the quality of our lives depends in large measure on our interpersonal relationships. One strength of the human condition is our tendency to give and receive support from one another under stressful circumstances. Social support consists of the exchange of resources among people based on their interpersonal ties.

  Those of us with strong support systems appear better able to cope with major life

  changes and daily hassles(困难). People with strong social ties live longer and have better health than those without such ties. Studies over a range of illnesses, from depression to heart disease, reveal that the presence of social support helps people fend off(挡开) illness, and the absence of such support makes poor health more likely.

  Social support cushions stress in a number of ways. First, friends, relatives, and co-workers may let us know that they value us. Our self-respect is strengthened when we feel accepted by others despite our faults and difficulties. Second, other people often provide us with informational support. They help us to define and understand our problems and find solutions to them. Third, we typically find social companionship supportive. Engaging in leisure-time activities with others helps us to meet our social needs while at the same time distracting(转移……注意力)us from our worries and troubles. Finally, other people may give us instrumental support ?a financial aid, material resources, and needed services —— that reduces stress by helping us resolve and cope with our problems.

  66. Interpersonal relationships are important because _______.

  A) they are indispensable to people's social weal-being

  B) they waken people's desire to exchange resources

  C) they help people to cope with life in the information era

  D) they can cure a range of illnesses such as heart disease, etc.

  67. Research shows that people's physical and mental health _______.

  A) relies on the social welfare systems which support them

  B) has much to do with the amount of support they get from others

  C) depends on their ability to deal with daily worries and troubles

  D)is closely related to their strength for coping with major changes in their lives

  68. Which of the following is closest in meaning to the word "cushions"(Line 1, Para.2)?

  A) Adds up to. B) Does away with.

  C) Lessens the effect of. D) Lays the foundation for.

  69. Helping a sick neighbor with some repair work is an example of _______.

  A) instrumental support B) informational support

  C) social companionship D) the strengthening of self-respect

  70. Social companionship is beneficial in that _______.

  A) it helps strengthen our ties with relatives

  B) it enables us to eliminate our faults and mistakes

  C) it makes our leisure-time activities more enjoyable

  D) it draws our attention away from our worries and troubles

  Part IV Translation (15 minutes)

  Directions: In this part, there are items, each consisting of one or two sentences for you to translate into Chinese. These sentences are all taken from the Reading Passages you have just read in Part Three of Test Paper One. You should refer back to the passages so as to identify their meaning in the context.

  S1. (Lines 1-2, Para.1, Passage 1)

  Long after the 1998 World Cup was won, disappointed fans were still cursing

  the disputed refereeing(裁判) decisions that denied victory to their team.

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  S2. (Lines 1-2, Para.6, Passage 2)

  But for many, the fact that poor people are able to support themselves almost as well without government aid as they did with it is in itself a huge victory.

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  S3. (Lines 5-6, Para.2, Passage 3)

  What easier way is there for a nurse, a policeman, a barber, or a waiter to lose professional identity(身份) than to step out of uniform?

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  S4. (Lines 3-4, para.1, Passage 4)

  Social support consists of the exchange of resources among people based on their interpersonal ties.

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________

  Part V Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic Is A Test of Spoken English Necessary? You should write at least 100 words, and base your composition on the outline given in Chinese below:

  1.很多人认为有必要举行英语口语考试,理由是……

  2.也有人持不同的意见,……

  3.我的看法和打算

  Is a Test of Spoken English Necessary?

  A test of spoken English will be included as an optional component of the College English Test (CET).

  2000年6月大学英语四级考试(听力材料)

  Section A

  1. M: Would you like a copy of professor Smith's article?

  W: Thanks, it it's not too much trouble.

  Q: What does the woman imply?

  2. W: Did you visit the Television Tower when you had your vacation in Shanghai last

  summer?

  M: I couldn't make it last June. But I finally visited it two months later. I plan

  to visit it again sometime next year.

  Q: What do we learn about the man?

  3. M: Prof. Kennedy has been very busy this semester. As far as I know, he works until

  midnight every day.

  W: I wouldn't have troubled him so much if I had known be was so busy.

  Q: What do we learn from the conversation?

  4. W: If I were you, I would have accepted the job.

  M: I turned down the offer because it would mean frequent business trips away from

  my family.

  Q: Why didn't the man accept the job?

  5. M: How are you getting on with your essay, Mary? I'm having a real hard time with

  mine.

  W: After two sleepless nights, I'm finally through with it.

  Q: What do we learn from this conversation?

  6. W: Where did you say you found this bag?

  M: It was lying under a big tree between the park and the apartment building.

  Q: Where did the man find the bag?

  7. M: Wouldn't you get bored with the same routine year after year teaching the same

  things to children?

  W: I don't think it would be as boring as working in an office. Teaching is most

  stimulating.

  Q: What does the woman imply about office work?

  8. M: I was terribly embarrassed when some of the audience got up and left in the

  middle of the performance.

  W: Well, some people just can't seem to appreciate real-life drama.

  Q: What are they talking about?

  9. W: Oh, it's so cold. We haven't had such a severe winter for so long, have we ?

  M: Yes the forecast says it's going to get worse before it warms up.

  Q: What do we learn from the conversation?

  10. M: You were seen hanging about the store on the night when it was robbed, weren't

  you?

  W: Me? You must have made a mistake. I as at home that night.

  Q: What are they talking about?

  Section B

  Passage One

  There are three groups of English learners; beginners, intermediate learners, and learners of special English. Beginners need to learn the basics of English. Students who have reached an intermediate level benefit from learning general English skills. But what about students who want to lean specialist English for their work or professional life? Most students, who fit into this third group have a clear idea about what they want to lean. A bank clerk, for example, wants to u se this specialist vocabulary and technical terms of finance. But for teachers, deciding how to teach specialist English is not always so easy. For a start, the variety is enormous. Every field from airline pilots to secretaries has its own vocabulary and technical terms. Teachers also need to have an up-to-date knowledge of the that specialist language, and not many teachers are exposed to working environments outside the classroom. These issues have influenced the way specialist English is taught in schools. This type of course is usually known as English for Specific Purposes, or ESP and there isn't ESP courses for almost every area of professional and working life. In Britain, for example, there are courses which teach English for doctors, lawyers, reporters, travel agents and people working in the hotel industry. By far, the most popular ESP courses are for business English.

  11. What is the characteristic of learners of special English?

  12. Who needs ESP courses most?

  13. What are the most popular ESP courses in Britain?

  14. What is the speaker mainly talking about?

  Passage Two

  The first step to stop drug abuse is knowing why people start to use drugs. The reasons people abuse drugs are as different as people are from one to another. but there seems to be one common thread: people seem to take drugs to changes the way they feel. They want to feel better or feel happy or to feel nothing. Sometimes, they want to forget or to remember. People often feel better about themselves when they are under the influence of drugs. But the effects don't last long. Drugs don't solve problems. They just postpone them. No matter how far drug s may take you, it's always around trip. After a while, people who miss drugs ma y feel worse about themselves, and they may use more drugs. If someone you know is using or abusing drugs, you can help. The most important part you can pl ay is to be there. You can let your friends know that you care. You can listen and try to solve the problem behind your friend's need to use drugs. Two people together can often solve a problem that seems too big for one person alone. Studies of heavy abusers in the United States show that they felt unloved and unwanted. They didn't have close friends to talk to. When you or your friends take the time to care for each other, you're all helping to stop drugs abuse. After all, what is a friend for?

  15. Why do some people abuse drugs?

  16. According to the passage, what is the best way to stop friends from abusing drugs?

  17. What are the findings of the studies about heavy drug users?

  Passage Three

  Bows and arrows, are one of man's oldest weapons. They gave early man an effective weapon to kill his enemies. The ordinary bow or short bow as used by nearly all early people. This bow had limited power and short range. However, man overcame these faults by learning to track his targets at a close range. The long how was most likely discovered when someone found out that a five-foot piece of wood made a better bow than a three-food piece. Hundreds of thousands of these bows were made and used for three hundred years. However, not one is known to survive today. We believe that a force of about one hundred pounds was needed to pull the string all the way back on a long bow. For a long time the bow was just a bent stick and string. In fact, more changes have taken place in a bow in the past 25 years than in the last 7 centuries. Today, bow is forceful. It is as exact as a gun. In addition, it requires little strength to draw the string. Modern bows also have precise aiming devices. In indoor contest, perfect scores from 40 yards are common. The invention of the bows itself ranks with discovery of fire and the wheel. It was a great-step-forward for man.

  18. Why did man have no track his target at a close range when using a short bow ?

  19. What does the passage tell us about long bow?

  20. What do we know about modern bows?

  2000年6月大学英语四级考试参考答案

  Part I Listening Comprehension

  1-10: CCBDB DACDD

  11-20: DABCB AACBA

  Part II Reading Comprehension

  21. D 22. A 23. C 24. B 25. C

  26. A 27. B 28. B 29. D 30. B

  31. C 32. B 33. A 34. B 35. C

  36. D 37. A 38. A 39. A 40. C

  41. A 42. D 43. D 44. A 45. B

  46. C 47. C 48. D 49. D 50. B

  Part IV Reading Comprehension

  51. A 52. C 53. A 54. C 55. B

  56. D 57. C 58. A 59. B 60. D

  61. B 62. A 63. D 64. C 65. D

  66. A 67. B 68. C 69. A 70. D

  Part IV Translation

  S1. 1988年世界杯足球赛早已尘埃落定,但失望的球迷们仍在责骂那些颇有争议的判罚,声称正是那些判罚使他们的球队没能获胜。

  S2. 但是穷人们在没有政府救济的情况下,生活照样过得很好,对很多人来说,这一事实本身就是一个巨大的胜利。

  S3. 对于一名护士、理发师或是一侍者而言,还有什么比脱掉制服更加便利的方法能让他们失去职业身份呢?

  S4. 社会资助是由人与人之间的资源交换所构成的,而这种交换乃是建立在他们人际关系的基础之上。

  Part V Writing(略)

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371