移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 六级试题中心 > 正文

98年1月六级试题及参考答案

2006-02-13 00:00   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part Ⅰ Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was s aid. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four suggested answers marked A),B),C)and D) and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Example: You will hear:

  You will read: A) 2 hours. B) 3 hours.

  C) 4 hours. D) 5 hours.

  From the conversation we know that the two are talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D)"5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the centre.

  Sample Answer [A][B][C][D]

  1. A) Swimming. B) Playing tennis. C) Boating. D) Playing table tennis.

  2. A) She is going to Finland. B) She has visitors next week.

  C) She has guests at her home. D) She has just visited him this week.

  3. A) Get some coins at the cafe. B) Buy her a cup of coffee at the cafe.

  C) Get some coffee from the machine. D) Try to fix the machine.

  4. A) They spent three hundred dollars on their vacation.

  B) They drew money than they should have from the bank.

  C) They lost their bankbook.

  D) They had only three hundred dollars in the bank.

  5. A) To find out her position in the company.

  B) To apply for a job.

  C) To offer her a position in the company.

  D) To make an appointment with the sales manager.

  6. A) He is surprised. B) He feels very happy.

  C) He is indifferent. D) He feels very angry.

  7. A) He hasn't cleaned his room since Linda visited him.

  B) Linda is the only person who ever comes to see him.

  C) He's been too busy to clean his room.

  D) Cleaning is the last thing he wants to do.

  8. A) She is a generous woman by nature. B) It doesn't have a back cover.

  C) She feels the man's apology is enough. D) It is no longer of any use to her.

  9. A) To remind him of the data he should take to the conference.

  B) To see if he is ready for the coming conference.

  C) To tell him something about the conference.

  D) To help him prepare for the conference.

  10. A) The long wait.

  B) The brokendown computer.

  C) The mistakes in her telephone bill.

  D) The bad telephone service.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At t he end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C), and D). The mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 11 to l3 are based on the passage you have just heard.

  11. A) About 45 million. B) About 50 million.

  C) About 5.4 million. D) About 4.5 million.

  12. A) The actors and actresses are not paid for their performance.

  B) The actors and actresses only perform in their own communities.

  C) They exist only in small communities.

  D) They only put on shows that are educational.

  13. A) It provides them with the opportunity to watch performances for free.

  B) It provides them with the opportunity to make friends.

  C) It gives them the chance to do something creative.

  D) It gives them a chance to enjoy modern art.

  Passage Two

  Questions 14 to l6 are based on the passage you have just heard.

  14. A) They are usually more clever.

  B) They get tired easily.

  C) They are more likely to make minor mental errors.

  D) They are more skillful in handling equipment.

  15. A) It had its limitations.

  B) Its results were regarded as final.

  C) It was supported by the government.

  D) It was not sound theoretically.

  16. A) Their lack of concentration resulting from mental stress.

  B) The lack of consideration for them in equipment design.

  C) The probability of their getting excited easily.

  D) Their slowness in responding.

  Passage Three

  Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

  17. A) 18 American undergraduates. B) 18 American postgraduates.

  C) 18 overseas undergraduates. D) 18 overseas postgraduates.

  18. A) Family relations. B) social problems.

  C) Family planning. D) Personal matters.

  19. A) Red. B) Blue. C) Green. D) Purple.

  20. A) The five questions were not well designed.

  B) Not all the questionnaires were returned.

  C) Only a small number of students were surveyed.

  D) Some of the answers to the questionnaire were not valid.

  Part ⅡReading Comprehension (35 minutes )

  Directions: There are 4 reading passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them the re are four choices marked A),B),C) and D). you should dicide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  A few common misconceptions. Beauty is only skindeep. One's physical asset s and liabilities don't count all that much in a managerial career. A woman should always try to look her best.

  Over the last 30 years, social scientists have conducted more than 1,000 studies of how we react to beautiful and notsobeautiful people. The virtually unanimous conslusion: Looks do matter, more than most of us realize. The data suggest, for example, that physically attractive individuals are more likely to be treated well by their parents, sought out as friends, and pursued romantically. With the possible exception of women seeking managerial jobs, they are also more likely to be hired, paid well, and promoted.

  UnAmerican, you say, unfair and extremely unbelievable? Once again, the scientists have caught us mouthing pieties(虔诚) while acting just the contrary. Their typical experiment works something like this. They give each member of a group- college students, or teachers or corporate personel mangers-a piece of paper relating an individual's accomplishments. Attached to the paper is a photograph. While the papers all say exactly the same thing the pictures are different. Some s how a strikingly attractive person, some an averagelooking character, and some an unusually unattractive human being. Group members are asked to rate the individual on certain attributes, anything from personal warmth to the likelihood that he or she will be promoted.

  Almost invariably, the better looking the person in the picture, the higher the person is rated. In the phrase, borrowed from Sappho, that the social scientists use to sum up the common perception, what is beautiful is good.

  In business, however, good looks cut both ways for women, and deeper than for men. A Utah State University professor, who is an authority on the subject, explains: In terms of their careers, the impact of physical attractiveness on males is only modest. But its potential impact on females can be tremendous, making it easier, for example, for the more attractive to get jobs where they are in the public eye. On another note, though, there is enough literature now for us to conclude that attractive women who aspire(追求) to managerial positions do not g et on as well as women who may be less attractive.

  21. According to the passage, people often wrongly believe that in pursuing a career as

  a manager _____.

  A) a person's preoperty or debts do not matter much

  B) a person's outward appearance is not a critical qualification

  C) women should always dress fashionably

  D) women should not only be attractive but also highminded

  22. The result of research carried out by social scientists show that ______.

  A) people do not realize the importance of looking one's best

  B) women in pursuit of managerial jobs are not likely to be paid well

  C) goodlooking women aspire to managerial positions

  D) attractive people generally have an advantage over those who are not

  23. Experiments by scientists have shown that when people evaluate individuals on

  certain attributes ______.

  A) they observe the principle that beauty is only skindeep

  B) they do not usually act according to the views they support

  C) they give ordinarylooking persons the lowest ratings

  D) they tend to base their judgment on the individual's accomplishments

  24. "Good looks cut both ways for women"(Line 1, Para.5) means that _______.

  A) attractive women have tremendous potential impact on public jobs

  B) goodlooking women always get the best of everything

  C) being attractive is not always an advantage for women

  D) attractive women do not do as well as unattractive women in managerial positions

  25. It can be inferred from the passage that in the business world _____.

  A) handsome men are not affected as much by their looks as attractive women are

  B) physically attractive women who are in the public eye usually do quite well

  C) physically attractive men and women who are in the public eye usually get along

  quite well

  D) good looks are important for women as they are for men

  Question 26 to 30 are based on the following passage:

  Not content with its doubtful claim to produce cheap food for our own population , the factory farming industry also argues that "hungry nations are benefiting from advances made by the poultry(家禽) industry". In fact, rather than helping the fight against malnutrition(营养不良) in "hungry nations,"the spread of factory farming has, inevitably aggravated the problem.

  Largescale intensive meat and poultry production is a waste of food resources.

  This is because more protein has to be fed to animals in the form of vegetable matter than can ever be recovered in the form of meat. Much of the food value is lost in the animal's process of digestion and cell replacement. Neither, in the ca se of chicken, can one eat feathers, blood, feet or head. In all, only about 44% of the live animal fits to be eaten as meat.

  This means one has to feed approximately 9——10 times as much food value to the animal than one can consume from the carcass. As a system for feeding the hungry, the effects can prove disastrous. At times of crisis, grain is the food of life .

  Nevertheless, the huge increase in poultry production throughout Asia and Africa continues. Normally British or US firms are involved. For instance, an American based multinational company has this year announced its involvement in projects in several African countries. Britain's largest suppliers chickens, Ross Breeders, are also involved in projects all over the world.

  Because such trade is good for exports, Western governments encourge it. In 1979 , a firm in Bangladesh called Phoenix Poultry received a grant to set up a unit of 6,000 chickens and 18,000 laying hens. This almost doubled the number of poultry kept in the country all at once.

  But Bangladesh lacks capital, energy and food and has large numbers of unemployed. Such chickenraising demands capital for building and machinery, extensive use of energy resources for automation, and involves feeding chickens with potential faminerelief protein food. At present, one of Bangladesh's main import s is food grains, because the country is unable to grow enough food to feed its population. On what then can they possibly feed the chicken?

  26. In this passage the author argues that _____.

  A) efficiency must be raised in the poultry industry

  B) raising poultry can provide more protein than growing grain

  C) factory farming will do more harm than good to developing countries

  D) hungry nations may benefit from the development of the poultry industry

  27. According to the author,in factory,vegetable food ______.

  A) is easy for chickens to digest.

  B) is insufficient for the needs of poultry

  C) is fully utilised in meat and egg production

  D) is inefficiently converted into meat and eggs

  28. Western governments encourage the poultry industry in Asia because th ey regard it

  as an effective way to __________.

  A) boost their own exports

  B) alleviate malnutrition in Asian countries

  C) create job opportunities in Asian countries

  D) promote the exports of Asian countries

  29. The word"carcass"(Line 2, Para.3) most probably means"__________ ".

  A) vegetables preserved for future use

  B) the dead body of an animal ready to be cut into meat

  C) expensive food that consumers can hardly afford

  D) meat canned for future consumption

  30. What the last paragraph tells us is the author's _________ .

  A) detailed analysis of the ways of raising poultry in Bangladesh

  B) great appreciation of the development of poultry industry in Bangladesh

  C) critical view on the development of the poultry industry in Bangladesh

  D) practical suggestion for the improvement of the poultry industry in Bangladesh

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  We all have offensive breath at one time or another. In most cases, offensive breath emanates from bacteria in the mouth, although there are other more causes.

  Until a few years ago, the most doctors could do was to counsel patients with bad breath about oral cleanliness. Now they are finding new ways to treat the usually curable condition.

  Bad breath can happen whenever the normal flow of saliva(唾液) slows. Our mouths are full of bacteria feeding on protein in bits of food and shed tissue. The bacteria emit evilsmelling gases, the worst of which is hydrogen sulfide(硫 化物).

  Mouth bacteria thrive in airless conditions. Oxygenrich saliva keeps their numbers down. When we sleep, for example, the saliva stream slows, and sulrueproducing bacteria gain the upper hand, producing classic"morning breath".

  Alcohol hunger, too much talking, breathing through the mouth during exerciseanything that dries the mouth produces bad breath. So can stress, though it's not understood why. Some people's breath turns sour every time they go on a job interview.

  Saliva flow gradually slows with age, which explains why the elderly have more bad breath trouble than younger people do. Babies, however, who make plenty of saliva and whose mouths contain relatively few bacteria have characteristically sweet breath.

  For most of us, the simple, drymouth variety of bad breath is easily cured . Eating or drinking starts saliva and sweeps away many of the bacteria. Breakfast often stops morning breath.

  Those with chronic dry mouth find that it helps to keep gum, hard candy, or a bottle of water or juice around. Brushing the teeth wipes out drymouth bad breath because it clears away many of the offending bacteria.

  Surprisingly, one thing that rarely works is mouthwash. The liquid can mask bad breath odor with its own smell, but the effect lasts no more than an hour. Some mouthwashes claim to kill the bacteria responsible for bad breath. The trouble is, they don't necessarily reach all offending germs. Most bacteria are well protected from mouthwash under thick layers of mucus(粘液). If the mouthwash contains alcohol-as most do-it can intensify the problem by drying out the mouth.

  31. The phrase "emanate from"in Paragraph 1 most probably means "______".

  A) thrive on B) account for

  C) originate from D) descend from

  32. Which of the following is mentioned as one of the causes of bad breath?

  A) Tooth trouble B) Sulfurrich food.

  C) Too much exercise. D) Mental strain.

  33. According to the passage, alcohol has something to do with bad breath mainly because

  ______.

  A) it keeps offending bacteria from reproducing

  B) its smell adds to bad dreath

  C) it kills some helpful bacteria

  D) it affects the normal flow of saliva

  34. Mouthwashes are not an effective cure for bad breath mainly because _______.

  A) they can't mask the bad odor long enough

  B) they can't get to all the offending bacteria

  C) their strong smell mixes with bad breath and makes it worse.

  D) they can't cover the thick layers of mucus

  35. We can infer from this passage that __________.

  A) offensive breath can't easily be cured

  B) elderly people are less offended by bad breath

  C) heavy drinkers are less affected by bad breath

  D) offensive breath is less affected by alcohol

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  "Welcome to the U.S.A.! Major Credit cards accepted!"

  By the millions they are comingno longer the tired, the poor, the wretched masslonging for a better living. These are the wealthy. "We don't have a budget, " says a biologist from Brazil, as she walks with two companions through New York City's South Street. "We just use our credit cards."

  The U.S. has long been one of the world's most popular tourist destinations, but this year has been exceptional. First there was the World Cup, which drew thousands from every corner of the globe; then came the weakening of the U.S. dollar against major currencies. Now the U.S., still the world's superpower, can also claim to be the world's bargain basement(廉价商品部). Nobody undersells America these days on just about everything, from consumer electronics to fashion clothes to tennis rackets. Bottom retail prices-anywhere from 30% to 70% lower than those in Europe and Asia-have attracted some 47 million visitors, who are expected to leave behind $79 billion in 1994. That's up from $74 billion the year before.

  True, not everyone comes just for brains. There remains an undeniable fascination in the rest of the world with all things American, nourished by Hollywood film s and U.S. television series. But shopping the U.S.A. is proving irresistible. Every week thousands arrive with empty suitcases ready to be filled; some even rent an additional hotel room to hold their purchases. The buying binge(无节制) has become as important as watching Old Faithful Fountains erupt in Yellowstone Par k or sunbathing on a beach in Florida.

  The U.S. has come at last to appreciate what other countries learned long ago: t he pouring in of foreign tourists may not always be convenient, but is does put money in the bank. And with a trade deficit at about $130 billion and growing for the past 12 months, the U.S. needs all the deposits it can get. Compared with American tourists abroad, visitors to the U.S. stay longer and spend more money at each stop; an average of 12.2 night and $1624 a traveller versus the American s' four nights and $298.

  36. From what the Brazilian biologist says, we know that tourists like her_______.

  A) are reluctant to carry cash with them

  B) simply don't care how much they spend

  C) are not good at planning their expenditure

  D) often spend more money than they can afford

  37. The reason why 1994 was exceptional is that __________.

  A) it saw an unusually large number of tourists to the U.S.

  B) it witnessed a drop in the number of tourists to the U.S.

  C) tourism was hardly affected by the weakening of the U.S. dollar that year

  D) tourists came to the U.S. for sightseeing rather than for bargains that year

  38. By saying "nobody undersells America" (Line 4, Para.3), the author means that ____.

  A) no other country underestimates the competitiveness of American products

  B) nobody expects the Americans to cut the prices of their commodities

  C) nobody restrains the selling of American goods

  D) no other country sells at a lower price that America

  39. Why does the author assert that all things American are fascinating t o foreigners?

  A) Because they have gained much publicity through the American media.

  B) Because they represent the world's latest fashions.

  C) Because they embody the most sophisticated technology.

  D) Because they are available at all tourist destinations.

  40. From the passage we can conclude that the U.S. has come to realize __ ________.

  A) the weakening if the U.S. dollar can result in trade deficits

  B) the lower the retail prices, the greater the profits

  C) tourism can make great contributions to its economy

  D) visitors to the U.S. are wealthier than U.S. tourists abroad

  Part Ⅲ Vocabulary (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A),B),C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer She et with a single line through the centre.

  41. His career was not noticeably ______by the fact that h e had never been to college.

  A) prevented B) prevented C) hindered D) refrained

  42. When trapped in drifting sands, do not struggle, or you will be ______ in deeper.

  A) absorbed B) pushed C) heaved D) sucked

  43. To ____ for his unpleasant experiences he drank a little more than was good for him.

  A) commence B) compromise C) compensate D) compliment

  44. All visitors are requested to __________ with the regulations.

  A) comply B) agree C) assist D) consent

  45. The captain __________ the horizon for approaching ships.

  A) scanned B) scrutinized C) explored D) swept

  46. The vast majority of people in any given culture will _____established standards of

  that culture.

  A) confine B) conform C) confront D) confirm

  47. Although he was on a diet, the food __________ him enormously.

  A) inspired B) tempted C) overcame D) encouraged

  48. His argument does not suggest that mankind can _____ to be wasteful in the

  utilization of these resources.

  A) resort B) grant C) afford D) entitle

  49. If you want this pain killer, you'll have to ask the doctor for a ______.

  A) receipt B) recipe C) subscription D) prescription

  50. Some fish have a greater __________ for acid water than others.

  A) tolerance B) resistance C) dependence D) persietence

  51. There was once a town in this country where all life seemed to live in _____ with

  its surroundings.

  A) coincidence B) harmony C) uniform D) alliance

  52. The court considers a financial ______ to be an appropriate way of punishing him.

  A) payment B) obligation C) option D) penalty

  53. It is true that____ a wild plant into a major food crop such as wheat requires much

  research time.

  A) multiplying B) breeding C) magnifying D) generating

  54. The government has devoted a larger slice of its national ______ to agriculture than

  most other countries.

  A) resources B) potential C) budget D) economy

  55. In this poor country, survival is still the leading industry; all else is ______.

  A) luxury B) accommodation C) entertainment D) refreshment

  56. Some criminals were printing __________ dollar bills until they were arrested.

  A) decent B) fake C) patent D) suspicious

  57. Mr. Bloom is not __________ now, but he will be famous someday.

  A) significant B) dominant C) magnificent D) prominent

  58. His body temperature has been _____ for 3 days, the highest point reaching 40.5

  degree centigrade.

  A) uncommon B) disordered C) abnormal D) extraordinary

  59. He seems to be __________ enough to climb to the mountain top in an hour.

  A) radiant B) conscientious C) conspicuous D) energetic

  60. Although cats cannot see in complete darkness their eyes are much more __________ to

  light than are human eyes.

  A) glowing B) brilliant C) sensitive D) gloomy

  61. While nuclear weapons present grave __________ dangers, the predominant crisis of

  overpopulation is with us today.

  A) inevitable B) constant C) overwhelming D) potential

  62. This is the ______ piano on which the composer created some of his greatest works.

  A) true B) original C) real D) genuine

  63. Comparison and contrast are often used __________ in advertisements.

  A) intentionally B) pertinently C) incidentally D) tiresomely

  64. A complete investigation into the causes of the accident should lead to improved

  standards and should __________ new operating procedures.

  A) result is B) match with C) subject to D) proceed with

  65. ______ popular belief that classical music is too complex, it achieves a simplicity

  that only a genius can create.

  A) Subject to B) Contrary to C) Familiar to D) Similar to

  66. The bond of true affection had pulled us six very different men from six very

  different countriesacross Antarctica; we proved in the end that we weren't very

  different __________.

  A) for all B) as usual C) in particular D) after all

  67. Though her parents __________ her musical ability, Jerrilo u's piano playing is

  really terrible.

  A) pour scorn on B) heap praise upon C) give vent to D) cast light upon

  68. Some children display an __________ curiosity about every new thing they encounter.

  A) incredible B) infectious C) incompatible D) inaccessible

  69. Bruce Stephen gripped the __________ wheel hard as the car bounced up and down.

  A) stirring B) driving C) steering D) revolving

  70. Many of the scientists and engineers are judged____how great their achievements are.

  A) in spite of B) in ways of C) in favor of D) in terms of

  Part Ⅳ Short Answer Questions (15 minutes )

  Directions: In this part there is a short passage with five questions or incomplete statements. Read the passage carefully. Then answer the questions or complete the statements in the fewest possible words (not exceeding 10 words).

  One summer my wife Chris and I were invited by friends to row down the Colorado River in a boat. Our expedition included many highly successful peoplethe kind who have staffs to take care of life's daily work. But in the wilder rapids, all of us naturally set aside any pretenses(矫饰) and put out backs into every stroke to keep the boat from tumbling over. At each night's encampment, w e all hauled supplies and cleaned dishes. After only two days in the river, people accustomed to being spoiled and indulged had become a team, working together to cope with the unpredictable twists and turns of the river.

  I believe that in lifeas well as on boat trips teamwork will make all our journeys successful ones. The rhythms of teamwork have been the rhythms of my life. I played basketball alongside famous players, and the team I now coach, the New York Knicks, has recovered from years of adversity to become a major contender in the 1990s.

  I'm persuaded that teamwork is the key to making dreams come true. We all play o n a number of teams in our lives-as part of a family, as a citizen, as a member of an agreement, written or unwritten. It contains the values and goals for every team member.

  For example, in the late 1970s a General Motors plant in Fremont, Calif, was the scene of constant warfare between labor and management. Distrust ran so hight at the labor contract was hundreds of pages of tricky legal terms. GM spent mill ions trying to keep the facility up to date, but productivity and quality were continually poor. Absenteeism(旷工) was so out of control that the production line couldn't even start up on some mornings. Finally in the early 1980s, GM shut down the plant.

  GM became convinced that it had to create new production systems based on teamwork. In the mid1980s it reopened the Fremont plant with Toyota, starting from scratch(从零开始) with a much simpler and shorter labor contract. It promise d that executive salaries would be reduced and jobs performed by outside sellers would be given to employees before any layoffs were considered. Over a hundred job clssifications were cut to just two. Instead of doing one boring job over an d over, workers agreed to be part of small teams, spending equal time on various tasks.

  Questions:(注意:答题尽量简短,超过10个词要扣分。每条横线限写一个 英语单词,标点符号不占格。)

  S1.What comment did the author make about the highly successful people travelling with him?

  _________ _________ _________ _________ _________

  _________ _________ _________ _________ _________

  S2.Why was it easy for boats to tumble over in the Colorado?

  _________ _________ _________ _________ _________

  _________ _________ _________ _________ _________

  S3.What happened to the New York Knicks in the 1980s?

  _________ _________ _________ _________ _________

  _________ _________ _________ _________ _________

  S4.What caused the sharp conflict in the GM plant in the late 1970s?

  _________ _________ _________ _________ _________

  _________ _________ _________ _________ _________

  S5.What spirit was encouraged in the reopened GM plant?

  _________ _________ _________ _________ _________

  _________ _________ _________ _________ _________

  Part Ⅴ Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes t o write a composition on the topic My View on Fake Commodities. You should write at least 120 words and you should base your composition on the outline (given in Chinese) below:

  1. 假冒伪劣商品的危害

  2. 怎样杜绝假冒伪劣商品

  附:1998年1月大学英语六级考试参考答案

  Part Ⅰ Listening Comprehension

  1-10 B B A B B C A D D A

  11-20 D A C C A B D D B C

  Part Ⅱ Reading Comprehension

  21.B 22.D 23.B 24.C 25.A 26.C 27.D 28.A 29.B 30.C

  31.C 32.D 33.D 34.B 35.A 36.B 37.A 38.D 39.A 40.C

  Part Ⅲ Vocabulary Structure

  41.C 42.D 43.C 44.A 45.A 46.B 47.B 48.C 49.D 50.A

  51.B 52.D 53.C 54.C 55.A 56.B 57.D 58.C 59.D 60.C

  61.D 62.B 63.A 64.A 65.B 66.D 67.B 68.A 69.C 70.D

  Part Ⅳ Short Answer Questions

  S1.They were used to being spoiled and indulged.

  S2.Because the river is full of twists and turns.

  S3.It was in adversity.

  S4.Distrust and lack of teamwork.

  S5.The spirit of teamwork.

  Part Ⅴ Writing(略)

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371