移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

97年6月四级试题及参考答案

2006-02-13 00:00   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  附:听力原文及参考答案

  Part I Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations, At the end of each conversationa question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Example: You will hear :

  You will read : A) At the office. B) In the waiting room.

  C) At the airport. D) In a restaurant.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening. This is most likely to have taken place at the office. Therefor, "At the office" is the best answer. You should choose [A] on the answer Sheet and mark it with a single line through the center.

  Sample Answer [ A ] [B] [C] [D]

  1. A) Skating. B) Swimming.

  C) Boating and swimming. D) Boating and skating.

  2. A) Put her report on his desk. B) Read some papers he recommended.

  C) Improve some parts of her paper. D) Mail her report to the publisher.

  3. A) She takes it as a kind of exercise. B)She wants to save money.

  C) She loves doing anything that is new. D) Her office isn't very far.

  4. A) A shop assistant. B) A telephone operator.

  C) A waitress. D) A clerk.

  5. A) A railway porter. B) A bus conductor.

  C) A taxi driver. D)A postal clerk.

  6. A) Most people killed in traffic accidents are heavy drinkers.

  B) She does not agree with the man.

  C) Drunk drivers are not guilty.

  D) People should pay more attention to the danger of drunk driving.

  7. A) $ 1.40 B) $ 4.30 C) $ 6.40 D) $ 8.60

  8. A) Collect papers for the man. B)Do the typing once again.

  C) Check the paper for typing errors. D) Read the whole newspaper.

  9. A) The woman does not want to go to the movies.

  B) The man is too tired to go to the movies.

  C) The woman wants to go to the movies.

  D) The man wants to go out for dinner.

  10.A) By bus B) By bike C) By taxi D) On foot

  Section B Compound Dictation

  注意:听力理解的Section B节为复合式听写(Compound Dictation),题目在试卷二上。

  PartII Reading Comprehension (35 minutes)

  Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark thecorresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Questions 11 to 15 are based on the following passage.

  The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when packaged food first appeared with the label:"store in the refrigerator."

  In my fridgeless fifties childhood, I was fed well and healthily. The milkman came daily, the grocer, the butcher(肉商), the baker, and the ice-cream man delivered two or three times a week. The Sunday meat would last until Wednesday and surplus (剩余) bread and milk became all kinds of cakes. Nothing was wasted, and we were never troubled by rotten food. Thirty years on food deliveries have ceased, fresh vegetables are almost unobtainable in the country.

  The invention of the fridge contributed comparatively little to the art of food

  preservation. A vast way of well-tried techniques already existed——natural cooling, drying, smoking salting, sugaring, bottling……

  What refrigeration did promote was marketing——marketing hardware and electricity,

  maketing soft drinks, marketing dead bedies of animals around the globe in search of a good price.

  Consequently, most of the world's fridges are to be found, not in the tropics where they might prove useful, but in the wealthy countries with mild temperatures where they are climatically almost unnecessary. Every winter, millions of fridges hum away continuously, and at vast expense, busily maintaining an artificially-cooled space inside an artificially?heated house-while outside, nature provides the desired temperature free of charge.

  The fridge's effect upon the environment has been evident, while its contribution to human happiness has been insignificant, If you don't believe me, try it yourself, invest in a food cabinet and turn off your fridge next winter. You may miss the hamburgers (汉堡包), but at least you'll get rid of that terribie hum.

  11. The statement "In my fridgelees fifties childhood, I was fed well and heal thily."

  ( Line 1, Para. 2) suggests that _______.

  A) the author was well-fed and healthy even without a fridge in his fifties

  B) the author was not accustomed to use fridges even in his fifties

  C) there was no fridge in the author's home in the 1950s.

  D)the fridge was in its early stage of development in the 1950s

  12. Why does the author say that nothing was wasted before the invention of fridges?

  A)People would not buy more food than was necessary.

  B) Food was delivered to people two or three times a week.

  C)Food was sold fresh and did not get rotten easily.

  D)People had effective ways to preserve their food.

  13. Who benefited the least from fridges according to the author?

  A) Inventors B) Consumers

  C) Manufacturers D) Travelling salesmen

  14. Which of the following phrases in the fifth paragraph indicates the fridge's

  negative effect on the environment?

  A) "Hum away continuously" B) "Climatically almost unnecessary"

  C) "Aitificially?cooled space" D) "With mild temperatures"

  15. What is the author's overall attitude toward fridges?

  A) Neutral B) Critical C) Objective D) Compromising

  Questions 16 to 20 are based on the following passage.

  The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a

  thousand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with humanlike ability, but now that we have grown used to moving forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as complex as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software (软件) or by altering the architecture but that too will happen.

  I think it certain that in decades, not centuries, machines of silicon (硅) will

  arise first to rival and then exceed their human ancestors. Once they exceed us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon's long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the finest intelligence in the known universe.

  As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers, first on earth through their ability to withstand environments, harmful to ourselves. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, man-created world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power.

  16. In what way can we make a machine intelligent?

  A) By making it work in such environments as deserts, oceans or space.

  B) By working hard for 10 or 20 years.

  C) By either properly programming it or changing its structure.

  D )By reproducing it.

  17. What does the writer think about machines with human-like ability?

  A) He believes they will be useful to human beings.

  B) He believes that they will control us in the future.

  C) He is not quite sure in what way they may influence us.

  D) He doesn't consider the construction of such machines possible.

  18. The word carbon( Line 4, para. 2) stands for" _______"

  A) intelligent robots B) a chemical element

  C) an organic substance D) human beings

  19. A robot can be used to expand our frontiers when _______.

  A) its intelligence and cost are beyond question

  B) it is able to bear the rough environment

  C) it is made as complex as the human brain

  D) its architecture is different from that of the present ones

  20. It can be inferred from the passage that _______.

  A) after the installation of a great number of cells and connections, robots will

  be capable of self?reproduction.

  B) with the rapid development of technology, people have come to realize the pos

  sibility of making a machine with human-like ability.

  C) once we make a machine as complex as the human brain, it will possess

  intelligence

  D) robots will have control of the vast, man-made world in space.

  Questions 21 to 25 are based on the following passage.

  After the violent earthquake that shook Los Angeles in 1994, earthquake scientists had good news to report; The damage and deaih toll (死亡人数) could have been much worse.

  More than 60 people died in this earthquake. By comparison, an earthquake of similar intensity that shook America in 1988 claimed 25, 000 victims:

  Injuries and deaths were relatively less in Los Angeles because the quake occurred at 4:31 a.m.on a holiday, when traffic was light on the city's highways.In addition, changes made to the construction codes in Los Angeles during the last 20 years have strengthened the city's buildings and highways, making them more resistant to quakes.

  Despite the good news, civil engineers aren't resting on their successes. Pinned to their drawing boards are blueprints (蓝图的) for improved quake-resistant buildings. The new designs should offer even greater security to cities where earthquakes often take place.

  In the past, making structures quake?resistant meant firm yet flexible materials

  , such as steel and wood, that bend without breaking. Later, people tried to lift a building off its foundation, and insert rubber and steel between the building and its foundation to reduce the impact of ground vibrations. The most recent designs give buildings brains as well as concrete and steel supports, called smart buildings, the structures respond like living organisms to an earthquake's vibrations. When the ground shakes and the building tips forward, the computer would force the building to shift in the opposite direction.

  The new smart structures could be very expensive to build. However, they would save many lives and would be less likely to be damaged during earthquakes.

  21.One reason why the loss of lives in the Los Angeles earthquake was comparatively

  low is that _______?

  A) new computers had been installed in the buildings.

  B) it occurred in the residential areas rather than on the highways.

  C) large numbers of Los Angeles residents had gone for a holiday

  D) improvements had been made in the construction of buildings and highways

  22. The function of the computer mentioned in the passage is to _______.

  A) counterbalance an earthquake's action on the building

  B) predict the coming of an earthquake with accuracy

  C) help strengthen the foundation of the building

  D) measure the impact of an earthquake's vibrations

  23. The smart buildings discussed in the passage _______.

  A) would cause serious financial problems

  B) would be worthwhile though costly

  C) would increase the complexity of architectural design

  D) can reduce the ground vibrations caused by earthquakes

  24. It can be inferred from the passage that in minimizing the damage caused by

  earthquakes attention should be focused on _______.

  A) the increasing use of rubber and steel in capital construction

  B) the development of flexible building materials

  C) the reduction of the impact of ground vibrations

  D) early forecasts of earthquakes

  25. The author's main purpose in writing the passage is to _______.

  A) compare the consequences of the earthquakes that occurred in the U. S.

  B) encourage civil engineers to make more extensive use of computers.

  C) outline the history of the development of quake-resistant building materials

  D) report new developments in constructing quake?resistant building

  Questions 26 to 30 are based on the following passage.

  Even plants can run a fever, especially when they're under attack by insects or

  disease. But unlike humans, plants can have their temperature taken from 3,000 feet away?straight up. A decade ago, adapting the infrared (红外线) scanning technology developed for military purposes and other satellites, physicist Stephen Paley came up with a quick way to take the temperature of crops to determine which ones are under stress. The goal was to let farmers precisely target pesticide(杀虫剂) spraying rather than rain poison on a whole field, which invariably includes plants that don't have pest(害虫) problems.

  Even better, Paley's Remote Scanning Services Company could detect crop problems

  before they became visible to the eye. Mounted on a plane flown at 3,000 feet at night ,an infrared scanner measured the heat emitted by crops. The data were transformed into a color-coded map showing where plants were running "fevers".Farmers could then spot-

  spray, using 50 to 70 percent less pesticide than they otherwise would.

  The bad news is that Paley's company closed down in 1984, after only three years. Farmers resisted the new technology and long-term backers were hard to find.But with the renewed concern about pesticides on produce, and refinements in in frared scanning, Paley hopes to get back into operation.Agriculture experts have no doubt the technology works. "This technique can be used on 75 percent of agricultural land in the United States, "says George Oerther of Texas A&M. Ray Jackson, who recently retired from the Department of Agriculture, thinks.remote infrared crop scanning could be adopted by the end of the decade. But only if Paley finds the financial backing which he failed to obtain 10 years ago.

  26. Plants will emit an increased amount of heat when they are _______

  A) sprayed with pesticides B) facing an infrared scanner

  C) in poor physical condition D) exposed to excessive sun rays

  27. In order to apply pesticide spraying precisely, we can use infrared scanning to

  _______.

  A) estimate the damage to the crops

  B) measure the size of the affected area

  C) draw a color-coded map

  D) locate the problem area

  28. Farmers can save a considerable amount of pesticide by _______.

  A) resorting to spot-spraying B) consulting infrared scanning experts

  C) transforming poisoned rain D) detecting crop problems at an early stage

  29. The application of infrared scanning technology to agriculture met with some

  difficulties _______.

  A) the lack of official support B) its high cost

  C) the lack of financial D) its failure to help increase production

  30. Infrared scanning technology may be brought back into operation because of _______.

  A) the desire of farmers to improve the quality of their produce.

  B) growing concern about the excessive use of pesticides on crops

  C) the forceful promotion by the Department of Agriculture

  D) full support from agricultural experts

  Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  31. The medicine is on sale everywhere. You can get it at _______ chemist's.

  A) each B) some C) certain D) any

  32. You cannot be _______ careful when you drive a car.

  A) very B) so C) too D) enough

  33. In general, the amount that a student spends for housing should be held to one-

  fifth of the total for living expenses.

  A) acceptable B) advisable C) available D) applicable

  34. Every man in this country has the right to live where he wants to, _______the

  color of his skin.

  A) with the exception of B) in the light of

  C) by virtue of D) regardless of

  35. Housewives who do not go out to work often feel they are not working to their full

  _______.

  A) capacity B) strength C) length D) possibility

  36. I hate people who _______ the end of film that you haven't seen before.

  A) reveal B) rewrite C) revise D) reverse

  37. He's watching TV? He's _______ to be cleaning his room.

  A) known B) supposed C) regarded D) considered

  38. The old couple decided to ________ a boy and a girl though they had three children

  of their own.

  A) adapt B) bring C) receive D) adopt

  39. The government is trying to do something to _______ better understanding between

  the two countries.

  A) raise B) promote C) heighten D) increase

  40. The newspaper did not mention the _______ of the damage caused by the fire.

  A) range B) level C) extent D) quantity

  41. The soldier was of running away when the enemy attacked.

  A) scolded B) charged C) accused D) punished

  42. Had he worked harder, he _______ the exams.

  A) must have got through B) would have got through

  C) would get through D) could get through

  43. Only under special circumstances _______ to take make?up tests.

  A) are freshmen permitted B) freshmen are permitted

  C) permitted are freshmen D) are permitted freshmen

  44. I had just started back for the house to change my clothes _______ I heard voices.

  A) as B) when C) after D) while

  45. It seems oil _______ from this pipe for some time. We'll have to take the machine

  apart to put it rignt.

  A) had leaked B) is leaking C) leaked D) has been leaking

  46. When he arrived, he found _______ the aged and the sick at home.

  A) none but B) none other than C)nothing but D) no other than

  47. The pressure _______ causes Americans to be energetic, but it also puts them under

  a constant emotional strain.

  A) to compete B) competing C) to be competed D) haveing competed

  48. Your hair wants _______. You'd better have it done tomorrow.

  A) cut B) to cut C) cutting D) being cut

  49. As teachers we should concern ourselves with what is said, not what we think _____.

  A) ought to be said B)must say C) have to be said D) need to say

  50. Once environmental damage _______, it takes many years for the system to recover.

  A) has done B) is to do C) does D) is done

  51. Studies show that the things that contribute most to a sense of happiness cannot be

  bought, _______ a good family life, friendship and work satisfaction.

  A) as for B) in view of C) in case of D) such as

  52. He will agree to do what you require _______ him.

  A) of B) from C) to D) for

  53. The mere fact _______ most people believe nuclear war would be madness does not

  mean that it will not occur.

  A) what B) which C) that D) why

  54. John seems a nice person, _______ I don't trust him.

  A) Even though B) Even so C) Therefore D) Though

  55. I don't think it advisable that Tim _______ to the job since he has no experience.

  A) is assigned B) will be assigned

  C) be assigned D) has been assigned

  56. _______, a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly

  than a man whose command of language is poor.

  A) Other things being equal B) Were other things equal

  C) To be equal to other things D) Other things to be equal

  57. _______ that my head had cleared, my brain was also beginning to work much better.

  A) For B) Now C) Since D) Despite

  58. The man in the corner confessed to _______ a lie to the manager of the company.

  A) have told B) be told C) being told D) having told

  59. By 1929, Mickey Mouse was as popular _______ children as Coca-Cola.

  A) for B) in C) to D) with

  60. Because Edgar was convinced of the accuracy of this fact, he _______ his opinion.

  A) struck at B) strove for C) siuck to D) stood for

  Part IV Cloze (15 minutes)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C), and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer sheet with a single line through the center.

  Most children with healthy appetites are ready to eat almost anything that is offered them and a child rarely dislikes food 61 it is badly cooked. The 62 a meal is cooked and served is most important and an 63 served meal will often improve a child's appetite. Never ask a child 64 he likes or dislikes a food and never 65 likes and dislikes in front of him or allow 66 else to do so. If the father says he hates fatmeat or the mother 67 vegetables in the child's hearing he is 68 to copy this procedure. Take it 69 granted that he likes everything and he probably 70 . Nothing healthful should be omitted from the meal because of a 71 dislike. At meal times it is a good 72 give a child a small portion and let him 73 back for a second helping rather than give him as 74 as he is likely to eat all at once. De not talk too much to the child 75 meal times, but let him get on with his food, and do not 76 him to leave the table immediately after a meal or he will 77 learn to swallow his food 78 he can hurry back to his toys. Under 79 circumstances must a child be coaxed(哄骗) 80 forced to eat.

  61. A) if B) until C) that D) unless

  62. A) procedure B) process C) way D) method

  63. A) adequately B) attractively C) urgently D) eagerly

  64. A) whether B) what C) that D) which

  65. A) remark B) tell C) discuss D) argue

  66. A) everybody B) anybody C) samebody D) nobody

  67. A) opposes B) denies C) refuses D) offends

  68. A) willing B) possible C) obliged D) likely

  69. A) with B) as C) over D) for

  70. A) should B) may C) witl D) must

  71. A) supposed B) proved C) considered D) relaied

  72. A) point B) custom C) idea D) plan

  73. A) ask B) come C) return D) take

  74. A) much B) little C) few D) many

  75. A) on B) over C) by D) during

  76. A) agree B) allow C) force D) persuade

  77. A) hurriedly B) soon C) fast D) slowly

  78. A) so B) unitl C) lest D) although

  79. A) some B) any C) such D) no

  80. A) or B) nor C) but D) neither

  试卷二

  PartI Compound Dictation

  Section B

  Dinrtions: In this section, you will hear a pessage three times. When the pessage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. Then listen to the passage again. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from S1 to S7 with the exact words you hare just heard. For blanks numbered S8 to S10 you are required to fill in missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in pour own words. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what pou have written.

  In police work, you can never predict the next crime or problem. No working day is identical to any other, so there is no "(S1) _______"day for a police officer. Some days are (S2) _______ slow, and the job is (S3) _______; other days are so busy that there is no time to eat.I think I can (S4) _______ police work in one word:(S5) ____ . Sometimes it's dangerous. One day, for example,I was working undercover, that is, I was on the job, but I was wearing (S6) _______ clothes, not my police (S7) _______. I was trying to catch some robbers who were stealing money from people as they walked down the street. Suddenly, (S8) _______. Another policeman arrived, and together, we arrested three of the men; but the other four ran away. Another day, I helped a woman who was going to have a baby. (S9) _______. I put her in my police car to get her there faster. I thought she was going to have the baby right there in my car. But fortunately, (S10) _______.

  Part V Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic Getting to Know the world Outside the Campus. You should write at least 100 words and you should base your composition on the outline (given in Chinese) below.

  1.大学生了解社会的必要性。

  2.了解社会的途径(大众媒介,社会服务等)。

  3.我打算怎么做。

  Getting to Know the world Outside the Campus

  1997年6月大学英语四级考试听力原文

  Section A

  1. M: Boating and Skating are my favorite sports.

  W: I like swimming, but not boating or skating.

  Q: Which sport does the woman like?

  2. W: Have you finished reading my research report. I put it on your desk last week.

  M: Yes, but you have to revise some parts of it, I'm afraid, if you want to get it

  published.

  Q: What does the man suggest that the woman should do?

  3. M: Hi, Susan, I hear that you walk all the way to the office these days.

  W: Yes, I've found great pleasure in walking. That's the type of exercise I enjoy

  very much.

  Q: Why does the woman walk all the way to the office?

  4. M:How about the food I orderedy I've been waiting for 20 minutes already.

  W: I'm very sorry, Sir. I will be back with your order in a minute.

  Q: What's the woman's job?

  5. W: Excuse me,Sir. I'm going to send this parcel to London.What's the postage for it?

  M: Let me see, It's one pound and fifty.

  Q: Who is the woman most probably speaking to?

  6. M: I think it's high time we turned our attention to the danger of drunk driving

  now.

  W: I can't agree with you more. You see, countless innocent people are killed by

  drunk drivers each vear.

  Q: What does the woman mean?

  7. W: Here's a 10-dollar bill, give me two tickets for tonight's show please.

  M: Sure. Two tickets and here's $ 1,40 change.

  Q: How much does one ticket cost?

  8. M: Are you sure you have corrected all the typing errors in this paper?

  W: Perhaps, I'd better read it through again.

  Q: What's the woman going to do?

  9. M: Mary, would you like to go to the movies with me after dinner?

  W: Well, I'll go if you really want me to. But 1'm rathertired.

  Q: What can we conclude from this conversation?

  10.M: If I were you, I'd ride a bike to work. Taking a crowded bus during rush hours

  is really terrible.

  W: Thank you for your advice. But my bike has got a flat tyre.

  Q: How would the woman most probably get to work?

  Section B Compound Dictation

  (S1) typical

  (S2) relatively

  (S3) boring

  (S4) describe

  (S5) variety

  (S6) normal

  (S7) uniform

  (S8) seven bad men jumped out at me.

  (S9) she was trying to get to the hospital. But there was a bad traffic jam.

  (S10) the baby waited to arrive until we got to the hospital.

  1997年6月大学英语四级考试参考答案

  Part I Listening Comprehension

  1-10 B C A C D D B C A A

  Part II Reading Comprehension

  11.C 12.D 13.B 14.A 15.B

  16.C 17.A 18.D 19.A 20.B

  21.D 22.A 23.B 24.C 25.D

  26.C 27.D 28.A 29.C 30.B

  Part III Vocabulary and Structure

  31.D 32.C 33.B 34.D 35.A

  36.A 37.B 38.D 39.B 40.C

  41.C 42.B 43.A 44.B 45.D

  46.A 47.A 48.C 49.A 50.D

  51.D 52.A 53.C 54.B 55.C

  56.A 57.B 58.D 59.D 60.C

  61.D 62.C 63.B 64.A 65.C

  66.B 67.C 68.D 69.D 70.C

  71.A 72.C 73.B 74.A 75.D

  76.B 77.B 78.A 79.D 80.A

  Part V Writing (略)

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

网校介绍

更多>>

外语教育网(www.for68.com)是北京东大正保科技有限公司(CDEL)旗下一家大型外语远程教育网站,正保科技成立于2005年7月,是国内超大型外语远程教育基地,上榜“北京优质教育资源榜”--“百万读者推崇的网络教育机构”。


公司凭借雄厚的师资力量、先进的网络视频多媒体课件技术、严谨细致的教学作风、灵活多样的教学方式,为学员提供完整、优化的外语课程,既打破了传统面授的诸多限制,发挥了网络教育的优势,也兼顾面授的答疑与互动特点,为我国培养了大量优秀的外语人才。


为了满足学员学习不同语种、不同阶段的学习需求,网站开设了包括考试英语、行业英语、实用口语以及小语种在内的百余门语言学习课程,涵盖英语、日语、韩语、俄语、德语、法语、西班牙语、意大利语、阿拉伯语等主要语种,供学员自由选择。此外,网站还拥有各类外语专业信息和考试信息20余万条,是广大学员了解外语类考试最新政策、动态及参加各语种培训的优质网站。


北京东大正保科技有限公司成立于2000年,是一家具备网络教育资质、经教育部批准开展远程教育的专业公司,为北京市高新技术企业、中国十大教育集团、联合国教科文组织技术与职业教育培训在中国的唯一试点项目。


公司下属13家行业远程教育网站,业务涵盖了会计、法律、医学、建设、自考、成考、考研、中小学、外语、信息技术、汉语言教学等诸多领域,拥有办公面积8000多平米,员工近千人,公司年招生规模达270万人。由于正保远程教育(China Distance Education Holdings Ltd., CDEL)在中国互联网远程教育行业内的绝对优势和强大影响力,正保教育模式一直被广大投资人所追捧。2008年7月30日,公司在美国纽约证券交易所正式挂牌上市(股票交易代码:DL),是2008年唯一一家在美国纽交所上市的专业从事互联网远程教育的中国企业。


精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371