移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

1995年1月四级题及答案

2006-04-28 11:12   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part I              Listening Comprehension        (20 minutes)

  Section A

  1. (A) Go out to work.         (C) Be calm and patient.

  (B) Listen carefully to John.       (D) Do the easiest thing.

  2.  (A) He doesn't like to talk.       (C) He is friendly.

  (B) He is a very kind man.       (D) He is not a pleasant person.

  3.  (A) The doctor won't see her tomorrow.     (C) The doctor is busy all day today.

  (B) The doctor is busy tomorrow.      (D) The doctor will see her today.

  4.  (A) Young people are too quick in making decisions.   (C) Young people lose their jobs easily.

  (B) Young people seldom stay long on the same job.  (D) Young people are too eager to succeed.

  5.  (A) She felt it was tiring.        (C) She thought it took less time.

  (B) She felt it was very nice.       (D) She thought it was expensive.

  6.  (A) They are having breakfast.       (C) They are preparing a hot soup.

  (B) They are eating some fruit.      (D) They are drinking cold milk.

  7. (A) The woman doesn't want to spend Christmas with the man.

  (B) The woman is going home for Christmas party.

  (C) The woman has not been invited to the Christmas party.

  (D) The woman is going to spend Christmas abroad.

  8.  (A) By car.          (C) By place.

  (B) By bus.          (D) By train.

  9.  (A) It closes at four on weekdays.      (C) It isn't open on Sundays.

  (B) He doesn't know its business hours.     (D) It is open till four on Sundays.

  10. (A) Tennis shoes.         (C) Nothing yet.

  (B) Some clothes.         (D) Music records.

  Section  B

  Passage One

  Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

  9. (A) In about 20 years.         (C) In a couple of weeks.

  (B) Within a week.          (D) As early as possible.

  12.  (A) Yes, of course.         (C) Not mentioned.

  (B) Possibly not.         (D) Definitely not.

  13.  (A) Her complaint was ignored.       (C) The store apologized for their mistake.

  (B) The store sent her the correct order.     (D) The store picked up the wrong items.

  Passage Two

  Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.

  14. (A) The prison gates always open.       (C) The prison has no armed guards.

  (B) Its prisoner can work outside.        (D) The prison is open to the public.

  15. (A) The prisoners are provided with jobs on release.   (C) It is run on the principle of trusting prisoners.

  (B) Its prisoners are seldom made to work overtime.  (D) It has no security measures.

  16. (A) One year.           (C) Thirteen years.

  (B) Two years.           (D) Fourteen years.

  17. (A) Doubtful.            (C) Critical.

  (B) Positive.           (D) Indifferent.

  Passage Three

  Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

  18. (A) It's good for training one's character but not good for one's health.

  (B) It cannot prepare pupils to be good citizens.

  (C) It has less effect on a child's character than sports and games.

  (D) It's as important as after-class activities.

  19. (A) Because pupils there have to spend most of the time studying.

  (B) Because the school authorities insist on traditional ways of teaching.

  (C) Because the school authorities have neglected discipline.

  (D) Because pupils there are too fond of playing.

  20. (A) Practical work.         (C) Teacher's encouragement.

  (B) Collective activities.       (D) Book knowledge.

  Part II            Reading Comprehension         ( 35 minutes)

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage.

  People tend to be more impressed by evidence that seems to confirm some relationship. Thus many are convinced their dreams are prophetic (预言的) because a few have come true; they fail to notice the many that have not. Consider also the belief that "the phone always rings when I'm in the shower." If it does ring while you are in the shower, the event will stand out and be remembered. If it doesn't ring, that nonevent probably won't even register (留下印象).

  People want to see order, pattern and meaning in the world. Consider, for example, the common belief that things like personal misfortunes, plane crashes, and deaths "happen in threes." Such beliefs stem from the tendency of people to allow the third event to define the time period. If three plane crashes occur in a month, then the period of time that counts as their "happening together" is one month; if three crashes occur in a year, the period of time is stretched. Flexible end points reinforce such beliefs.

  We also tend to believe what we want to believe. A majority of people think they are more intelligent, more fair-minded and more skilled behind the wheel of an automobile than the average person. Part of the reason we view ourselves so favorably is that we use criteria that work to our advantage. As economist Thomas Schelling explains, "Everybody ranks himself high in qualities

  he values: careful drivers give weight to care, skilled drivers give weight to skill, and those who

  are polite give weight to courtesy, " This way everyone ranks high on his own scale.

  Perhaps the most important mental habit we can learn is to be cautious (谨慎的) in drawing

  conclusions. The "evidence " of everyday life is sometimes misleading.

  21. In the first paragraph the author states that ____ .

  (A) dreams cannot be said to be prophetic even though a few have come true.

  (B) dreams are prophetic because some of them did come true.

  (C) dreams may come true if clearly remembered.

  (D) dreams and reality are closely related.

  22. By "things like ……" "happen in threes" (Para. 3, Line 2), the author indicates that people believe ____ .

  (A) personal misfortunes tend to happen every now and then.

  (B) personal misfortunes, plane crashes, and deaths usually happen together.

  (C) misfortunes tend to occur according to certain patterns.

  (D) misfortunes will never occur more than three times to a person in his lifetime.

  23. Ten word "courtesy" (Para. 4, line 6) probably means ____.

  (A) good manners.          (B) Appropriate speech.

  (C) Friendly relations.      (D)Satisfactory service.

  24. What can be inferred from the passage? ____

  (A) Happenings that go unnoticed deserve more attention.

  (B) In a series of misfortunes the third one is usually the most serious.

  (C) People tend to make use of evidence that supports their own beliefs.

  (D) Believers of misfortunes happening in threes are cautious in interpreting events.

  25. It can be concluded from the passage that ____ .

  (A) there is some truth even in the wildest dreams.

  (B) one should take notice of other people's merits.

  (C) there is no order or pattern in world events.

  (D) we should not base our conclusions on accidental evidence.

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage.

  It has been thought and said that Africans are born with musical talent. Because music is so important in the lives of many Africans and because so much music is performed in Africa, we are inclined to think that Africans are musicians. The impression is strengthened when we look at ourselves and find that we have become largely a society of musical spectators (旁观). Music is important to us, but most of us can be considered consumers rather than producers of music. We have records, television, concerts, and radio to fulfill many of our musical needs. In most situations where music is performed in our culture it is not difficult to distinguish the audience from the performers, but such is often not the case in Africa. Alban Ayipaga, a Kasena semiprofessional musician from northern Ghana, says that when his flute (长笛) and drum ensemble (歌舞团) is performing. "Anybody can take part". This is true , but Kasena musicians recognize that not all people are equally capable of taking part in the music. Some can sing along with the drummers, but relatively few can drum and even fewer can play the flute along with the ensemble. It is fairly common in Africa for there to be an ensemble of expert musicians surrounded by others who join in by clapping, singing, or somehow adding to the totality of musical sound. Performances often take place in an open area (that is, not on a stage) and so the lines between the performing nucleus and the additional performers, active spectators, and passive spectators may be difficult to draw from our point of view.

  26. The difference between us and Africans, as far as music is concerned, is that _____.

  (A) most of us are consumers while most of them are producers of music

  (B) we are musical performers and they are semiprofessional musicians

  (C) most of us are passive spectators while they are active spectators.

  (D) we are the audience and they are the additional performers.

  27. The word "such" (Line 6) refers to the fact that ______.

  (A) music is performed with the participation of the audience

  (B) music is performed without the participation of the audience

  (C) people tend to distinguish the audience from the performers

  (D) people have records, television sets and radio to fulfill their musical needs

  28. The author of the passage implies that _____.

  (A) all Africans are musical and therefore much music is performed in Africa

  (B) not all Africans are born with musical talent although music is important in their lives

  (C) most Africans are capable of joining in the music by playing musical instruments

  (D) most Africans perform as well as professional musicians

  29. The word "nucleus" (Line 13) probably refers to _____.

  (A) musicians famous in Africa

  (B) musicians at the center of attention

  (C) musicians acting as the core in a performance

  (D) active participants in a musical performance

  30. The best title for this passage would be ______.

  (A) The Importance of Music to African People

  (B) Differences Between African Music and Music of Other Countries

  (C) The Relationship Between Musicians and Their Audience

  (D) A Characteristic Feature of African Musical Performances

  Passage Three

  Questions 31 to 35 are based on the following passage.

  Most people would agree that, although our age exceeds all previous ages in knowledge, there has been no corresponding increase in wisdom. But Agreement ceases as soon as we attempt to define "wisdom" and consider means of promoting it.

  There are several factors that contribute to wisdom. Of these I should put first a sense of proportion: the capacity to take account of all the important factors in a problem and to attach to each its due weight. This has become more difficult than it used to be owing to the extent and complexity of the special knowledge required of various kinds of technicians. Suppose, for example, that you are engaged in research in scientific medicine. The work is difficult and is likely to absorb the whole of your mind. You have no time to consider the effect which your discoveries or inventions may have outside the field of medicine. You succeed (let us say) as modern medicine has succeeded, in enormously lowering the infant death-rate, not only in Europe and America, but also in Asia and Africa. This has the entirely unintended result of making the food supply inadequate and lowing the standard of life in the parts of the world that have the greatest populations. To take an even more dramatic example, which is in everybody's mind at the present time; you study the makeup of the atom from a disinterested (无利害关系的) desire for knowledge, and by chance place in the hands of a powerful mad man the means of destroying the human race.

  Therefore, with every increase of knowledge and skill, wisdom becomes more necessary, for every such increase augments (增强)our capacity for realizing our purposes, and therefore augments our capacity for evil, if our purpose are unwise.

  31. Disagreement arises when people try to decide _____.

  (A) how much more wisdom we have now than before

  (B) what wisdom is and how to develop it

  (C) if there is a great increase of wisdom in our age

  (D) whether wisdom can be developed or not

  32. According to the author, "wisdom" is the ability to _____.

  (A) carefully consider the bad effects of any kind of research work

  (B) give each important problem some careful consideration

  (C) acquire a great deal of complex and special knowledge

  (D) give suitable consideration to all the possible elements in a problem

  33. Lowering the infant death-rate may _____.

  (A) prove to be helpful everywhere in the world

  (B) give rise to an increase in population in Europe

  (C) cause food shortages in Asia and Africa

  (D) raise the living standard of the people in Africa

  34. The author uses the examples in the passage to illustrate his point that _____.

  (A) it's extremely difficult to consider all the important elements in problem

  (B) success in medical research has its negative effects

  (C) scientists may unknowingly cause destruction to the human race

  (D) it's unwise to be totally absorbed in research in scientific medicine

  35. What is the main idea of the passage? _____

  (A) It is unwise to place the results of scientific research in the hands of a powerful mad man.

  (B) The more knowledge one has, the wiser one becomes.

  (C) Any increase of knowledge could lead to disastrous results without the guidance of wisdom.

  (D) Wisdom increases in proportion to one's age.

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage.

  For any given task in Britain there are more men than are needed. Strong unions keep them there in Fleet Street, home of some London's biggest dailies, it is understood that when two unions quarrel over three jobs, the argument is settled by giving each union two. That means 33 per cent overmanning, 33 per cent less productivity than could be obtained.

  A reporter who has visited plants throughout Europe has an impression that the pace of work is much slower here. Nobody tries too hard. Tea breaks do matter and are frequent. It is hard to measure intensity of work, but Britons give a distinct impression of going at their tasks in a more leisurely way.

  But is all this so terrible? It certainly does not improve the gross national product or output per worker. Those observant visitors, however, have noticed something else about Britain. It is a pleasant place.

  Street crowds in Stockholm. Paris and New York move quickly and silently heads down, all in a hurry. London crowds tend to walk at an easy pace ( except in the profitable, efficient City, the financial district).

  Every stranger is struck by the patient and orderly way in which Britons queue for a bus: if the saleswoman is slow and out of stock she will likely say, 'oh dear, what a pity'; the rubbish collectors stop to chat (聊天) and call the housewives "Luv". Crime rises here as in every city but there still remains a gentle tone and temper that is unmatched in Berlin, Milan or Detroit.

  In short, what is wrong with Britain may also be what is right. Having reached a tolerable standard, Britons appear to be choosing leisure over goods.

  36. What happens when disputes over job opportunities arise among British unions?

  (A) Thirty three per cent of the workers will be out of work.

  (B) More people will be employed than necessary.

  (C) More jobs will be created by the government.

  (D) The unions will try to increase productivity.

  37. What does the reporter who has visited plants throughout Europe think about Britain? _____

  (A) Tea breaks do not affect the intensity of work in Britain.

  (B) Britons do their work in an unhurried sort of way.

  (C) The pace of work in Continental Europe is much slower than in Britain.

  (D) Britons give the impression of working intensively.

  38. "The breaks matter" (Para. 2, Line 2) indicates that _____.

  (A) they are an important aspect of the British way of life

  (B) they are greatly enjoyed by British workers

  (C) they can be used by the workers as an excuse to take time off from work

  (D) they help the workers to be on good terms with each other

  39. The word "this" (Para. 3, Line 1) the author means to say that _____.

  (A) there are more men on any given job than are needed

  (B) 33 per cent overmanning leads to 33 per cent less productivity

  (C) it is difficult to measure the intensity of work

  (D) Britons generally do not want to work too hard

  40. By "what is wrong with Britain may also be what is right" (Para. 6, Line 1) the author means to say that _____.

  (A) quarrels between unions will help create jobs

  (B) a leisurely way of life helps Britons increase productivity

  (C) the gentle tone and temper of the people in Britain makes it a pleasant place

  (D) Britons will not sacrifice their leisure to further increase productivity

  Part III                Vocabulary and Structure          (20 minutes)

  41. The grey building is where the workers live, and the white one is where the spare parts _____.

  (A) are producing  (B) are produced   (C) produced   (D) being produced

  42. I could not persuade him to accept it, _____ make him see the important of it.

  (A) if only I could not (B) no more than I could  (C) or I could not  (D) nor could I

  43. Because of the _____ emphasis placed on classroom work, the instructor will report your absences to the adviser.

  (A) large    (B) strong    (C) hard    (D) high

  44. Homework _____ on time will lead to better grades.

  (A) done    (B) be done    (C) having done  (D) to have been done

  45. The speech _____ a lively discussion started.

  (A) being delivered  (B) was delivered   (C) be delivered    (D) having been delivered

  46. I have had great deal of trouble _____ the rest of the class.

  (A) coming up against (B) making up for  (C) keeping up with   (D) living up to

  47. _____ for my illness I would have lent him a helping hand.

  (A) Not being   (B) Had it not been   (C) Without being   (D) Not having been

  48. _____ a teacher in a university, it is necessary to have at least a master's degree.

  (A) To become   (B) Become   (C) One become   (D) On becoming

  49. The little man was _____ more than one metre fifty tall.

  (A) nearly    (B) quite    (C) hardly    (D) almost

  50. Certain programs work better for some _____ for others.

  (A) and    (B) than    (C) as     (D) but

  51. Some plants are so sensitive _____ pollution that they can only survive in a perfectly clean environment.

  (A) from    (B) against   (C) to      (D) with

  52. It does not alter the fact that he was the man _____ for the death of the little girl.

  (A) accounting   (B) guilty    (C) responsible   (D) obliged

  53. Medical care reform has become this country's most important public health _____.

  (A) question   (B) stuff    (C) matter    (D) issue

  54. Not that John doesn't want to help you, _____ it's beyond his power.

  (A) but that   (B) for that    (C) and that    (D) in that

  55. It is not unusual for workers in that region _____.

  (A) to be paid more than a month late     (C) to pay later than a month more

  (B) to be paid later than more a month        (D) to pay late more than a month

  56. I used to smoke ____ but I gave it up three years ago.

  (A) seriously   (B) heavily   (C) badly     (D) severely

  57. The doctor told Penny that too much _____ to the sun is bad for the skin.

  (A) exposure   (B) extension   (C) exhibition    (D) expansion

  58. Michael used to look hurt and surprised when _____.

  (A) scolding   (B) to scold   (C) having scolded   (D) scolded

  59. He decided to make further improvements on the computer's design _____ the light of the requirements of customers.

  (A) on    (B) for    (C) in     (D) with

  60. If you don't like to swim, you _____ stay at home.

  (A) should as well  (B) may as well  (C) can as well    (D) would as well

  61. To be frank, I'd rather you _____ in the case.

  (A) will not be involved (B) not involved   (C) not to be involved  (D) were not involved

  62. If you suspect that the illness might be serious you should not _____ going to the doctor.

  (A) put off    (B) hold back   (C) put aside    (D) hold up

  63. If you want to know the train schedule, please _____ at the booking office.

  (A) acquire   (B) inquire    (C) request    (D) require

  64. He thought that _____.

  (A) the effort doing the job was not worth   (C) it was not worth the effort doing the job

  (B) the effort was not worth in doing the job   (D) it was not worth the effort by doing the job

  65. The coming of the railways in the 1830s _____ our society and economic life.

  (A) transformed  (B) transported  (C) transferred   (D) transmitted

  66. I have no objection _____ the evening with them.

  (A) to spend   (B) to spending  (C) of spending  (D) spending

  67. Realizing that he hadn't enough money and _____ to borrow from his father, he decided to sell his watch.

  (A) not wanted   (B) not to want  (C) not wanting  (D) wanting not

  68. In preparing scientific reports of laboratory experiments, a student should _____ his findings in logical order and clear language.

  (A) furnish   (B) propose   (C) raise    (D) present

  69. _____ they reached the centre of the city, they stopped the car at a bar.

  (A) Before a mile or so when     (C) Further than a mile or so

  (B) For a mile or so after      (D) A mile or so before

  70. They are teachers and don't realize _____ to start and run a company.

  (A) what it takes  (B) what takes it  (C) what they take  (D) what takes them

  Part IV                   Cloze           (15 minutes)

  Did you ever have someone's name on the tip of your tongue and yet you were unable to recall it?  71   this happens again, do not  72   to recall it. Do something  73   for a couple of minutes.  74   the name may come into your head. The name is there, since you have met  75   person and learned his name. It  76  has to be dug out. The initial effort to recall  77  the mind for operation, but it is the subconscious (下意识的)  78   that go to work to dig up a  79  memory. Forcing yourself to recall  80   never helps because it doesn't  81   your memory; it only tightens it. Students find the preparatory method helpful  82   examinations. They read over the questions  83   trying to answer any of them.  84   they answer first the ones  85   which they are most confident. Meanwhile, deeper mental activities in the subconscious mind are taking  86  ; work is being done on the  87   difficult question. By the time the easier questions are answered, answers  88   the more difficult ones will usually begin to  89   into consciousness. It is often  90   a question of waiting for recall to come to the memory.

  71. (A) As   (B) When    (C) While   (D) Whether

  72. (A) try   (B) want    (C) hesitate   (D) wait

  73. (A) simple   (B) apart    (C) else    (D) similar

  74. (A) unless   (B) and    (C) or    (D) until

  75. (A) some   (B) certain   (C) a    (D) this

  76. (A) then   (B) really    (C) only     (D) indeed

  77. (A) leads          (B) begins     (C) helps             (D) prepares

  78. (A) deeds    (B) activities          (C) movements   (D) procedures

  79. (A) light    (B) fresh             (C) dim              (D) dark

  80. (A) merely   (B) almost            (C) barely            (D) hardly

  81. (A) loosen    (B) weaken       (C) decrease       (D) reduce

  82. (A) into          (B) in             (C) about          (D) by

  83. (A) after    (B) besides        (C) before         (D) against

  84. (A) Thus          (B) But            (C) Therefore      (D) Then

  85. (A) of    (B) with    (C) for      (D) in

  86. (A) place   (B) shape    (C) charge   (D) action

  87. (A) too   (B) less    (C) not    (D) more

  88. (A) to    (B) of    (C) about    (D) for

  89. (A) appear   (B) grow    (C) extend   (D) come

  90. (A) nearly   (B) likely    (C) just    (D) even

  Part V                  Writing               (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic Can Money Buy Happiness? You should write no less than 100 words and you should base your composition on the outline (given in Chinese) below:

  1. 有人认为金钱是幸福之本(source of happiness)

  2. 也有人认为金钱是万恶之源(root of all evil)

  3. 我的看法

  Remember to write your composition neatly.

  [1995年1月大学英语四级考试试题及参考答案]

  Part I   1——20题

  1. C  2. D  3. C  4. B  5. B  6. A  7. D  8. A  9. D  10. C

  11. D 12. D 13. A 14. B 15. C 16. D 17. B 18. C 19. A 20. B

  Part II——Part IV   21——90题

  21. A 22. C 23. A 24. A 25. D 26. C 27. B 28. B 29. D 30. D

  31. B 32. D 33. C 34. A 35. C 36. B 37. B 38. A 39. A 40. D

  41. B 42. D 43. B 44. A 45. D 46. C 47. B 48. A 49. A 50. B

  51. C 52. C 53. C 54. A 55. A 56. B 57. A 58. D 59. C 60. B

  61. D 62. A 63. B 64. C 65. A 66. B 67. C 68. D 69. D 70. A

  71. B 72. A 73. C 74. B 75. D 76. C 77. D 78. B 79. C 80. B

  81. A 82. B 83. C 84. D 85. A 86. A 87. D 88. A 89. D 90. C

  上一篇:  1996年1月四级试题及答案

  下一篇:  1995年6月四级试题及答案

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371