移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 六级试题中心 > 正文

1996年1月六级试题及答案

2006-04-28 11:03   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part I Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Example: You will hear:

  You will read:

  A) 2 hours.

  B) 3 hours.

  C) 4 hours.

  D) 5 hours.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) "5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

  Sample Answer [A] [B] [C] [D]

  1. A) The flight has been canceled.

  B) The plane is late.

  C) The plane is on time.

  D) The tickets for this flight have been sold out.

  2. A) He is not to blame.

  B) It was his fault.

  C) He will accept all responsibility.

  D) He will be more careful next time.

  3. A) The man is a forgetful person.

  B) The typewriter is not new.

  C) The man can have the typewriter later.

  D) The man misunderstood her.

  4. A) There will be heavy fog in all areas.

  B) There will be heavy rain by midnight.

  C) There will be heavy fog in the east.

  D) There will be fog in all areas by midnight.

  5. A) She's scornful.

  B) She's angry.

  C) She's sympathetic.

  D) She's worried.

  6. A) He likes the job of a dish-washer because it pays well.

  B) He thinks it's important to have a good job from the beginning.

  C) He hates to be a dish-washer because it's boring.

  D) He would work as a dish-washer in summer if he has to.

  7. A) She must learn to understand John's humor better.

  B) She enjoys John's humor a great deal.

  C) She doesn't appreciate John's humor.

  D) She thinks John is not funny enough.

  8. A) Joan may have taken a wrong train.

  B) Joan will miss the next conference.

  C) Joan won't come to the conference.

  D) Joan may be late for the opening speech.

  9. A) She has been dismissed for her poor performance.

  B) She has been fired by the company.

  C) She has been granted leave for one month.

  D) She has been offered a new job.

  10. A) It will last for two weeks.

  B) It has come to a halt.

  C) It will end before long.

  D) It will probably continue.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage one

  Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

  11. A) She was an office worker.

  B) She was a physician.

  C) She was a cleaner.

  D) She was a social worker.

  12. A) Because she could not sleep well at night.

  B) Because she hoped to earn more money.

  C) Because she could not find a daytime job.

  D) Because she needed a change and a lighter job.

  13. A) She works six nights every fortnight.

  B) She does not take part in social activities in her working days.

  C) She has been a night nurse in a hospital for about 25 years.

  D) She is not satisfied with her present job.

  Passage Two

  Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.

  14. A) A small town in Britain.

  B) A new type of jail.

  C) A labour camp.

  D) A big gymnasium in Scotland.

  15. A) Women criminals in Scotland.

  B) Criminals who are given long sentences.

  C) Criminals who are given short sentences.

  D) Criminals in Scotland.

  16. A) The reward the prisoners get for their work.

  B) The comfortable accommodation.

  C) The way the prisoners are treated.

  D) The officers' sympathy for the prisoners.

  17. A) To give the prisoners more freedom.

  B) To help the prisoners keep their self-respect.

  C) To help the prisoners develop the sense of independence.

  D) To turn the prisoners into skilled workers.

  Passage Three

  Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

  18. A) On an airplane.

  B) Near the terminal building.

  C) In a coach to the city.

  D) In the waiting room.

  19. A) Near the airport hotel.

  B) At the travelers' information desk.

  C) Outside the Customs Hall.

  D) In the center of the city.

  20. A) The departure tax they have to pay on their next international flight.

  B) The distance they have to travel from the airport to the city center.

  C) The prices the major hotels charge.

  D) The place where taxis are waiting to be hired.

  Part II Reading Comprehension (35 minutes)

  Direction: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B) C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  Material culture refers to the touchable, material "things"-physical objects that can be seen, held, felt, used-that a culture produces. Examining a culture's tools and technology can tell us about the group's history and way of life. Similarly, research into the material culture of music can help us to understand the music-culture. The most vivid body of "things" in it, of course, are musical instruments. We cannot hear for ourselves the actual sound of any musical performance before the 1870s when the phonograph(留声机)was invented, so we rely on instruments for important information about music-cultures in the remote past and their development. Here we have two kinds of evidence: instruments well preserved and instruments pictured in art. Through the study of instruments, as well as paintings, written documents, and so on, we can explore the movement of music from the Near East to China over a thousand years ago, or we can outline the spread of Near Eastern influence to Europe that resulted in the development of most of the instruments on the symphony orchestra.

  Sheet music or printed music, too, is material culture. Scholars once defined folk music-cultures as those in which people learn and sing music by ear rather than from print, but research shows mutual influence among oral and written sources during the past few centuries in Europe, Britain, and America, printed versions limit variety because they tend to standardize any song, yet they stimulate people to create new and different song. Besides, the ability to read music notation(乐谱)has a far-reaching effect on musicians and, when it becomes widespread, on the music-culture as a whole.

  One more important part for music's material culture should be singled out: the influence of the electronic media-radio, record player, tape recorder, television, and videocassette, with the future promising talking and singing computers and other developments. This is all part of the "information revolution," a twentieth-century phenomenon as important as the industrial revolution was in the nineteenth. These electronic media are not just limited to modern nations; they have affected music-music-cultures all over the globe.

  21. Research into the material culture of a nation is of great importance because _______.

  A) it helps produce new cultural tools and technology

  B) it can reflect the development of the nation

  C) it helps understand the nation's past and present

  D) it can demonstrate the nation's civilization

  22. It can be learned from this passage that _______.

  A) the existence of the symphony was attributed to the spread of Near Eastern and Chinese music.

  B) Near Eastern music had an influence on the development of the instruments in the symphony orchestra

  C) the development of the symphony shows the mutual influence of Eastern and Western music

  D) the musical instruments in the symphony orchestra were developed on the basis of Near Eastern music

  23. According to the author, music notation is important because _____.

  A) it has a great effect on the music-culture as more and more people are able to read it

  B) it tends to standardize folk songs when it is used by folk musicians

  C) it is the printed version of standardized folk music

  D) it encourages people to popularize printed versions of songs

  24. It can be concluded from the passage that the introduction of electronic media into the world of music _______.

  A) has brought about an information revolution

  B) has speeded up the arrival of a new generation of computes

  C) has given rise to new forms of music culture

  D) has led to the transformation of traditional musical instruments

  25. Which of the following best summarizes the main idea of the passage?

  A) Musical instruments developed through the years will sooner or later be replaced by computers.

  B) Music cannot be passed on to future generation unless it is recorded.

  C) Folk songs cannot be spread far unless they are printed on music sheets.

  D) The development of music culture is highly dependent on its material aspect.

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage:

  The question of whether war is inevitable is one which has concerned many of the world's great writers. Before considering this question, it will be useful to introduce some related concepts. Conflict, defined as opposition among social entities directed against one another, is distinguished from competition, defined as opposition among social entities independently striving for something which is in inadequate supply. Competitors may not be aware of one another, while the parties to a conflict are. Conflict and competition are both categories of opposition, which has been defined as a process by which social entities function in the disservice of one another.

  Opposition is thus contrasted with cooperation, the process by which social entities function in the service of one another. These definitions are necessary because it is important to emphasize that competition between individuals or groups is inevitable in a world of limited resources, but conflict is not. Conflict, nevertheless, is very likely to occur, and is probably an essential and desirable element of human societies.

  Many authors have argued for the inevitability of war from the premise that in the struggle for existence among animal species, only the fittest survive. In general, however, this struggle in nature is competition, not conflict. Social animals, such as monkeys and cattle, fight to win or maintain leadership of the group. The struggle for existence occurs not in such fights, but in the competition for limited feeding areas and for the occupancy(占有)of areas free from meat-eating animals. Those who fail in this competition starve to death or become victims to other species. This struggle for existence does not resemble human war, but rather the competition of individuals for jobs, markets, and materials. The essence of the struggle is the competition for the necessities of life that are insufficient to satisfy all.

  Among nations there is competition in developing resources, trades, skills, and a satisfactory way of life. The successful nations grow and prosper(繁荣); the unsuccessful decline. While it is true that this competition may induce efforts to expand territory at the expense of others, and thus lead to conflict, it cannot be said that war-like conflict among nations is inevitable, although competition is.

  26. In the first paragraph, the author gives the definitions of some terms in order to _______.

  A) argue for the similarities between animal societies and human societies

  B) smooth out the conflicts in human societies

  C) distinguish between tow kinds of opposition

  D) summarize the characteristic features of opposition and cooperation

  27. According to the author, competition differs from conflict in that _______.

  A) it results in war in most cases

  B) it induces efforts to expand territory

  C) it is a kind of opposition among social entities

  D) it is essentially a struggle for existence

  28. The phrase "function in the disservice of one another" (Para.1, Line 7) most probably means "________".

  A) betray each other

  B) harm one another

  C) help to collaborate with each other

  D) benefit one another

  29. The author indicates in the passage that conflict _______.

  A) is an inevitable struggle resulting from competition

  B) reflects the struggle among social animals

  C) is an opposition among individual social entities

  D) can be avoided

  30. The passage is probably intended to answer the question "_________".

  A) Is war inevitable?

  B) Why is there conflict and competition?

  C) Is conflict desirable?

  D) Can competition lead to conflict?

  Passage Three

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  As Dr. Samuel Johnson said in a different era about ladies preaching, the surprising thing about computers is not that they think less well than a man, but that they think at all. The early electronic computer did not have much going for it except a marvelous memory and some good math skills. But today the best models can be wired up to learn by experience, follow an argument, ask proper questions and write poetry and music. They can also carry on somewhat puzzling conversations.

  Computers imitate life. As computers get more complex, the imitation gets better. Finally, the line between the original and the copy becomes unclear. In another 15 years or so, we will see the computer as a new form of life.

  The opinion seems ridiculous because, for one thing, computers lack the drives and emotions of living creatures. But drives can be programmed into the computer's brain just as nature programmed them into our human brains as a part of the equipment for survival.

  Computers match people in some roles, and when fast decisions are needed in a crisis, they often surpass them. Having evolved when the pace of life was slower, the human brain has an inherent defect that prevents it from absorbing several streams of information simultaneously and acting on them quickly. Throw too many things at the brain at one time and it freezes up.

  We are still in control, but the capabilities of computers are increasing at a fantastic rate, while raw human intelligence is changing slowly, if as all. Computer power has increased ten times every eight years since 1946. In the 1990s, when the sixth generation appears, the reasoning power of an intelligence built out of silicon will begin to match that of the human brain.

  That does not mean the evolution of intelligence has ended on the earth. Judging by the past, we can expect that a new species will arise out of man, surpassing his achievements as he has surpassed those of his predecessor. Only a carbon chemistry enthusiast would assume that the new species must be man's flesh-and-blood descendants. The new kind of intelligent life is more likely to be made of silicon.

  31. What do you suppose was the attitude of Dr. Samuel Johnson towards ladies preaching?

  A) He believed that ladies were born worse preachers than men.

  B) He was pleased that ladies could preach, though not as well as men.

  C) He disapproved of ladies preaching.

  D) He encouraged ladies to preach.

  32. Today, computers are still inferior to man in terms of _______.

  A) decision making

  B) drives and feelings

  C) growth of reasoning power

  D) information absorption

  33. In terms of making decisions, the human brain cannot be compared with the computer because _____.

  A) in the long process of evolution the slow pace of life didn't require such an ability of the human brain.

  B) the human brain is influenced by other factors such as motivation and emotion

  C) the human brain may sometimes freeze up in a dangerous situation

  D) computers imitate life while the human brain does not imitate computers

  34. Though he thinks highly of the development of computer science, the author doesn't mean that _______.

  A) computers are likely to become a new form of intelligent life.

  B) human beings have lost control of computers

  C) the intelligence of computers will eventually surpass that of human beings.

  D) the evolution of intelligence will probably depend on that of electronic brains.

  35. According to the passage, which of the following statements is TRUE?

  A) Future man will be made of silicon instead of flesh and blood.

  B) Some day it will be difficult to tell a computer from a man.

  C) The reasoning power of computers ahs already surpassed that of man.

  D) Future intelligent life may not necessarily be made of organic matter.

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  Video recorders and photocopiers, even ticket machines on the railways, often seem unnecessarily difficult to use. Last December I bought myself a video cassette recorder (VCR) described as "simple to use". In the first three weeks I failed repeatedly to program the machine to record from the TV, and after months of practice I still made mistakes. I am not alone. According to a survey last year by Ferguson, the British manufacturer, more than one in four VCR owners never use the timer(定时器)on their machines to record a programme: they don't use it because they've found it far too hard to operate.

  So why do manufacturers keep on designing and producing VCRS that are awkward to use if the problems are so obvious? First, the problems we notice are not obvious to technically minded(有技术思想的)designers with years of experience and trained to understand how appliances work. Secondly, designers tend to add one or two features at a time to each model, whereas you or I face all a machine's features at once. Thirdly, although finding problems in a finished product is easy, it is too late by then to do anything about the design. Finally, if manufacturers can get away with selling products that are difficult to use, it is not worth the effort of any one of them to make improvements.

  Some manufacturers say they concentrate on providing a wide range of features rather than on making the machines easy to use. But that gives rise to the question, "Why can't you have features that are easy to use?" The answer is you can.

  Good design practice is a mixture of specific procedures and general principles. For a start, designers should build an original model of the machine and try it out on typical members of the public-not on colleagues in the development laboratory. Simple public trials would quickly reveal many design mistakes. In an ideal world, there would be some ways of controlling quality such as that the VCR must be redesigned repeatedly until, say, 90 per cent of users can work 90 per cent of the features correctly 90 per cent of the time.

  36. The author had trouble operating his VCR because _______.

  A) he had neglected the importance of using the timer

  B) the machine had far more technical features than necessary

  C) he had set about using it without proper training

  D) its operation was far more difficult than the designer intended it to be

  37. According to the author, manufacturers _________.

  A) should add more useful features to their machines

  B) often fail to make their products easy to use

  C) should make their appliances as attractive as possible

  D) often fail to provide proper training in the use of their products

  38. It seems that manufacturers will remain reluctant to make improvements unless ________.

  A) they can do so at a very low cost

  B) they find their machines hard to operate

  C) they have difficulty selling their products

  D) they receive a lot of complaints about their machines

  39. According to the passage, before a VCR is sold on the market, its original model should be tried out _______.

  A) among ordinary consumers who are not technically minded

  B) among people who are technically minded

  C) among experienced technicians and potential users

  D) among people who are in charge of public relations

  40. One of the reasons why VCRs are so difficult to use is that _______.

  A) the designers are often insensitive to the operational complexities of their machines

  B) the range of features provided is unlimited

  C) there is no ideal way of controlling quality

  D) their designers often ignore the complaints of their users

  Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  41. The police accused him of setting fire to the building but he denied _________ in the area on the night of the fire.

  A) to be B) to have been

  C) having been D) be

  42. The schoolmaster ___________ the girl's bravery in his opening speech.

  A) applauded B) enhanced

  C) elevated D) clapped

  43. The place did not appear to be popular, for it was completely deserted, and in any case _________ to traffic.

  A) inadequate B) inaccessible

  C) incompatible D) insignificant

  44. One of the requirements for a fire is that the material __________ to its burning temperature.

  A) is heated B) will be heated

  C) be heated D) would be heated

  45. The secret agent concealed her real mission, therefore many local people were ________ into thinking that she was a good person.

  A) betrayed B) driven

  C) deceived D) convinced

  46. Why this otherwise excellent newspaper allows such an article to be printed is _____ me.

  A) above B) outside

  C) beside D) beyond

  47. When business is __________, there is usually an obvious increase in unemployment.

  A) degraded B) depressed

  C) reduced D) lessened

  48. As far as the rank of position is concerned and associate professor is ________ to a professor though they are almost equally knowledgeable.

  A) attached B) subsidiary

  C) previous D) inferior

  49. This book will show the readers __________ can be used in other contexts.

  A) how that they have observed B) that how they have observed

  C) how what they have observed D) that they have observed

  50. The plane __________, its bombs exploding as it hit the ground.

  A) smashed B) crushed

  C) plunged D) crashed

  51. He believed that the greatest of his _______ was that he'd never had a college education.

  A) griefs B) misfortunes

  C) disasters D) sorrows

  52. __________ your opinions are worth considering, the committee finds it unwise to place too much importance on them.

  A) As B) Since

  C) Provided D) While

  53. The local government leaders are making every effort to _______ the problem of poverty.

  A) abolish B) tackle

  C) remove D) encounter

  54. Although Asian countries are generally more ____________ in social customs than Western countries, there have been several notable examples of women leaders in both China and India.

  A) conservative B) confidential

  C) comprehensive D) consistent

  55. ___________ the claim about German economic might, it is somewhat surprising how relatively small the German economy actually is.

  A) To give B) Given

  C) Giving D) Having given

  56. Although the two players are _________ in the tennis court, they are really good friends.

  A) partners B) enemies

  C) rivals D) companions

  57. The girl was _______ a shop assistant; she is now a manager in a large department store.

  A) preliminarily B) presumably

  C) formally D) formerly

  58. I don't think that this question is subordinate _________ the main aim of our company.

  A) with B) to

  C) for D) on

  59. While admitting that this forecast was ____________ uncertain, the scientists warned against treating it as a cry of wolf.

  A) anyhow B) somewhere

  C) somewhat D) anyway

  60. The United States is trying to ________ the serious problems created by the energy crisis.

  A) put up with B) submit to

  C) comply with D) cope with

  61. Some people viewed the findings with caution, noting that a cause-and-effect relationship between passive smoking and cancer remains _________.

  A) to be shown B) to have shown

  C) to have been shown D) being shown

  62. The economic crises in that country have threatened the _________ of the government.

  A) stability B) capability

  C) persistence D) permanence

  63. Although most birds have only a negligible sense of smell, they have _________ vision.

  A) vigorous B) exact

  C) acute D) vivid

  64. Rebecca ___________ me earlier if she did not like her house she bought last month.

  A) told B) would tell

  C) had told D) would have told

  65. By moving the radar beam around slowly in circles, we can _________ the surroundings.

  A) explore B) expose

  C) exploit D) expand

  66. The Washington Monument is a hollow shaft without a break _________ its surface except for the tiny entrance.

  A) in B) with

  C) from D) to

  67. The traffic police were searching for evidence to prove the accused man's ______, but in vain.

  A) mistake B) guilt

  C) fault D) defect

  68. The world's greatest sporting event, the Olympic Games, upholds the amateur ideal that _________ matters is not winning but participating.

  A) anything B) it

  C) what D) everything

  69. Very few scientists _________ completely new answers to the world's problems.

  A) come up with B) come out

  C) come round D) come up to

  70. The police are suspicious _________ his words because he already has a record.

  A) to B) at

  C) on D) of

  Part IV Error Correction (15 minutes)

  Directions: This part consists of a short passage. In this passage, there are altogether 10 mistakes, one in each numbered line. You may have to change a word, add a word or delete a word. Mark out the mistakes and put the corrections in the blanks provided. If you change a word, cross it out and write the correct word in the corresponding blank. If you add a word, put an insertion mark (∧) in the right place and write the missing word in the blank. If you delete a word, cross it out and put a slash (/) in the blank.

  Example:

  Television is rapidly becoming the literatures of our periods.

  1. time/times/period

  Many of the arguments having used for the study of literature

  2. /___________

  as a school subject are valid for ∧ study of television.  3. the___________

  Most studies suggest that when women and men do the

  same job and have the same experience, pay rates tend to be

  similar. Most of the dollar differences stem from fact that  71. __________

  women tend to be more recently employed and have more  72. __________

  years on the job. Whether women who have started a career

  will attain pay equality with men rest on at least two factors.  73. __________

  First, will most of them continue part time at their jobs after   74. __________

  they have children? A break in their employment, or a decision

  to work part time, will slow its raises and promotions-  75. __________

  because it would for men. Second, will male-dominated  76. __________

  companies elevate women to higher-paid jobs at the different  77. __________

  rate as the elevate men? On some fields, this had clearly not  78. __________

  happened. Many men, for example, have committed their  79. __________

  lives to teaching careers, yet relative few have become  80. __________

  principals or headmasters.

  Part V Writing (30 minutes)

  Direction: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic Why I Take the College English Test Band 6. you should write at least 120 words and your composition should include the following two points (given in Chinese):

  1. 有人认为没有必要参加大学英语六级考试(简称CET-6)。

  2. 我参加CET-6考试的理由。

  Why I Take the College English Test Band 6

  [1996年1月大学英语六级考试试题及参考答案]

  1. B  2. A  3. A  4. D  5. C  6. D  7. C  8. D  9. B  10. D

  11. C 12. D 13. B 14. B 15. A 16. C 17. B 18. A 19. C 20. A

  21. C 22. B 23. A 24. C 25. D 26. C 27. D 28. B 29. D 30. A

  31. C 32. B 33. A 34. B 35. D 36. D 37. B 38. C 39. A 40. A

  41. C 42. A 43. B 44. C 45. C 46. D 47. B 48. D 49. C 50. D

  51. B 52. D 53. B 54. A 55. B 56. C 57. D 58. B 59. C 60. D

  61. A 62. A 63. C 64. D 65. A 66. A 67. B 68. C 69. A 70. D

  71. (fact) ? the (fact) 72. more ? fewer/less

  73. rest ? rests / depends / relies 74. part ? full

  75. its ? their 76. because ? as

  77. different ? same 78. On ? In

  79. men ? women 80. relative ? relatively/comparatively

  上一篇:  1997年1月六级试题答案

  下一篇:  1996年6月六级试题与答案

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371