移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 六级试题中心 > 正文

1995年1月六级试题及答案

2006-04-28 11:19   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part I Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Example: You will hear:

  You will read:

  A) 2 hours.

  B) 3 hours.

  C) 4 hours.

  D) 5 hours.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) "5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

  Sample Answer [A] [B] [C] [D]

  1. A) She was given a new job.

  B) She was given a raise.

  C) She was criticized for being late.

  D) She was praised for her hard work.

  2. A) Whether to employ the woman.

  B) Whether to take up the new job.

  C) Whether to ask for a raise.

  D) Whether to buy a new house.

  3. A) A teacher.

  B) A psychologist.

  C) A librarian.

  D) A publisher.

  4. A) To visit more places in the city.

  B) To take a lot of pictures of the beautiful city.

  C) To take some pictures of his friends.

  D) To spare some time to meet his friends.

  5. A) In town.

  B) Out of town.

  C) In the man's house.

  D) Outside Ann's house.

  6. A) Because she feels very hot in the room.

  B) Because she wants to avoid meeting people.

  C) Because she wants to smoke a cigarette outside.

  D) Because she doesn't like the smell of smoke inside.

  7. A) Painters hired by the man and woman.

  B) Painters hired by Mr. Jones.

  C) Mr. Jones.

  D) The man and the woman.

  8. A) The woman enjoyed the movie very much.

  B) The woman saw a horror movie.

  C) The man asked the woman to be careful at night.

  D) The man went to the show with the woman.

  9. A) He doesn't write well enough.

  B) He is not a professional writer.

  C) He hasn't got any professional experience.

  D) He didn't perform well in the interview.

  10. A) He doesn't think it necessary to refuel the car.

  B) He can manage to get the gasoline they need.

  C) He hopes the woman will help him select a fuel.

  D) He thinks it is difficult to get fuel for the car.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage one

  Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

  11. A) Because they can't afford to.

  B) Because they think small houses are more comfortable to live in.

  C) Because big houses are usually built in the countryside.

  D) Because they prefer apartments.

  12. A) Because many young people have moved into comfortable apartments.

  B) Because many old houses in the bad part of the town are not inhabited.

  C) Because many older people sell their houses after their children leave.

  D) Because many people have quit their old houses to build new ones.

  13. A) They have to do their own maintenance.

  B) They have to furnish their own houses.

  C) They will find it difficult to make the rest of the payment.

  D) They will find it difficult to dispose of their old-style furniture.

  Passage Two

  Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

  14. A) They are not active hunters.

  B) They don't sleep much.

  C) They are often seen alone.

  D) They don't eat much.

  15. A) To catch the birds.

  B) To look for shade in the heat of the day.

  C) To catch other animals.

  D) To look for a kill made by another animal.

  16. A) They are larger in size.

  B) They run faster.

  C) They have to hunt more to feed the young.

  D) They are not as lazy as the males.

  Passage Three

  Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

  17. A) Less than 30 minutes.

  B) From 30 to 45 minutes.

  C) At least 45 minutes.

  D) More than 45 minutes.

  18. A) He should show respect for the interviewer.

  B) He should show confidence in himself.

  C) He should talk enthusiastically.

  D) He should be dressed properly.

  19. A) Speaking confidently but not aggressively.

  B) Talking loudly to give a lasting impression.

  C) Talking a lot about the job.

  D) Speaking politely and emotionally.

  20. A) Professional knowledge is a decisive factor in job interview.

  B) Finding a job is more difficult than one can imagine.

  C) A job seeker should create a good image during an interview.

  D) Self-confidence is most important for a job seeker.

  Part II Reading Comprehension (35 minutes)

  Direction: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B) C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  The process of perceiving other people is rarely translated (to ourselves or others) into cold, objective terms. "She was 5 feet 8 inches tall, had fair hair, and wore a colored skirt." More often, we try to get inside the other person to pinpoint his or her attitudes, emotions, motivations, abilities, ideas and characters. Furthermore, we sometimes behave as if we can accomplish this difficult job very quickly-perhaps with a two-second glance.

  We try to obtain information about others in many ways. Berger suggests several methods for reducing uncertainties about others: watching, without being noticed, a person interacting with others, particularly with others who are known to you so you can compare the observed person's behavior with the known others' behavior; observing a person in a situation where social behavior is relatively unrestrained or where a wide variety of behavioral responses are called for; deliberately structuring the physical or social environment so as to observe the person's responses to specific stimuli; asking people who have had or have frequent contact with the person about him or her; and using various strategies in face-to-face interaction to uncover information about another person-questions, self-disclosures(自我表露), and so on. Getting to know someone is a never-ending task, largely because people are constantly changing and the methods we use to obtain information are often imprecise. You may have known someone for ten years and still know very little about him. If we accept the idea that we won't ever fully know another person, it enables us to deal more easily with those things that get in the way of accurate knowledge such as secrets and deceptions. It will also keep us from being too surprised or shocked by seemingly inconsistent behavior. Ironically(讽刺性地), those things that keep us from knowing another person too well (e.g., secrets and deceptions) may be just as important to the development of a satisfying relationship as those things that enable us to obtain accurate knowledge about a person (e.g., disclosures and truthful statements).

  21. The word "pinpoint" (Para.1, Line 3) basically means _______.

  A) appreciate

  B) obtain

  C) interpret

  D) identify

  22. What do we learn from the first paragraph?

  A) People are better described in cold, objective terms.

  B) The difficulty of getting to know a person is usually underestimated.

  C) One should not judge people by their appearances.

  D) One is usually subjective when assessing other people's personality.

  23. It can be inferred from Berger's suggestions that _______.

  A) People do not reveal their true self on every occasion.

  B) in most cases we should avoid contacting the observed person directly

  C) the best way to know a person is by making comparisons.

  D) face-to-face interaction is the best strategy to uncover information about a person

  24. In developing personal relationships, secrets and deceptions, in the author's opinion, are _________.

  A) personal matters that should be seriously dealt with

  B) barriers that should be done away with.

  C) as significant as disclosures and truthful statements

  D) things people should guard against

  25. The author's purpose in writing the passage is _______.

  A) to give advice on appropriate conduct for social occasions

  B) to provide ways of how to obtain information about people

  C) to call the reader's attention to the negative side of people's characters

  D) to discuss the various aspects of getting to know people

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage:

  The competition among producers of personal computers is essentially a race to get the best, most innovative products to the marketplace. Marketers in this environment frequently have to make a judgement as to their competitors' role when making marketing strategy decisions. If major competitors are changing their products, then a marketer may want to follow suit to remain competitive. Apple Computer, Inc. has introduced two new, faster personal computers, the Mackintosh II and Mackintosh SE, in anticipation of the introduction of a new PC by IBM, one of Apple's major competitors.

  Apple's new computers are much faster and more powerful than its earlier models. The improved Mackintosh is able to run programs that previously were impossible to run on an Apple PC, including IBM-compatible(兼容的)programs. This compatibility feature illustrates computer manufacturers' new attitude of giving customers the features they want. Making Apple computers capable of running IBM software is Apple's effort at making the Mackintosh compatible with IBM computers and thus more popular in the office, where Apple hopes to increase sales. Users of the new Apple can also add accessories(附件)to make their machines specialize in specific uses, such as engineering and writing.

  The new computers represent a big improvement over past models, but they also cost much more. Company officials do not think the higher price will slow down buyers who want to step up to a more powerful computer. Apple wants to stay in the high-price end of the personal computer market to finance research for even faster, more sophisticated computers.

  Even though Apple and IBM are major competitors, both companies realize that their competitor's computers have certain features that their own models do not. The Apple line has always been popular for its sophisticated color graphics(图形), whereas the IBM machines have always been favored in offices. In the future, there will probably be more compatibility between the two companies' products, which no doubt will require that both Apple and IBM change marketing strategies.

  26. According to the passage, Apple Computer, Inc, has introduced the Mackintosh II and the Mackintosh SE because _________.

  A) IBM is changing its computer models continuously

  B) it wants to make its machines specialize in specific uses

  C) it wants to stay ahead of IBM in the competitive computer market

  D) it expects its major competitor IBM to follow its example

  27. Apple hopes to increase Mackintosh sales chiefly by _________.

  A) making its new models capable of running IBM software

  B) improving the color graphics of its new models

  C) copying the marketing strategies of IBM

  D) giving the customers what they want

  28. Apple sells its new computer models at a high price because _________.

  A) they have new features and functions

  B) they are more sophisticated than other models

  C) they have new accessories attached

  D) it wants to accumulate funds for future research

  29. It can be inferred from the passage that both Apple and IBM try to gain a competitive advantage by ________.

  A) copying each other's technology

  B) incorporating features that make their products distinctive

  C) making their computers more expensive

  D) making their computers run much faster

  30. The best title for the passage would be _________.

  A) Apple's Efforts to Stay Ahead of IBM

  B) Apple's New Computer Technology

  C) Apple's New personal Computers

  D) Apple's Research Activities

  Passage Three

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  It is a curious paradox that we think of the physical sciences as "hard", the social sciences as "soft", and the biological sciences as somewhere in between. This is interpreted to mean that our knowledge of physical systems is more certain than our knowledge of biological systems, and these in turn are more certain than our knowledge of social system. In terms of our capacity to sample the relevant universes, however, and the probability that our images of these universes are at least approximately correct, one suspects that a reverse order is more reasonable. We are able to sample earth's social systems with some degree of confidence that we have a reasonable sample of the total universe being investigated. Our knowledge of social systems, therefore, while it is in many ways extremely inaccurate, is not likely to be seriously overturned by new discoveries. Even the folk knowledge in social systems on which ordinary life is based in earning, spending, organizing, marrying, taking part in political activities, fighting and so on, is not very dissimilar from the more sophisticated images of the social system derived from the social sciences, even though it is built upon the every imperfect samples of personal experience.

  In contrast, our image of the astronomical universe, or even of earth's geological history, can easily be subject to revolutionary changes as new data comes in and new theories are worked out. If we define the "security" of our image of various parts of the total system as the probability of their suffering significant changes, then we would reverse the order of hardness and see the social sciences as the most secure, the physical sciences as the least secure, and again the biological sciences as somewhere in between. Our image of the astronomical universe is the least secure of all simply because we observe such a fantastically small sample of it and its record-keeping is trivial as compared with the rich records of the social system, or even the limited records of biological systems. Records of the astronomical universe, despite the fact that we see distant things as they were long ago, are limited in the extreme.

  Even in regard to such a close neighbour as the moon, which we have actually visited, theories about its origin and history are extremely different, contradictory, and hard to choose among. Our knowledge of physical evolution is incomplete and highly insecure.

  31. The word "paradox" (Para.1, Line 1) means "_________".

  A) implication

  B) contradiction

  C) interpretation

  D) confusion

  32. According to the author, we should reverse our classification of the physical sciences as "hard" and the social sciences as "soft" because ________.

  A) a reverse ordering will help promote the development of the physical sciences

  B) our knowledge of physical systems is more reliable than that of social systems

  C) our understanding of the social systems is approximately correct

  D) we are better able to investigate social phenomena than physical phenomena

  33. The author believes that our know ledge of social systems is more secure than that of physical systems because ________.

  A) it is not based on personal experience

  B) new discoveries are less likely to occur in social sciences

  C) it is based on a fairly representative quantity of data

  D) the records of social systems are more reliable

  34. The chances of the physical sciences being subject to great changes are the biggest because __________.

  A) contradictory theories keep emerging all the time

  B) new information is constantly coming in

  C) the direction of their development is difficult to predict

  D) our knowledge of the physical world is inaccurate

  35. We know less about the astronomical universe than we do about any social system because __________.

  A) theories of its origin and history are varied

  B) our knowledge of it is highly insecure

  C) only a very small sample of it has been observed

  D) few scientist are involved in the study of astronomy

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  In the early days of nuclear power, the United States made money on it. But today opponents have so complicated its development that no nuclear plants have been ordered or built here in 12 years.

  The greatest fear of nuclear power opponents has always been a reactor "meltdown"(堆内熔化). Today, the chances of a meltdown that would threaten U.S. public health are very little. But to even further reduce the possibility, engineers are testing new reactors that rely not on human judgement to shut them down but on the laws of nature. Now General Electric is already building two advanced reactors in Japan. But don't expect them ever on U.S. shores unless things change in Washington.

  The procedure for licensing nuclear power plants is a bad dream. Any time during, or even after, construction, an objection by any group or individual can bring everything to a halt while the matter is investigated or taken to court. Meanwhile, the builder must add nice-but-not-necessary improvements, some of which force him to knock down walls and start over. In every case where a plant has been opposed, the Nuclear Regulation Commission has ultimately granted a license to construct or operate. But the victory often costs so much that the utility ends up abandoning the plant anyway.

  A case in point is the Shoreham plant on New York's Long Island. Shoreham was a virtual twin to the Millstone plant in Connecticut, both ordered in the mid-'60s. Millstone, completed for $101 million, has been generating electricity for two decades. Shoreham, however, was singled out by anti-nuclear activists who, by sending in endless protests, drove the cost over $5 billion and delayed its use for many years.

  Shoreham finally won its operation license. But the plant has never produced a watt of power. Governor Mario Guomo, an opponent of a Shoreham start-up, used his power to force New York's public-utilities commission to accept the following settlement: the power company could pass the cost of Shoreham along to its consumers only if it agreed not to operate the plant. Today, a perfectly good facility, capable of servicing hundreds of thousands of homes, sits rusting.

  36. What has made the procedure for licensing nuclear power plants a bad dream?

  A) The inefficiency of the Nuclear Regulation commission.

  B) The enormous cost of construction and operation.

  C) The length of time it takes to make investigations.

  D) The objection of the opponents of nuclear power.

  37. It can be inferred from Paragraph 2 that _________.

  A) it is not technical difficulties that prevent the building of nuclear power plants in the U.S.

  B) there are not enough safety measures in the U.S. for running new nuclear power plants.

  C) there are already more nuclear power plants than necessary in the U.S.

  D) the American government will not allow Japanese nuclear reactors to be installed in the U.S.

  38. Any objection, however trivial it may be, can _______________.

  A) force the power companies to cancel the project.

  B) delay the construction or operation of a nuclear plant.

  C) cause a serious debate within the Nuclear Regulation Commission.

  D) take the builders to court

  39. Governor Mario Cuomo's chief intention in proposing the settlement was to _______.

  A) stop the Shoreham plant from going into operation

  B) help the power company to solve its financial problems

  C) urge the power company to further increase its power supply

  D) permit the Shoreham plant to operate under certain conditions

  40. The author's attitude towards the development of nuclear power is ______.

  A) negative

  B) neutral

  C) positive

  D) questioning

  Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  41. They ______ to enter the building by the back door; however, the front door was locked.

  A) weren't supposed B) wouldn't be supposed

  C) were supposed D) would be supposed

  42. __________ human behavior may be caused by eating substances that upset the delicate chemical balance in the brain.

  A) Deliberate B) Consistent

  C) Primitive D) Abnormal

  43. The captured criminals were ___________ in chains through the streets.

  A) exhibited B) displayed

  C) paraded D) revealed

  44. In reading stories we anticipate what is to come _________ on our memory of what has gone before.

  A) based B) basing

  C) to base D) to be based

  45. The world's governments have done __________ nothing to combat the threat of nuclear accidents.

  A) inherently B) vitally

  C) virtually D) identically

  46. I guess Jones didn't have a chance to win the election. Almost all of the people in the city voted for his ________.

  A) candidate B) opponent

  C) alternative D) participant

  47. The background music in an assembly line is designed ___________.

  A) not being listened to B) being not listened to

  C) not to be listened to D) to be not listened to

  48. Teaching students of threshold level is hard work but the effort is very _________.

  A) precious B) rewarding

  C) worth D) challenging

  49. The boy students in this school are nearly _________ as the girl students to say they intend to get a college degree in business.

  A) as likely twice B) likely as twice

  C) as twice likely D) twice as likely

  50. The explorer lost his way so he climbed to the top of the hill to ________ himself.

  A) spot B) locate

  C) place D) situate

  51. The city has decided to __________ smoking.

  A) do away with B) take away

  C) get away with D) put away

  52. Perhaps it wouldn't be __________ to go and see such a film.

  A) worthy you while B) worth of while

  C) worthy of while D) worth your while

  53. The old building is in a good state of __________ except for the wooden floors.

  A) observation B) preservation

  C) conservation D) compensation

  54. While some office jobs would seem ___________ to many people, there are quite a few jobs that are stimulating, exciting and satisfying.

  A) hostile B) tedious

  C) fantastic D) courageous

  55. __________ she wondered if she had made a mistake.

  A) Not until long afterwards that B) Not long until afterwards

  C) It was not until long afterwards that D) It was long afterwards until

  56. The people who objected to the new approach were told that since work had already started there was no point in ________.

  A) denying B) upsetting

  C) protesting D) competing

  57. The ceremony will __________ as soon as the minister arrives.

  A) complete B) commence

  C) disperse D) descend

  58. So confused _________ that he didn't know how to start his lecture.

  A) since he became B) would he become

  C) that he became D) did he become

  59. Since the couple could not __________ their differences, they decided to get a divorce.

  A) reconcile B) comply

  C) coincide D) resign

  60. After the collision, he examined the considerable ___________ to his car.

  A) ruin B) destruction

  C) damage D) injury

  61. Output is now six times ___________ it was before 1990.

  A) that B) what

  C) for which D) of that

  62. The heavily populated area was a breeding place for _________ diseases.

  A) infectious B) powerful

  C) influential D) suspicious

  63. It is unfortunate that, owing to lack of money, these experiments must now be ________ before the objective has been achieved.

  A) transferred B) testified

  C) terminated D) transformed

  64. The synthetic vitamins are identical __________ those naturally present in our food.

  A) for B) of

  C) as D) with

  65. Just as a book is often judged _________ by the quality and appearance of its cover, a person is judged immediately by his appearance.

  A) previously B) uniquely

  C) outwardly D) initially

  66. Recycling wastes slows down the rate __________ which we use up the Earth's finite resources.

  A) in B) of

  C) with D) at

  67. Gasoline is __________ by the spark plugs in the engine.

  A) ignited B) inspired

  C) excited D) illuminated

  68. He _________ another career but, as the time, he didn't have enough money to attend graduate school.

  A) might have chosen B) might choose

  C) had to choose D) must have chosen

  69. Many visitors praised the magnificent architecture of the Palace, _________.

  A) known to foreigners for the Forbidden City

  B) known for foreigners to be the Forbidden City

  C) known to foreigners as the Forbidden City

  D) known for foreigners as the Forbidden City

  70. The travelers __________ their journey after a short break.

  A) recovered B) resumed

  C) renewed D) restored

  Part IV Error Correction (15 minutes)

  Directions: This part consists of a short passage. In this passage, there are altogether 10 mistakes, one in each numbered line. You may have to change a word, add a word or delete a word. Mark out the mistakes and put the corrections in the blanks provided. If you change a word, cross it out and write the correct word in the corresponding blank. If you add a word, put an insertion mark (∧) in the right place and write the missing word in the blank. If you delete a word, cross it out and put a slash (/) in the blank.

  Example:

  Television is rapidly becoming the literatures of our periods.

  1. time/times/period

  Many of the arguments having used for the study of literature.

  2. /___________

  As a school subject are valid for ∧ study of television.  3. the___________

  We are all naturally attracted to people with ideas, beliefs and

  interests like our own. Similarly, we feel comfortable with people

  with physical qualities similar as ours  71. _______

  You may have noticed about how people who live or work  72. _______

  closely together come to behave in a similar way. Unconsciously we

  copy these we are close to or love or admire. So a sportsman's indi-  73. _______

  vidual way of walking with raised shoulders is imitated by an admired  74. _______

  fan; a pair or lovers both shake their heads in the same way; an

  employer finds himself duplicating his boss's habit of wagging(摆动)  75. _______

  a pen between his fingers while thinking.

  In every case, the influential person may consciously notice the  76. _______

  imitation but he will feel comfortably in its presence. And if he does  77. _______

  notice the matching of his gestures or movements, he finds it pleasing

  he is influencing people: they are drawn to them.  78. _______

  Sensitive people have been mirroring their friend and acquaintances  79. _______

  all their lives, and winning affection and respect in this way

  without aware of their methods. Now, for people who want to win  80. _______

  agreement or trust, affection or sympathy, some psychologists recommend

  the deliberate use of physical imitation.

  Part V Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic My View on the Negative Effects of Some Advertisements. You should write at least 120 words and you should base your composition on the outline. (given in Chinese) below:

  1. 现在有些不良的商业广告。

  2. 这些广告的副作用的危害性。

  3. 我对这些广告的态度。

  My view on the Negative Effects of Some Advertisements

  [1995年1月大学英语六级考试试题参考答案]

  1. C  2. B  3. C  4. D  5. A  6. D  7. D  8. B  9. C  10. B

  11. A 12. C 13. A 14. A 15. D 16. B 17. B 18. D 19. A 20. C

  21. D 22. B 23. B 24. C 25. D 26. C 27. A 28. D 29. B 30. A

  31. B 32. D 33. C 34. B 35. C 36. D 37. A 38. B 39. A 40. C

  41. A 42. D 43. C 44. A 45. C 46. B 47. C 48. B 49. D 50. B

  51. A 52. D 53. B 54. B 55. C 56. C 57. B 58. D 59. A 60. C

  61. B 62. A 63. C 64. D 65. D 66. D 67. A 68. A 69. C 70. B

  71. as ? to 72. about ? /

  73. these ? those 74. admired ? admiring

  75. employer ? employee 76. consciously ? unconsciously

  77. comfortably ? comfortable 78. them ? him

  79. friend ? friends 80. (without) ? (without) being

  上一篇:  1996年1月六级试题及答案

  下一篇:  1995年6月六级试题及答案

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371