移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 六级试题中心 > 正文

1995年6月六级试题及答案

2006-04-28 11:07   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part I Listening Comprehension (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Example: You will hear:

  You will read:

  A) 2 hours.

  B) 3 hours.

  C) 4 hours.

  D) 5 hours.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, D) "5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center.

  Sample Answer [A] [B] [C] [D]

  1. A) Enjoyable.

  B) Inspiring.

  C) Moving.

  D) Dull.

  2. A) It will take about one month to repair the watch.

  B) The woman should have saved more money.

  C) It is a good idea to keep the old watch.

  D) The watch is no longer worth repairing.

  3. A) Arguing.

  B) Protesting.

  C) Complaining.

  D) Bargaining.

  4. A) Families with cars.

  B) American's heavy dependence on cars.

  C) Roads and highways.

  D) Traffic problems in America.

  5. A) The apples and pears might not be so good.

  B) The apples are not as good as the pears.

  C) The apples and pears are very good.

  D) The apples and pears are as good as they look.

  6. A) Her teaching assistant would grade the exam papers.

  B) She would collect the exam papers herself.

  C) She would mark the exam papers herself.

  D) She would not give her students an exam.

  7. A) She could help him with the problems.

  B) He should go out for a while.

  C) She could go out together with him.

  D) He should do the problems himself.

  8. A) Customer and salesman.

  B) Colleagues.

  C) Employee and boss.

  D) Classmates.

  9. A) The first house they saw is too expensive.

  B) They may save some money for the time being.

  C) She is happy with the price set by the seller.

  D) Less money will be spent in maintaining the house.

  10. A) It was probably Mr. Brown's phone number that the woman wrote down.

  B) It was just an hour ago that the man met Mr. Brown.

  C) The woman forgot to write down the phone number.

  D) The woman needed a sheet of paper to put down the number.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage one

  Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

  11. A) Because they were driven by steam power.

  B) Because they did the work that animals used to do.

  C) Because they pulled cars full of coal.

  D) Because they were made of iron.

  12. A) He wanted the railroad to be successful.

  B) He wanted to have a more powerful steam engine.

  C) He wanted to own the land near the railroad.

  D) He wanted to build his own railroads.

  13. A) Because the train could not run as fast as the horse.

  B) Because the engine failed to build up steam.

  C) Because the engine broke down and the train stopped.

  D) Because the engine broke into several parts.

  Passage Two

  Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

  14. A) Love.

  B) Conflict.

  C) Violence.

  D) Mystery.

  15. A) The main character remains the same.

  B) The main character dies in the end.

  C) The main character gains his ends.

  D) The main character undergoes a change.

  16. A) We can learn how bad persons can improve themselves.

  B) We can learn how to deal with people.

  C) We can understand life a little better.

  D) We can find better ways to cope with conflicts.

  Passage Three

  Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.

  17. A) Because both have a limited supply of air, water, and other resources.

  B) Because the Earth moves around the sun as fast as a spaceship.

  C) Because we can travel to outer space.

  D) Because the Earth never stops moving.

  18. A) About 80 miles per second.

  B) About 70 miles per second.

  C) About 18 miles per second.

  D) About 17 miles per second.

  19. A) Because the Earth is heavily polluted.

  B) Because nature cannot recycle its resources.

  C) Because there are more and more people living on the Earth.

  D) Because no more new resources can be added.

  20. A) Nature has changed our environment over the years.

  B) We must avoid wasting resources and polluting our environment.

  C) Our resources are nearly used up.

  D) Trips to other planets will help eliminate pollution.

  Part II Reading Comprehension (35 minutes)

  Direction: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B) C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  A new era is upon us. Call it what you will: the service economy, the information age, the knowledge society. It all translates to a fundamental change in the way we work. Already we're partly there. The percentage of people who earn their living by making things has fallen dramatically in the Western World. Today the majority of jobs in America, Europe and Japan (two thirds or more in many of these countries) are in the service industry, and the number is on the rise. More women are in the work force than ever before. There are more part-time jobs. More people are self-employed. But the breadth of the economic transformation can't be measured by numbers alone, because it also is giving rise to a radical new ways of thinking about the nature of work itself. Long-held notions about jobs and careers, the skills needed to succeed, even the relation between individuals and employers-all these are being challenged.

  We have only to look behind us to get some sense of what may lie ahead. No one looking ahead 20 years possibly could have foreseen the ways in which a single invention, the chip(集成块), would transform our world thanks to its applications in personal computers, digital communications and factory robots. Tomorrow's achievements in biotechnology, artificial intelligence or even some still unimagined technology could produce a similar wave of dramatic changes. But one thing is certain: information and knowledge will become even more vital, and the people who possess it, whether they work in manufacturing or services, will have the advantage and produce the wealth. Computer knowledge will become as basic a requirement as the ability to read and write. The ability to solve problems by applying information instead of performing routine tasks will be valued above all else. If you cast your mind ahead 10 years, information services will be predominant. It will be the way you do your job.

  21. A characteristic of the information age is that _______.

  A) the service industry is relying more and more on the female work force

  B) manufacturing industries are steadily increasing

  C) people find it harder and harder to earn a living by working in factories

  D) most of the job opportunities can now be found in the service industry

  22. One of the great changes brought about by the knowledge society is that _______.

  A) the difference between the employee and the employer has become insignificant

  B) people's traditional concepts about work no longer hold true

  C) most people have to take part-time jobs

  D) people have to change their jobs from time to time

  23. By referring to computers and other inventions, the author means to say that ________.

  A) people should be able to respond quickly to the advancement of technology

  B) future achievements in technology will bring about inconceivable dramatic changes

  C) the importance of high technology has been overlooked

  D) computer science will play a leading role in the future information services

  24. The future will probably belong to those who ________.

  A) possess and know how to make use of information

  B) give full play to their brain potential

  C) involve themselves in service industries

  D) cast their minds ahead instead of looking back

  25. Which of the following would be the best title for the passage?

  A) Computers and the Knowledge Society

  B) Service Industries in Modern Society

  C) Features and Implications of the New Era.

  D) Rapid Advancement of Information Technology

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage:

  Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, have better marriages and have more respectable occupations. Personal consultants give them better advice for finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants(被告). But in the executive circle, beauty can become a liability.

  While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder, it is harmful to a woman.

  Handsome male executives were perceived as having more integrity than plainer men; effort and ability were thought to account for their success.

  Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones; their success was attributed not to ability but to factors such as luck.

  All unattractive women executives were thought to have more integrity and to be more capable than the attractive female executives. Interestingly, though, the rise of the unattractive overnight successes was attributed more to personal relationships and less to ability than was that of attractive overnight successes.

  Why are attractive women not thought to be able? An attractive woman is perceived to be more feminine(女性的)and an attractive man more masculine(男性的)than the less attractive ones. Thus, an attractive woman has an advantage in traditionally female jobs, but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the "masculine" qualities required.

  This is true even in politics. "When the only clue is how he or she looks, people treat men and women differently," says Anne Bowman, who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates. She asked 125 undergraduate students to rank two groups of photographs, one of men and one of women, in order of attractiveness. The students were told the photographs were of candidates for political offices. They were asked to rank them again, in the order they would vote for them.

  The results showed that attractive males utterly defeated unattractive men, but the women who had been ranked most attractive invariably received the fewest votes.

  26. The word "liability" (Para.1, Line 4) most probably means "_________".

  A) misfortune

  B) instability

  C) disadvantage

  D) burden

  27. In traditionally female jobs, attractiveness _______.

  A) reinforces the feminine qualities required

  B) makes women look more honest and capable

  C) is of primary importance to women

  D) often enables women to succeed quickly

  28. Bowman's experiment reveals that when it comes to politics, attractiveness ______.

  A) turns out to be an obstacle to men

  B) affects men and women alike

  C) has as little effect on men as on women

  D) is more of an obstacle than a benefit to women

  29. It can be inferred from the passage that people's views on beauty are often ________.

  A) practical

  B) prejudiced

  C) old-fashioned

  D) radical

  30. The author writes this passage to _________.

  A) discuss the negative aspects of being attractive

  B) give advice to job-seekers who are attractive

  C) demand equal rights for women

  D) emphasize the importance of appearance

  Passage Three

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  The importance and focus of the interview in the work of the print and broadcast journalist is reflected in several books that have been written on the topic. Most of these books, as well as several chapters, mainly in, but not limited to, journalism and broadcasting handbooks and reporting texts, stress the "how to" aspects of journalistic interviewing rather than the conceptual aspects of the interview, its context, and implications. Much of the "how to" material is based on personal experiences and general impressions. As we know, in journalism as in other fields, much can be learned from the systematic study of professional practice. Such study brings together evidence from which broad generalized principles can be developed.

  There is, as has been suggested, a growing body of research literature in journalism and broadcasting, but very little significant attention has been devoted to the study of the interview itself. On the other hand, many general texts as well as numerous research articles on interviewing in fields other than journalism have been written. Many of these books and articles present the theoretical and empirical(经验的)aspects of the interview as well as the training of the interviewers. Unhappily, this plentiful general literature about interviewing pays little attention to the journalistic interview. The fact that the general literature on interviewing does not deal with the journalistic interview. The fact that the general literature on interviewing does not deal with the journalistic interview seems to be surprising for two reasons. First, it seems likely that most people in modern Western societies are more familiar, at least in a positive manner, with journalistic interviewing than with any other form of interviewing. Most of us are probably somewhat familiar with the clinical interview, such as that conducted by physicians and psychologists. In these situations the professional person or interviewer is interested in getting information necessary for the diagnosis(诊断)and treatment of the person seeking help. Another familiar situation is the job interview. However, very few of us have actually been interviewed personally by the mass media, particularly by television. And yet, we have a vivid acquaintance with the journalistic interview by virtue of our roles as readers, listeners, and viewers. Even so, true understanding of the journalistic interview, especially television interviews, requires thoughtful analyses and even study, as this book indicates.

  31. The main idea of the first paragraph is that ______.

  A) generalized principles for journalistic interviews are the chief concern for writers on journalism

  B) importance should be attached to the systematic study of journalistic interviewing

  C) concepts and contextual implications are of secondary importance to journalistic interviewing

  D) personal experiences and general impressions should be excluded from journalistic interviews

  32. Much research has been done on interviews in general ______.

  A) so the training of journalistic interviewers has likewise been strengthened

  B) though the study of the interviewing techniques hasn't received much attention

  C) but journalistic interviewing as a specific field has unfortunately been neglected

  D) and there has also been a dramatic growth in the study of journalistic interviewing

  33. Westerners are familiar with the journalistic interview, ______.

  A) but most of them wish to stay away from it

  B) and many of them hope to be interviewed some day

  C) and many of them would like to acquire a true understanding of it

  D) but most of them may not have been interviewed in person

  34. Who is the interviewee in a chinical interview?

  A) The patient.

  B) The physician.

  C) The journalist.

  D) The psychologist.

  35. The passage is most likely a part of ______.

  A) a news article

  B) a journalistic interview

  C) a research report

  D) a preface

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  The relationship between the home and market economies has gone through two distinct stages. Early industrialization began the process of transferring some production processes (e.g. clothmaking, sewing and canning foods) from the home to the marketplace. Although the home economy could still produce these goods, the processes were laborious(费力的)and the market economy was usually more efficient. Soon, the more important second stage was evident-the marketplace began producing goods and services that had never been produced by the home economy, and the home economy was unable to produce them (e.g. electricity and electrical appliances, the automobile, advanced education, sophisticated medical care). In the second stage, the question of whether the home economy was less efficient in producing these new goods and services was irrelevant; if the family were to enjoy these fruits of industrialization, they would have to be obtained in the marketplace. The traditional ways of taking care of these needs in the home, such as in nursing the sick, became socially unacceptable (and, in most serious cases, probably less successful). Just as the appearance of the automobile made the use of the horse-drawn carriage illegal and then impractical, and the appearance of television changed the radio from a source of entertainment to a source of background music, so most of the fruits of economic growth did not increase the options available to the home economy to either produce the goods or services or purchase them in the market. Growth brought with it increased variety in consumer goods, but not increased flexibility for the home economy in obtaining these goods and services. Instead, economic growth brought with it increased consumer reliance on the marketplace. In order to consume these new goods and services, the family had to enter the marketplace as wage earners and consumers. The neoclassical(新古典主义的)model that views the family as deciding whether to produce goods and services directly or to purchase them in the marketplace is basically a model of the first stage. It cannot accurately be applied to the second (and current) stage.

  36. The reason why many production processes were taken over by the marketplace was that _________.

  A) it was necessary step in the process of industrialization

  B) they depended on electricity available only to the market economy

  C) it was troublesome to produce such goods in the home

  D) the marketplace was more efficient with respect to these processes

  37. It can be seen from the passage that in the second stage ______.

  A) some traditional goods and services were not successful when provided by the home economy

  B) the market economy provided new goods and services never produced by the home economy

  C) producing traditional goods at home became socially unacceptable

  D) whether new goods and services were produced by the home economy became irrelevant.

  38. During the second stage, if the family wanted to consume new goods and services, they had to enter the marketplace _____.

  A) as wage earners

  B) both as manufacturers and consumers

  C) both as workers and purchasers

  D) as customers

  39. Economic growth did not make it more flexible for the home economy to obtain the new goods and services because _______.

  A) the family was not efficient in production

  B) it was illegal for the home economy to produce them

  C) it could not supply them by itself

  D) the market for these goods and services was limited

  40. The neoclassical model is basically a model of the first stage, because at this stage _________.

  A) the family could rely either on the home economy or on the marketplace for the needed goods and services

  B) many production processes were being transferred to the marketplace

  C) consumers relied more and more on the market economy

  D) the family could decide how to transfer production processes to the marketplace

  Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  41. Sometimes very young children have trouble _________ fact from fiction and may believe that such things actually exist.

  A) for separating B) to separate

  C) having separated D) separating

  42. The second book was __________ by August 1952, but two years later, the end was still nowhere in sight.

  A) completed B) to have completed

  C) to complete D) to have been completed

  43. Whatever the causes, English at the end of the 20th century is more widely spoken and written than any other language _________.

  A) ever was B) had ever been

  C) has ever been D) would ever be

  44. In this experiment, they are wakened several times during the night, and asked to report what they ___________.

  A) had just been dreaming B) have just been dreaming

  C) are just dreaming D) had just dreamt

  45. It is of the utmost importance that you __________ here on time.

  A) be B) shall be

  C) are to be D) must be

  46. He might have been killed ___________ the arrival of the police.

  A) except for B) but for

  C) with D) for

  47. These figures are not consistent ___________ the results obtained in previous experiments.

  A) to B) with

  C) for D) in

  48. The animal has a brain which is nearest ________.

  A) in man's size B) in size to man

  C) in size to man's D) to the size in man

  49. The problem of ___________ to select as his successor was quickly disposed of.

  A) what B) whom

  C) which D) how

  50. Britain's press is unusual _________ it is divided into two very different types of newspaper the quality press and the popular press.

  A) in how B) in what

  C) in which D) in that

  51. Some companies have introduced flexible working time with less emphasis on pressure _________.

  A) than more on efficiency B) and more efficiency

  C) and more on efficiency D) than efficiency

  52. He often sat in a small bar drinking considerable more than __________.

  A) he was in good health B) his health was good

  C) his good health was D) was good for his health.

  53. All the parts of this washing machine are _____, so that it is very convenient to replace them.

  A) normalized B) modernized

  C) mechanized D) standardized

  54. I was __________ by their kindness and moved to tears.

  A) preoccupied B) embarrassed

  C) overwhelmed D) counselled

  55. In many cultures people who were thought to have the ability to _______ dreams were likely to be highly respected.

  A) interpret B) intervene

  C) inherit D) impart

  56. The person who __________ this type of research deserves our praise.

  A) originated B) manufactured

  C) generated D) estimated

  57. All students in this university are requested to _________ with the regulations.

  A) yield B) comply

  C) submit D) consent

  58. My boss has always attended to the ___________ of important business himself.

  A) transaction B) stimulation

  C) transition D) solution

  59. When he applied for a __________ in the office of the local newspaper he was told to see the manager.

  A) location B) profession

  C) career D) position

  60. Human behavior is mostly a product of learning, whereas the behavior of an animal depends mainly on _________.

  A) consciousness B) impulse

  C) instinct D)response

  61. There's a whole ________ of bills waiting to be paid.

  A) stock B) stack

  C) number D) sequence

  62. To be an inventor, one needs profound knowledge as well as a very ______ imagination.

  A) vivid B) bright

  C) living D) colorful

  63. In Scotland, as in the rest of the United Kingdom, __________ schooling begins at age 5 and ends at age 16.

  A) compelling B) forced

  C) obliged D) compulsory

  64. It is a common theme in many science fiction stories that the world may one day be _____ by insects.

  A) broken in B) run over

  C) taken over D) filled in

  65. A large part of human activity, particularly in relation to the environment, is ____________ conditions or events.

  A) in response to B) in favor of

  C) in contrast to D) in excess of

  66. David likes country life and had decided to __________ farming.

  A) get along with B) go back on

  C) get hold of D) go in for

  67. We are __________ faced with the necessity to recognize that having more people implies a lower standard of living.

  A) readily B) smoothly

  C) inevitably D) deliberately

  68. Some people criticize family doctors for _________ too many medicines for minor illnesses.

  A) prescribing B) ordering

  C) advising D) delivering

  69. Communication is the process of __________ a message from a source to an audience via a channel.

  A) transmitting B) submitting

  C) transforming D) switching

  70. Dogs are often praised for their ___________; they almost never abandon their masters.

  A) faith B) loyalty

  C) trust D) truthfulness

  Part IV Error Correction (15 minutes)

  Directions: This part consists of a short passage. In this passage, there are altogether 10 mistakes, one in each numbered line. You may have to change a word, add a word or delete a word. Mark out the mistakes and put the corrections in the blanks provided. If you change a word, cross it out and write the correct word in the corresponding blank. If you add a word, put an insertion mark (∧) in the right place and write the missing word in the blank. If you delete a word, cross it out and put a slash (/) in the blank.

  Example:

  Television is rapidly becoming the literatures of our periods.

  1. time/times/period

  Many of the arguments having used for the study of literature

  2. /___________

  as a school subject are valid for ∧ study of television.  3. the___________

  If indeed silence is golden, it is also becoming as rare as gold.

  It seems that the progresses of man includes a rising volume of noise.  71. ________

  In every home a stereo or television will fill the rooms sound, Between  72. ________

  sunrise and sunset, streets and highways are a constant source

  of voice from cars, buses, and trucks. You can pass any factory or  73. ________

  construction area and the roar of their machinery will make your ears  74. ________

  ringing. Music is played in every supermarket, most restaurants, and  75. ________

  many offices, Big cities of the world are well-known by their noisiness  76. ________

  Noise pollution is the new side effect of our technological

  age. Day or night, the sound of the work fills the air. It seems  77. ________

  that the smoothing effects of silence are nowhere to be found.

  Even the quiet of our careful protected wilderness areas can be  78. ________

  invaded at any moment by a passed jet.  79. ________

  We are learning, finally, that silence is a natural resource and

  must be protected by law. It appears that we all find company in

  sound, if we all demand a little quiet from time to time.  80. ________

  Part V Writing (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic Should Firecrackers Be Banned? You should write at least 120 words and your should base your composition on the outline (given in Chinese) below:

  1. 有人认为放鞭炮是好事,为什么?

  2. 有人认为放鞭炮是坏事,为什么?

  3. 我的看法。

  (Suggested key words: firecrackers鞭炮set off/ let off[放鞭炮])

  Remember to write your composition neatly.

  Should Firecrackers Be Banned?

  [1995年6月大学英语六级考试试题及参考答案]

  1. D  2. D  3. C  4. B  5. A  6. C  7. A  8. B  9. D  10. A

  11. B 12. A 13. C 14. B 15. D 16. C 17. A 18. C 19. D 20. B

  21. D 22. B 23. B 24. A 25. C 26. C 27. A 28. D 29. B 30. A

  31. B 32. C 33. D 34. A 35. D 36. D 37. B 38. C 39. C 40. A

  41. D 42. D 43. C 44. B 45. A 46. B 47. B 48. C 49. B 50. D

  51. C 52. D 53. D 54. C 55. A 56. A 57. B 58. A 59. D 60. C

  61. B 62. A 63. D 64. C 65. A 66. D 67. C 68. A 69. A 70. B

  71. progresses ? progress 72. (room) ? (room) with

  73. voice ? sound(s)/noise(s) 74. their ? its/the

  75. ringing ? ring 76. by ? for

  77. the (work), / (work) 78. careful ? carefully

  79. passed ? passing 80. if ? but/but/yet/though/although

  上一篇:  1996年6月六级试题与答案

  下一篇:  1996年1月六级试题及答案

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371