移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

1991年1月四级试题及答案

2006-04-28 12:50   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  Part I              Listening Comprehension        (20 minutes)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide  which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a line through the centre.

  Example:

  You will hear:

  You will read:

  A) At the office.

  B) In the waiting room.

  C) At the airport.

  D) In a restaurant.

  From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening. This is most likely to have taken place at the office. There fore, A) "At the office" is the best answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the centre.

  Sample Answer [A][B][C][D]

  1.

  A) Bill always comes on time.

  B) Bill will be on time.

  C) Bill will be late again.

  D) Bill won't come.

  2.

  A) They don't know how to spend the money they have.

  B) They don't know how to spend the next two weeks.

  C) They need money badly.

  D) They only have part-time jobs.

  3.

  A) One.

  B) Two.

  C) Three.

  D) Four.

  4.

  A) These figures are not correct.

  B) These figures are correct.

  C) These figures are probably correct.

  D) These figures are probably not correct.

  5.

  A) In October.

  B) In April.

  C) She isn't certain.

  D) Between April and October.

  6.

  A) Jane speaks three languages.

  B) Jane speaks four languages.

  C) Jane speaks English only.

  D) Jane does not speak English.

  7.

  A) The damage to the store.

  B) The possible harm to the people nearby.

  C) The punishment given to the crazy man.

  D) The reason for the crazy action.

  8.

  A) She is going to give up biology.

  B) She spends half of her time on biology.

  C) To her, biology is difficult, but math is not.

  D) To her, math is even more difficult than biology.

  9.

  A) There was a shower.

  B) There was a car accident.

  C) There was a fire.

  D) There was a heavy snow.

  10.

  A) They are very rewarding.

  B) They are too easy.

  C) They are inexpensive.

  D) They are not worth the trouble.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D), Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 11 to 14 based on the passage you have just heard.

  11.

  A) The speaker's friend.

  B) The speaker.

  C) The friend's mother.

  D) The mother's friend.

  12.

  A) They are strangers.

  B) They are neighbours.

  C) They are friends.

  D) They are old schoolmates.

  13.

  A) To return the shoes to the store.

  B) To pay the manager a visit.

  C) To buy more of the 12-dollar shoes.

  D) To complain about the price of the shoes.

  14.

  A) 12 dollars

  B) 20 dollars

  C) Less than 12 dollars

  D) More than 12 dollars

  Passage Two

  Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.

  15.

  A) Short and cool.

  B) Long and cool.

  C) Long and hot.

  D) Short and hot.

  16.

  A) Because the price was too high.

  B) Because Alaska has an extremely cold winter.

  C) Because they thought Alaska was a useless land.

  D) Because the climatic difference there is too great.

  17.

  A) No, only a few became rich.

  B) No, none became rich.

  C) No, very few people had actually found gold.

  D) Yes, hundreds of thousands of people became rich.

  Passage Three

  Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

  18.

  A) She was driving along a country road.

  B) She was lying near a lonely road, trembling.

  C) She was lying in a hospital bed.

  D) She was telling an astonishing story to a doctor.

  19.

  A) She fainted due to the effects of some drug.

  B) She was stopped by a policeman and treated rudely.

  C) She was attacked by robbers.

  D) She was stopped and forced to enter a flying saucer.

  20.

  A) The women made up an astonishing story.

  B) The women had intended to leave her hushand without a word.

  C) The women had been taken over a thousand miles away from her home.

  D) The women had been dishonest to her husband.

  Part II              Reading Comprehension        ( 35 minutes)

  Directions:There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 21 to 25 are based on the following passage:

  The aim of the teacher is to get his pupils as quickly as possible over the period in which each printed symbol is looked at for its shape, and arrive at the stage when the pupil looks at words and phrases, for their meaning, almost without noticing the shapes of the separate letters.

  When a good reader is at work he does not look at letters, nor even at words, one by one however quickly; he takes in the meaning of two, three, or four words at a time, in a single moment. Watch carefully the eyes of a person who is reading, and it will be seen that they do not travel smoothly along the lines of print, but they move by jumps separated by very short stops. The eyes of a very good reader move quickly, taking long jumps and making very short halts (停顿); the eyes of a poor reader move more slowly, taking only short jumps and stopping longer at each halt. Sometimes, when he meets a difficulty, he even goes backwards to see again what has already been looked at once.

  The teacher's task is therefore clear: it is to train his pupils to take in several words at a glance (one eye-jump') and to remove the necessity for going backwards to read something a second time.

  This shows at once that letter-by-letter, or syllable-by-syllable, or word-by-word reading, with the finger pointing to the word, carefuilly fixing each one in turn, is wrong. It is wrong because such a method ties the pupil's eyes down to a very short jump, and the aim is to train for the long jump. Moreover, a very short jump is too short to provide any meaning or sense; and it will be found that having struggled with three or four words separately, the pupil has to look at them again, all together and in one group, in order to get the meaning of the whole phrase.

  21. Which of the following is closest in meaning to the first paragraph?

  A) Pupils should be trained to reach quickly the stage of reading without having to coneontrate on the separate symbols.

  B) Pupils should look at each printed symbol for its meaning as well as for its shape.

  C) Teachers should help their pupils avoid looking at the shape of the printed symbols.

  D) Teachers should tell their pupils the different stages of their study.

  22. In a single moment, a good reader picks up

  A) several words

  B) several phrases

  C) several sentences

  D) several lines

  23. According to the passage, which of the following is FALSE?

  A) The eyes of a good reader make short halts and long jumps.

  B) The eyes of a bad reader take in the meaning of one word at a time.

  C) The eyes of a bad reader take only short jumps.

  D) The eyes of a good reader move steadily.

  24. One may have to read something a second time if

  A) there is enough time

  B) one reads too fast

  C) the passage is very long

  D) one reads word by word

  25. The main idea of the last paragraph is that

  A) word-by-word reading is highly inefficient

  B) the pupil's eyes should focus on groups of syllables instead of single syllables

  C) pupils have to move their eyes back and forth when reading

  D) finger pointing in reading helps the pupil concentrate on meaning

  Passage Two

  Questions 26 to 30 are based on the following passage:

  Television has changed the lifestyle of people in every Industrialized country in the world. In the United States, where sociologists have studied the effects, some interesting observations have been made.

  Television, although not essential, has become an important part of most people' s lives. It alters peoples' ways of seeing the world; in many ways, it supports and sustains (维持) modern life. Television has become a baby-sitter, an introducer of conversations, the major transmitter of culture, a keeper of tradition. Yet when what can be seen on TV in one day is critically analyzed, it becomes evident that television is not a eacher but a sustainer; the poor quality of programming does not elevate (提高) people into greater understanding, but rather maintains and encourages the life as it exists.

  The primary reason for the lack of quality in American television is related to both the history of TV programming development and the economics of TV. Television in America began with the radio. Radio companies and their sponsers first experimented with television. Therefore, the close relationship which the advertisers had with radio programs became the system for American TV. Sponsors not only paid money for time within programs, but many actually produced the programs.

  Thus, in American society, television is primarily concerned with reflecting and attracting society rather than experimenting with new ideas. Advertisers want to attract the largest viewing audience possible, to do so requires that the programs be entertaining rather than educational, attractive rather than challenging.

  Television in America today remains, to a large extent, with the same organization and standards as it had thirty years ago. The hope for further development and true schievement toward improving society will require a change in the entire system.

  26. According to the author American television is poor in quality because

  A) advertisers are interested in experimenting with new ideas

  B) it is still at an early stage of development, compared with the radio

  C) the programs have to be developed in the interests of the sponsors for economic reasons

  D) it is controlled by radio companies

  27. The second paragraph is mainly about

  A) TV as the sustainer of American life

  B) TV as the major transmitter of culture

  C) the educational effect of TV on society

  D) the strong influence and the poor quality of American TV

  28. In the author's view American TV should

  A) be critical but entertaining

  B) be creative and educational

  C) change with the development of society

  D) attract as many viewers as possible

  29. The author believes that television in the United States has become important to most poeple because

  A) it promotes family unity

  B) it helps them develop their speaking ability

  C) it affects their life in many ways

  D) it challenges society

  30. The author's attitude towards American television is

  A) critical

  B) praising

  C) doubtful

  D) sympathetic

  Passage Three

  Questions 31 to 35 are based on the following passage:

  "…… We are not about to enter the Information Age but instead are rather well into it." Presen predictions are that by 1990, about thirty million jobs in the United States, or about thirty percent of the job market, will be computer-related. In 1980, only twenty-one percent of all United States high schools owned one or more computers for student use. In the fall of 1985, a new survey revealed that half of United States secondary schools have fifteen or more computers for student use. And now educational experts, administrators, and even the general public are demanding that all students become "computer literate (慢点 ……的)." "By the year 2000 knowledge of computers will be necessary in over eighty percent of all occupations. Soon those people not educated in computer use will be compared to those who are print illiterate today."

  What is "computer literacy"? The term itself seems to imply soon extent of "knowing" about computers, but knowing what. The current opinion seems to be that this should include a general knowledge of what computers are, plus a little of their history and something of how they operate.

  Therefore, it is vital that educators everywhere take a careful look not only at what is being done, but also at what should be done in the field of computer education. Today most adults are capable of utilising a motor vehicle without the slightest knowledge of how the internal-combustion engine works. We effectively use all types of electrical equipment without being able to tell their histories or to explain how they work. Business people for years have made good use of typewriters and adding machines, yet few have ever known how to repair them. Why, then, attempt to teach computers by teaching how or why they work?

  Rather, we first must concentrate on teaching the effective use of the computer as the tool is.

  "Knowing how to use a computer is what's going to be important, we don't talk about 'automobile literacy. ' We just get in our cars and drive them."

  31. In 1990, the number of jobs having nothing to do with computers in the United States will be reduced to

  A) 79 million

  B) 30 million

  C) 70 million

  D) 100 million

  32. The expression "Print illiterate" (Para. 1, L16) refers to

  A) one who has never learnt printing

  B) one who is not computer literate

  C) one who has never learnt to read

  D) one who is not able to use a typewriter

  33. The first paragraph is mainly about

  A) recent predictions of computer-related jobs

  B) the wide use of computers in schools

  C) the urgency of computer education

  D) public interest in computers

  34. According to the author, the effective way to spread the use of computers is to teach

  A) what computers are

  B) how to use computers

  C) where computers can be used

  D) how computers work

  35. Which of the following statements is FALSE?

  A) What to teach about computers should be reconsidered.

  B) Those who are not educated in computer use will mn find it difficult to get a job.

  C) Human society has already entered the Information Age.

  D) Those who want to use computers should know how computers operate.

  Passage Four

  Questions 36 to 40 are based on the following passage:

  Editor:

  While a new school term is about to begin, perhaps we should reconsider the matter of examinations. In July, two writers (Letters to'the Editor) praised the cancellation of exams because they believe "tests don' t tell the whole story."

  As a teacher who has worked in four countries, I have had the experience that a student who earns good marks is generally a good student, and that a student's final mark in a subject is usually a grade average of the year's work. Of course there are exceptions, but they do not have the frequency that would give an unfair picture of a student's ability.

  The simple fact is that proper class work, diligent exam studies and good marks are almost certain indicators of a student's future performance.  The opposite,  almost certainly, incompetence.

  There is no accetpable substitute for competition and examination of quality. How can teachers and future officials determine what a student has learned and remembered? Should we simply take the student word for it? Any insititution that "liberates" students from fair and formal exams is misguided, if not ignorant. And surely the "graduates" of such institutions will lack trustworthiness, not to mention being rejected by foreign universities for graduate or other studies.

  When all is said and done, I sense that a lear of failure and a fear of unplesant comparison with others is at the bottom of most ban-exams (废除考试) talk. Excellence and quality fear nothing. On the contrary, they seek competition and desire the satisfaction of being the best.

  36. Which of the following will the author of this passage probably agree with?

  A) Tests are not effective in measuring the students' abilities.

  B) Tests are an effective measure of the students' abilities.

  C) Tests can only measure some of the students' abilities.

  D) Tests may not be useful for measuring students' abilities.

  37. The two writers mentioned in the first paragraph __

  A) opposed judging students by the results of exams

  B) must have proposed other ways of testing students

  C) regarded exams as a way of punishing students

  D) seem to be worried about the poor marks of their students

  38. According to the letter, a student's final mark

  A) is often encouraging

  B) often gives a fair picture of the year's work

  C) often proves unreliable

  D) often tells whether he likes the subject of not

  39. If a student graduated from a university which does not require exams he would

  A) have to continue his studies

  B) have a feeling of failure

  C) be incompetent

  D) not be admitted by foreign institutions

  40. According to the letter, those who dislike the idea of examinations are probably afraid of

  A) competing with other students

  B) being graded unfairly

  C) working too hard

  D) being dismissed from school

  Part III             Vocabulary and Structure        (20 minutes)

  Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  41. It is not difficult to ______  the idea that machines man communicate information to us.

  A) admit

  B) receive

  C) accept

  D) convince

  42. I have not the least ______ of hurting your feelings.

  A) concept

  B) intention

  C) mind

  D) purpose

  43. As the shortage of certain metals approaches, others must be found to take their______

  A) share

  B) place

  C) role

  D) shape

  44. The new power station is reported  ______  within three years.

  A) to have completed

  B) to have been completed

  C) having Been completed

  D) to complete

  45. Mary is in bed with a fever and she can't hope to ________  the cold in a few day.

  A) get over

  B) get away

  C) get off

  D) get out

  46. Although the weather was very had, the buses still ran on

  A) list

  B) plan

  C) scheduce

  D) arrangement

  47. The situation today is obviously quite different from ______ it was only 50 years ago.

  A) what

  B) which

  C) when

  D) such

  48. Soon, Americans hope, the rains will return and ease the hardship ______ U.S.farmers.

  A) faced

  B) faces

  C) facing

  D) to face

  49. Ever since the family moved to the suburbs last year, they ______ better health.

  A) could have enjoyed

  B) have been enjoying

  C) had enjoyed

  D) are enjoying

  50. It is much easier to talk about social change than to ________

  A) bring it on

  B) bring it about

  C) buring it up

  D) bring it out

  51. Jane was hit on the head by the robber and was knocked______

  A) mindless

  B) unaware

  C) brainless

  D) unconscious

  52. He likes doing some reading at home          to the cinema.

  A) than to go

  B) than going

  C) more than going

  D) rather than to go

  53.  ______ neglecting our education, my father sent my brother and me to a summer school.

  A) Accused of

  B) Accusing of

  C) That he was accused of

  D) To be accused of

  54. I bought a new house last year, but I ______ my old house yet, so at the moment I have two houses.

  A) did not sell

  B) do not sell

  C) had not sold

  D) have not sold

  55. She didn't regret paying 200 dollars for the bookcase. As a matter or a fact, she would galdly have paid ______ for it.

  A) as much twice

  B) much as twice

  C) as twice much

  D) twice as much

  56. By the time you get to Beijing tomorrow, I__________for Shanghai.

  A) am leaving

  B) should have left

  C) will leave

  D) have already left

  57. It was essential that all the necessary documents ______ to the president's office being the end of this month.

  A) be handed in

  B) must be handed in

  C) should

  D) had been handed in

  58. The car is quite  ______  of petrol.

  A) economic

  B) economical

  C) saving

  D) sparing

  59. The traffic was very heary; otherwise I _______ here 50 minutes sooner.

  A) would be

  B) should be

  C) had been

  D) would have been

  60.   ______ his great wealth, he always remained a man of simple tastes.

  A) Except for

  B) With regard to

  C) Despite

  D) Although

  61. The socks were too small and it was only by ______  them that he managed to get them on.

  A) spreading

  B) extending

  C) lengthening

  D) stretching

  62. Language can be defined as a tool by which human beings ______ with one another.

  A) associate

  B) connect

  C) communicate

  D) correspond

  63. As a small boy, he was slow ______ learning to read and write.

  A) on

  B) with

  C) in

  D) about

  64. Tony was_______a mile of the hotel when he ran out of petrol.

  A) within

  B) inside

  C) about

  D) off

  65. It has been rather costly to install the machinery, but it will prove to be worth the money ______

  A) in the long run

  B) in conclusion

  C) at long last

  D) at the end

  66. I don't know why he ______ in the middle of a sentence.

  A) broke off

  B) broke out

  C) broke through

  D) broke away

  67. I'm sorry Andy didn't want to go to the conference, ______ willing to go we would have paid all his expenses.

  A) Being

  B) Was he

  C) He had been

  D) Had he been

  68. The minister was the person ______

  A) whom the state dinner was given in honour

  B) for whom the state dinner was given honour

  C) whose honour the state dinner was given

  D) in whose honour the state dinner was given

  69. The young driver looked over the engine carfully lest it ______ on the way.

  A) goes wrong

  B) would go wrong

  C) went wrong

  D) should go wrong

  70. John had been working hard and ______

  A) so his brother had

  B) so had his brother

  C) so was his brother

  D) so his brother did

  Part IV                      Close                 (15 minutes)

  Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked (A), (B), (C) and (D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

  Albert Einstein is said to have been asked by a strdent, "what finding helped you most when you were ___71___ the theory of relativity?" Einstein  replied  without ___72___ moment's hesitation. "Finding how to ___73___about the problem."

  The same___74___   is told about Sir Isaac Newton and___75___other scientists. We have no proof ___76___ any of  these well-known conversations ___77___ took place, but we are prepared to ___78___that they did, and, it m, that the ___79___ was the same one Einstein gave, ___80___this is the "way scientists work ___81___science progresses."

  Scientists usually work toward models of the process of structure they are studying. ___82___ we  have  modesl  of  the  structure ___83___ the universe and of the atom, models of the process ___84___which the genetic (遗传的) pattern is passed from one building block of life to ___85___ models of the economic systen and ___86___ on. Some models are mathematical, but a ___87___ does not have to have equations (方程) or even diagrams; the ___88___ requirement  is no doubt that it ___89___an insight (洞察) into the relationships that determine ___90___ something works as it does or how it is put together.

  71.

  A) designing

  B) inventing

  C) revealing

  D) developing

  72.

  A) a

  B) the

  C) an

  D) some

  73.

  A) know

  B) learn

  C) think

  D) argue

  74.

  A) event

  B) news

  C) story

  D) information

  75.

  A) any

  B) more

  C) few

  D) several

  76.

  A) that

  B) since

  C) which

  D) as

  77.

  A) naturally

  B) actually

  C) eventually

  D) regularly

  78.

  A) forget

  B) consider

  C) believe

  D) realize

  79.

  A)question

  B) answer

  C) conversation

  D) topic

  80.

  A) although

  B) because

  C) unless

  D) once

  81.

  A) while

  B) or

  C) and

  D) but

  82.

  A) Otherwise

  B) Nevertheless

  C) Still

  D) Thus

  83.

  A) of

  B) in

  C) with

  D) over

  84.

  A) for

  B) hy

  C) on

  D) to

  85.

  A) either

  B) other

  C) both

  D) another

  86.

  A) so

  B) later

  C) further

  D) straight

  87.

  A) structure

  B) pattern

  C) process

  D) model

  88.

  A) urgent

  B) important

  C) original

  D) unnecessary

  89.

  A) provide

  B) will provide

  C) provided

  D) is provided

  90.

  A)when

  B) what

  C) why

  D) whether

  Part V                     Writing                (30 minutes)

  Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition about What Would Happen If There Were No Power in three paragraphs. You are given the first sentence or part of the first sentence of each paragraph. Your part of the composition should be no less than 100 words, not including the words given. Remember to write clearly. You should write this composition on the Composition Sheet.

  An  Important Means of Transport In  China.  You should based your composition on the/bllowing outline:

  1.为什么自行车在中国这样普及。

  2.和汽车比较。

  3.自行车在中国的前途。

  Your composition should be no less than 100 words. Remember to write your composition on the Composition Sheet.

  [1991年1月大学英语四级考试试题参考答案]

  Part I  Listening Comprehension

  1. B   2. C   3. B   4. D   5. C   6. B   7. B   8. D   9. A  10. A

  11. A  12. A  13. C  14. D  15. D  16. C  17. A  18. B  19. D  20. C

  Part II  Reading Comprehension

  21. A  22. A  23. D  24. D  25. A  26. C  27. D  28. C  29. C  30. A

  31. C  32. C  33. C  34. B  35. D  36. B  37. A  38. B  39. D  40. A

  Part III  Vocabulary and Structure

  41. C  42. B  43. B  44. B  45. A  46. C  47. A  48. C  49. B  50. B

  51. D  52. C  53. A  54. D  55. D  56. B  57. A  58. B  59. D  60. C

  61. D  62. C  63. C  64. D  65. A  66. A 67. D  68. D  69. D  70. B

  Part IV  Close

  71. D  72. A 73. C  74. C  75. D  76. A 77. B  78. C  79. B  80. B

  81. C  82. D  83. A  84. B  85. D  86. A  87. D  88. B  89. A  90. C

  上一篇:  1992年1月四级试题及答案

  下一篇:  1991年6月四级试题及答案

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

学员心声

更多>>
学员 kxiwo:
自己估了六级分数,500分左右。外语教育网的老师讲得很好,我自己也很努力,一直坚持按照老师的方法复习。马年即将到来,希望能给我带来好运,顺利通过考试。
学员 doeiia:
虽然今年四级改革,大家都说翻译变难了,但是我依然很有信心。参加了外语教育网的四级课程,翻译题丝毫无压力,老师讲得和考题差不多。感谢老师一路的指引,祝大家新年快乐!
学员 ouemnx:
我报的是外语教育网的四级课程,总体感觉老师讲得还行,课程练习和讲解是按照改革后新题型设置的。开学就出成绩了,祝愿自己闯关成功!
学员 mlbafjlkafmb:
英语四级考试结束了,现在的心情真是复杂。通过短短一个月的学习,我的英语竟然可以提高得这么快。衷心地感谢外语教育网,感谢于兴武、王悦和冉继军老师,是你们让我燃起了英语学习的信心,英语六级考试我也会在网校学习。老师,祝福我吧,我一定会一次通关!
学员 ahogj:
外语教育网真的值得信赖,师资力量强,而且价格实惠。还有20多天就要四级考试啦,老师给我力量!
学员 ahigahe32:
外语教育网于兴武老师讲的英语六级课程生动透彻,深入浅出,让我的英语水平有了很大提高。还有不到一个月英语六级就要考试了,相信在老师的帮助下,加上我的努力,一定可以顺利通过考试。衷心感谢老师,祝您万事顺利!
学员 loiwu:
因为四六级改革了,心里没有底。所以,我跟同学一起报了外语教育网的六级课程,有老师的讲解和答疑,感觉比自学效果好很多,希望成绩出来后我会很happy!
学员 yopdm:
今年学习了外语教育网四级真题精讲课程,于兴武老师讲得很好。个人认为真题对于考试还是有很大帮助的,虽然翻译的题型改变了,但是总体的难度不是很大,感觉考得不错。顺便说一句,今天下午的火车,晚上我就能到家了,在这儿提前祝大家春节快乐!

精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371