移动课堂
您的位置:外语教育网 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

四级分词练习题

2006-05-10 15:30   我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  1) After the Arab states won independence, great emphasis was laid on expanding education, with girls as well boys____ to go to school.

  A) to be encouraged           B) been encouraged

  C) being encouraged           D) be encouraged

  2) ____,a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly than a man whose command of language is poor.

  A) Other things being equal

  B) Were other things equal

  C) To be equal to other things

  D) Other things to be equal

  3) All things ____, the planned trip will have to be called off.

  A) considered               B) be considered

  C) considering              D)shavingsconsidered

  4) The house was very quiet, ____as it was on the side of a mountain.

  A) isolated                B) isolating

  C) being isolated          D)shavingsbeen isolated

  5) This crop has similar qualities to the previous one, ____both wind-resistant and adapted to the same type of soil.

  A) being                 B) been

  C) to be                 D)shavingsbeen

  6) Corn originated in the New World and thus was not known in Europe until Columbus found it ____ in Cuba.

  A) being cultivated           B) been cultivated

  C)shavingscultivated          D) cultivating

  7) ____in this way, the situation doesn't seem so disappointing.

  A) To look               B) Looking at

  C) Looked at             D) To be looked at

  8) You will see this product ____ wherever you go.

  A) to be advertised         B) advertised

  C) advertise                D) advertising

  9) ____in a recent science competition, the three students were awarded scholarship totaling 21,000 dollars.

  A) To be judged the best

  B)shavingsjudged the best

  C) Judged the best

  D) Judging the best

  10) From the dates ____ on the plates, we decided that they were made in Song Dynasty.

  A) marking             B)shavingsbeen marked

  C) marked              D) to be marked

  11) She stood by the window, ____.

  A) thinking       B) think      C) thought       D) thinks

  12) ____ to meet anybody, he went in from the back door.

  A) Not wishing             B) Wishing

  C) Not wished              D) No wishing

  13) The editorial ____ now will appear in tomorrow's newspaper.

  A) writing                 B) to write

  C) being written           D) write

  14) It ____ now pretty late, we took our things and retired to our room.

  A) is       B) being        C) turned        D) got

  15) ____ with the size of the whole earth, the highest mountain does not seem high at all.

  A) When compared          B) While comparing

  C) Compare                D) Comparing

  16) The old man came upstairs with great strength, his right hand ____ a stick for support.

  A) held                   B) holding

  C) being holding          D) was holding

  17) ____ three times in a row, the boxer decide to give up fighting.

  A)shavingsdefeated             B) To have defeate

  C)shavingsbeen defeated        D) To have been defeated

  18) ____neglecting our education, my father sent me to school.

  A) Accused of                  B) Accusing of

  C) To be accused of            D) That he was accused of

  19) ____ mainly for the invention of the telephone, Alexander Graham Bell devoted his life to helping the deaf.

  A) He is remembered          B) While being remembered

  C) To be remembered          D) Though remembered

  20) ____ that they are fresh from university, the young people have done a good job.

  A) Given       B) Because       C) Giving      D) As

  21) ____ on a clear day, far from the city crowds, the mountains give him a sense of infinite peace.

  A) If walking             B) While walking

  C) Walking                D) When one is walking

  22) I understood you were third-year students ____ in English.

  A) who majors              B) who major is

  C) have majored            D) majoring

  23) A cool rain was falling, ____ with snow.

  A) mixed               B) mixing

  C) to mix              D)shavingsmixed

  24) ____ by the police, the kidnappers had no choice but to surrender.

  A) Surrounded               B) Surrounding

  C)shavingssurrounded        D) To be surrounded

  25) ____ equal educational opportunities, American Indians in the reservations remained backward and illiterate for a long time.

  A) Deprived off            B) Depriving off

  C) Deprived of             D) Depriving of

  26) All the exam papers ____, the teacher sent the class home.

  A)shavingsbeen handed in

  B)shavingshands in

  C) handing in

  D) being handed in

  27) ____ in 1636, Harvard is one of the most famous universities in the United States.

  A) Founding              B) It was founded

  C) Being founded         D) Founded

  28) There ____ no fresh drinking water and no good farm land, it was not a comfortable place in which to live.

  A) be        B) was         C) were        D) being

  29) ____ in Beijing for quite a few years, Mr. Park had little difficulty understanding Chinese.

  A)shavingslived             B) Lived

  C) Living                   D) To live

  30) Any packet ____ properly will not be accepted by the post office.

  A) not to be wrapped        B) not being wrapped

  C) not wrapped              D) notshavingsbeen wrapped

  31) The lab ____ next year will be more advanced than the old one.

  A) built                  B) to be built

  C) being built            D) to build

  32) Anna was reading a piece of science fiction, completely ____ to the outside world.

  A) being lost              B) losing

  C)shavingslost             D) lost

  33) He was sitting in the chair, ____ a book.

  A) read                  B) was reading

  C) reading               D) with reading

  34) Such ____ the case, there were no grounds to justify your complaints.

  A) is        B) was          C) be        D) being

  35) Peter is a good student, ____ his best subject.

  A) as English                B) English as

  C) being English             D) English being

  Key:

  1)C       2)A        3)A        4)A        5)A

  6)A       7)C        8)B        9)C       10)C

  11)A      12)A       13)C      14)B       15)A

  16)B      17)C       18)A      19)D       20)A

  21)D      22)D       23)A      24)A       25)C

  26)A      27)D       28)D      29)A       30)C

  31)B      32)D       33)C      34)D       35)D

  上一篇:  1994年1月四级考试听力MP3

  下一篇:  1995年1月四级考试听力MP3

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

网校介绍

更多>>

外语教育网(www.for68.com)是北京东大正保科技有限公司(CDEL)旗下一家大型外语远程教育网站,正保科技成立于2005年7月,是国内超大型外语远程教育基地,上榜“北京优质教育资源榜”--“百万读者推崇的网络教育机构”。


公司凭借雄厚的师资力量、先进的网络视频多媒体课件技术、严谨细致的教学作风、灵活多样的教学方式,为学员提供完整、优化的外语课程,既打破了传统面授的诸多限制,发挥了网络教育的优势,也兼顾面授的答疑与互动特点,为我国培养了大量优秀的外语人才。


为了满足学员学习不同语种、不同阶段的学习需求,网站开设了包括考试英语、行业英语、实用口语以及小语种在内的百余门语言学习课程,涵盖英语、日语、韩语、俄语、德语、法语、西班牙语、意大利语、阿拉伯语等主要语种,供学员自由选择。此外,网站还拥有各类外语专业信息和考试信息20余万条,是广大学员了解外语类考试最新政策、动态及参加各语种培训的优质网站。


北京东大正保科技有限公司成立于2000年,是一家具备网络教育资质、经教育部批准开展远程教育的专业公司,为北京市高新技术企业、中国十大教育集团、联合国教科文组织技术与职业教育培训在中国的唯一试点项目。


公司下属13家行业远程教育网站,业务涵盖了会计、法律、医学、建设、自考、成考、考研、中小学、外语、信息技术、汉语言教学等诸多领域,拥有办公面积8000多平米,员工近千人,公司年招生规模达270万人。由于正保远程教育(China Distance Education Holdings Ltd., CDEL)在中国互联网远程教育行业内的绝对优势和强大影响力,正保教育模式一直被广大投资人所追捧。2008年7月30日,公司在美国纽约证券交易所正式挂牌上市(股票交易代码:DL),是2008年唯一一家在美国纽交所上市的专业从事互联网远程教育的中国企业。


精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371