外语教育网
您的位置:外语教育网 > 考试英语 > 专四专八 > 经典题库 正文
  • 站内搜索:

TEM-4题库 1 (Grammar & Vocabulary)

2006-07-04 14:38

  TEM-4 (Grammar & Vocabulary)

  1. _____ all our kindness to help her, Sara refused to listen.

  A. At

  B. In

  C. For

  D. On

  2. ____ before we depart the day after tomorrow, we should have a wonderful dinner party.

  A. Had they arrived

  B. Would they arrive

  C. Were they arriving

  D. Were they to arrive

  3. ____ conflict among city-states caused the eventual decline of Greek civilization.

  A. Continuous

  B. Continual

  C. Constant

  D. Contrary

  4. ____ he‘s already heard the news.

  A. Chances are

  B. Chance is

  C. Opportunities are

  D. Opportunity is

  5.____ his knowledge and academic background, he is basically stupid.

  A. But for

  B. According to

  C. For all

  D. Thanks to

  6. ____ man can now create radioactive elements, there is nothing he can do to reduce their radioactivity.

  A. As

  B. Whether

  C. While

  D. Now that

  7. ____ of the burden of ice, the balloon climbed up and drifted to the South.

  A. To be free

  B. To free

  C. Freeing

  D. Freed

  8. ____ should any money be given to a small child.

  A. On no account

  B. From all account

  C. Of no account

  D. By all account

  9.____ the advances of the science, the discomforts of old age will no doubt always be with us.

  A. As for

  B. Despite

  C. Except

  D. Besides

  10. ____ the claim about German economic might, it is somewhat surprising how relatively small the German economy actually is.

  A. To give

  B. Given

  C. Giving

  D. Having given

  11. ____ the sight of the police officers, the men ran off.

  A. In

  B. At

  C. On

  D. With

  12. ____ the wall, we decided that we should need three tins of paint.

  A. Making up

  B. Doing up

  C. Putting up

  D. Sizing up

  13. ____ the whole, early American city planning was excellent.

  A. In

  B. From

  C. On

  D. Above

  14. ____ we are having these days!

  A. What a lovely weather

  B. What lovely weathers

  C. What lovely weather

  D. What lovely a weather

  15. ____, a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly than a man whose command of language is poor.

  A. Other things being equal

  B. Were other things equal

  C. To be equal to other things

  D. Other things to be equal

  16. ____, he does not love her.

  A. As he likes her very much

  B. Though much he likes her

  C. Much although he likes her

  D. Much though he likes her

  17. A drunk man walked in, ____ in appearance.

  A. repulsive

  B. reluctant

  C. reproachful

  D. reputed

  18. A good many houses ____ knocked down by the earthquake.

  A. was

  B. were

  C. is

  D. are

  19. A good teacher must know how to ____ his ideas.

  A. convey

  B. display

  C. consult

  D. confront

  20. A large part of human activity, particularly in relation to the environment, is ____ conditions or events.

  A. in response to

  B. in favor of

  C. in contrast to

  D. in excess of

  答案:

  1. C    2. D    3. B    4. A   5.  C

  6. C    7. D    8. A    9. B  10. B

  11. B  12. D  13. C  14. A  15. A

  16. D  17. A  18. B  19. A  20. A

相关热词:专四 专八 经典 题库
考试英语系列辅导课程
周 涵著名职称英语辅导专家,十余年职称英语教学实践……详情>>
周涵:职称英语辅导名师
赵文通资深学位英语辅导专家,深谙命题方向及重点、难点……详情>>
赵文通:学位英语考试辅导名师
冉继军北京大学博士,知名高校教师,雅思权威辅导专家……详情>>
冉继军:雅思考试辅导名师

  1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、联系方式
  编辑信箱:for68@cdeledu.com
  电话:010-82319999-2371