外语教育网
您的位置:外语教育网 > 考试英语 > 专四专八 > 经典题库 正文
  • 站内搜索:

TEM-4 题库 3(完形填空)

2006-07-04 14:36

  The passage has 15 blanks. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage.

  Passage 3

  Who won the World cup 1998 football game  What happened at the United Nations  How did the critics like the new play  31)______ an event takes place, newspapers are on the streets giving the details. Wherever anything happens in the world, reporters are on the spot to gather the news. Newspapers have one basic 32)______, to get the news as quickly as possible from its source, from those who make it to those who want to 33)______ it. Radio, telegraph, television, and 34)______ inventions brought competition for newspapers. So did the development of magazines and other means of communication. 35)______, this competition merely spurred the newspapers on. They quickly make use of the newer and faster means of communication to improve the 36)______ and thus the efficiency of their own operations. Today more newspapers are 37)______ and read than ever before. Competition also led newspapers to branch out into many other fields. Besides keeping readers 38)______ of the latest news, today‘s newspapers educate and influence readers about politics and other important and serious matters. Newspapers influence readers’ economic choices 39)______ advertising. Most newspapers depend on advertising for their very 40)______. Newspapers are sold at a price that 41)______ even a small fraction of the cost of production. The main 42)______ of income for most newspapers is commercial advertising. The success in selling advertising depends on a newspaper‘s value to advertisers. This 43)______ in terms of circulation. How many people read the newspaper  Circulation depends somewhat on the work of the circulation department and on the services or entertainment 44)______ in a newspaper’s pages. But for the most part, circulation depends on a newspaper‘s value to readers as source of information 45)______ the community, city, country, state, nation and world and even outer space.

  31.A. Just when B. While C. Soon after D. Before

  32.A. reason B. cause C. problem D. purpose

  33.A. make B. publish C. know D. write

  34.A. another B. other C. one another D. the other

  35.A. However B. And C. Therefore D. So

  36.A. value B. ratio C. rate D. speed

  37.A. spread B. passed C. printed D. completed

  38.A. inform B. be informed C. to be informed D. informed

  39.A. on B. through C. with D. of

  40.A. forms B. existence C. contents D. purpose

  41.A. tries to cover B. manages to cover C. fails to cover D. succeeds in

  42.A. source B. origin C. course D. finance

  43.A. measures B. measured C. is measured D. was measured

  44.A. offering B. offered C. which offered D. to be offered

  45.A. by B. with C. at D. about

  答案;

  31. C  32. D  33. C  34. B   35. A

  36. D  37. C  38. D  39. B   40. B

  41. C  42. A  43. C  44. B    45. D

相关热词:专四 专八 经典 题库
考试英语系列辅导课程
周 涵著名职称英语辅导专家,十余年职称英语教学实践……详情>>
周涵:职称英语辅导名师
赵文通资深学位英语辅导专家,深谙命题方向及重点、难点……详情>>
赵文通:学位英语考试辅导名师
冉继军北京大学博士,知名高校教师,雅思权威辅导专家……详情>>
冉继军:雅思考试辅导名师

  1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、联系方式
  编辑信箱:for68@cdeledu.com
  电话:010-82319999-2371