全国英语等级考试辅导热招
您的位置:外语教育网 > 全国英语等级考试 > 经典题库 > 模拟试题 > 正文

2010年PETS3阅读练习题

2010-08-24 16:33   来源:外语教育网       我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

  2010年PETS考试就要开始了,在这紧张的时刻,就让我们一起来做一篇PETS考试的阅读练习题吧,让你可以及时的查漏补缺,考出更好的成绩。

  It was fifteen past nine as Marie hurried into the office building where she was going to work. Her bus had inched along through heavy morning traffic,making her a few minutes late for her very first job. She decided to start out half an hour earlier the next day.

  Once inside the lobby,she had to stand at the elevators and wait several minutes before she could get on one going to the sixth floor. When she finally reached the office marked “Smith Enterprises”, she knocked at the door nervously and waited. There was no reply. She tapped on the door again,but still there was no answer. From inside the next office,she could hear the sound of voices,so she opened the door and went in.

  Although she was sure it was the same office she had been in two weeks before when she had the interview with Mr. Smith, it looked quite different now. In fact,it hardly looked like an office at all. The employees were just standing around chatting and smoking. In the front of the room,somebody must have just told a good joke,she thought,because there was a loud burst of laughter as she came in. For a moment she had thought they were laughing at her.

  Then one of the men looked at his watch,clapped his hands and said something to the others. Quickly they all went to their desks and,in a matter of seconds,everyone was hard at work. No one paid any attention to Marie. Finally she went up to the man who was sitting at the desk nearest to the door and explained that this was her first day in the office. Hardly looking up from his work,he told her to have a seat and wait for Mr. Smith, who would arrive at any moment. Then Marie realized that the day‘s work in the office began just before Mr. Smith arrived. Later she found out that he lived in Connecticut and came into Manhattan on the same train every morning,arriving in the office at 9∶35,so that his staff knew exactly when to start working.

  1. Marie felt nervous when she knocked at the door because______.

  [A]it was her first day in a new job

  [B]she was a little bit late for work

  [C]she was afraid that she had gone to the wrong place

  [D]there was no answer from inside the office

  答案B 外语教¥育网www.for68.com

  解析:第一天上班迟到,所以紧张。故选B.

  2. Marie could hardly recognize the office she went into as______.

  [A]she had been there only once

  [B]Mr. Smith was not in the office

  [C]nobody was doing any work

  [D]the office had a new appearance

  答案D

  解析:由第三段中“In fact, it hardly looked like an office at all. The employees were just standing around chatting and smoking.”可以看出,办公室内雇员的表现使得Marie感到走错了房间。故选D.

  3. The people in the office suddenly started working because______.

  [A]they saw a stranger in the office

  [B]their morning break was ended

  [C]no one wanted to talk to Marie

  [D]the boss was about to arrive

  答案D

  解析:段中“Then Marie realized that the day‘s work in the office began just before Mr. Smith arrived.”可知选D.

  4. We can infer from the text that the employees of the enterprise______.

  [A]would start their work by listening to a joke

  [B]were cold to newcomers

  [C]were always punctual for work

  [D]lacked devotion to the company

  答案D

  解析:而易见该公司职员对公司缺乏奉献精神。故选D.

  5. The best title for this text would be______.

  [A]Punctual Like A Clock

  [B]A Cold Welcome

  [C]An Unpunctual Manager

  [D]Better Late Than Never

  答案A

  解析:标题的选择应言简言骇,同时也可表达出作者的某种感情色彩,如讽刺、批评、赞扬等。B项中A Cold Welcome 太过于平淡,未能表达讽刺意味;An Uupunctual Manager 则转移了本文叙述的对象,以偏盖全;Better Late Than Never 与文章内容无关。故选A 。

相关资讯:
网站导航:
 四六级 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 经验 留学 备考
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 就业 辅导 留学 考试 报考  法语 资料 文化 考试 留学 辅导
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 辅导 资料 考试 留学 风采
PETS三级
超值套餐
超值优惠套餐=基础学习班+真题精讲班+冲刺串讲班
450元/门 课时:50课时
PETS三级
基础学习班
紧扣教材大纲,逐章系统讲解
300元/门 课时:30课时
PETS三级
真题精讲班
精讲历年真题,直击命题精髓
100元/门 课时:10课时
PETS三级
冲刺串讲班
梳理重要考点,预测命题方向
100元/门 课时:约10课时
PETS二级
冲刺串讲班
系统讲解考点,提高应试技巧
100元/门 课时:约10课时
学员 geege:
听了PETS的试听课程感觉真的很好,我立即报了名。我相信在老师的教导下,我一定会取得好成绩!老师的讲课很精彩,我还把它介绍给了我的同事和同学,谢谢老师们的帮助!
学员 noa:
外语教育网给我们学习外语提供了一个很好的平台,在这里有各个级别各个层次的英语学习资料,是块外语学习的风水宝地,希望外语网越办越好!!
学员 yongping:
去年PETS2级顺利的考过了,这得感谢网校的刘老师,今年会继续报网校的PETS3辅导,希望我能顺利通过考试。
学员 xiaobuding00:
PETS的课程不错,老师讲得很细,又不失生动活泼。今年顺利通过了2级,明年继续考3级,还报外语教育网的课~
学员 wrfxc:
考前多亏看了刘勇老师的pets课程,哈哈,顺利过关!多谢!
学员 ghjncv:
PETS张卫东老师讲课清晰、明了,我受益匪浅!
学员 freeg:
今天感谢外语教育网这段时间对我的培训,公司因为看到我最近英文的不断成长,昨天决定把公费读研的名额给我,虽然需要去参加考试,但是正是因为有了这个平台,才让我自己可以约束自己学习。老外客户对我最近这几个月的听力、口语提升有了肯定,项目也进展得顺利,年度业绩很OK。所以在此感谢!
学员 yuitd:
网校就像是自己身边的良师益友,遇到问题后直接提问老师,感谢老师们以最快的速度给予最满意的解答,谢谢网校这个好朋友。
版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371