您的位置:外语教育网 > 学位英语 > 试题中心 > 历年真题 > 正文

2015年11月7日北京学位英语真题答案及试题点评(网校完整版)

2015-11-09 17:45   来源:外语教育网       我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |
  Passage 1

Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian Territory(印弟安人保护区)that is now Oklahoma. Like most Native American children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors. (76)He was healthy and he had very little formal education. In 1950, Jim Thorpe was named the greatest American football player. He was also an Olympic gold medal winner. But Thorpe had many tragedies in his life.

Jim had a twin brother who died when he was nine years old. By the time he was 16, his mother and father were also dead. Jim then went to a special school in Pennsylvania for Native American children. There, he learned to read and write and also began to play sports. Jim was poor, so he left school for two years to earn some money. During this time, he played on a baseball team. (77)The team paid him $15 a week. Soon he returned to school to complete his education. Jim was a star athlete(运动员)in several sports, including baseball, running, and football. He won many awards for his athletic ability, mainly for football. In many games, he scored all or most of the points for his team.

In 1912, when Jim Thorpe was 24 years old, he became part of the U.S. Olympic team. He competed in two very difficult events: the pentathlon and the decathlon. Both require great ability and strength. The pentathlon has five track and field events, including the long jump and the 1,500-meter race. The decathlon has ten track and field events, with running, jumping, and throwing contests.

People thought it was impossible for an athlete to compete in both the pentathlon and the decathlon. So everyone was surprised when Thorpe won gold medals in both events. When the King of Sweden presented Thorpe with his two gold medals, he said, “Sir, you are the greatest athlete in the world” Thorpe was a simple and honest man. He just answered, "Thanks, King."

1. From the passage we learn that Jim Thorpe was born in ____.

A. India B. Pennsylvania C. Oklahoma D. Sweden

2. According to the passage, most American Indian children loved all the following EXCEPT ____.

A. fishing B. hunting C. swimming D. singing

3. Jim Thorpe started to play sports ____.

A. before he was nine years old B. when he was 16 years old

C. when he was 24 years old D. before his parents passed away

4. The word decathlon in Paragraph 3 probably means ____.

A. jumping B. five track and field events

C. throwing D. ten track and field events

5. Which of the following is NOT TRUE?

A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education.

B. Thorpe won two gold medals in the 1912 Olympic Games.

C. Thorpe once played on a baseball team for money.

D. In 1950, Thorpe was named the greatest American football player.

Passage 2

It can be really frustrating(使人沮丧的)for an overweight person to go to a gym and work out with a positive attitude. All one has to do is walk by almost any nice gym and notice all the healthy, sweating, "skinny" members. Sometimes they stare at those of us who are, well, zaftig. It is easy to see the judgment behind their eyes. Who wants to put up with that?

Many people are self-conscious of their bodies and feel isolated when joining workout classes of while exercising, especially if they are larger than most of the others in the group. Now the fitness industry is finally paying attention. Popular gyms are catering(迎合)to overweight and weight conscious customers by dedicating areas where the "skinny" people are not allowed.

There are even gyms or programs that require members to be at least 50 pounds overweight to participate.

Trainers recommend functional fitness as a practical goal, rather than six-pack abs(六块腹肌). (78)They often use text messages to stay in touch with customers.

Often at these specialized gyms, the trainers are overweight themselves, or working on their own weight goals, and this can help those people with anxiety caused by poor body image. The equipment has been designed for use by larger people. Wider seats, more cushioning, no mirrors ,and tinted(有色的)windows for privacy, are all important changes.

(79) Hopefully these types of gyms will successfully grow in numbers in the future. The idea is a very simple and potentially popular one. If it helps those of us who are bigger exercise more and improve our fitness level, it's a step in the right direction.

6. The word zaftig in Paragraph 1 is closest in meaning to ____.

A. fat B. healthy C. friendly D. polite

7. We can infer from the first two paragraphs that ____.

A. most large gym chains really don't want members to show up frequently

B. overweight people are often frustrated and pushed away by traditional gym industry

C. regular gyms don't accept overweight people to participate in their programs

D. overweight people have to pay extra to work out in a gym

8. What is the training goal in the gyms catering to overweight members?

A. To achieve functional fitness. B. To build six-pack abs.

C. To look like a fitness model. D To be able to run long distances.

9. As for the gyms catering to overweight members, which of the following statements is NOT TRUE?

A. The machines are designed for larger people.

B. Tinted windows are used to ensure extra privacy.

C. There are large mirrors on the walls.

D. The training goals are more realistic.

10. Which of the following is the title for the passage?

A. Improving Women's Self-confidence through exercises

B.The traditional Gym Industry Is Losing Its Customers

C.The fitness Industry is looking for New Directions

D.Specialized Gyms Disigned for Overweight People

Passage 3

Since its founding in 1948, McDonald's has grown from a family burger(汉堡包)stand to a global fast-food chain, with more than 30,000 locations in 118 countries.

With 58 million daily customers worldwide, McDonald’s is now so ubiquitous around the globe that The Economist publishes a global ranking of currencies' purchasing power based on the prices charged at the local McDonald’s, called the Big Mac Index(巨无霸指数).That’s not to say that every nation carries the same menu items: choices vary widely depending on location. Some Asian locations serve fried shrimp in a Big Mac roll, while McDonald’s in India doesn’t serve beef at all, relying instead on burgers made from vegetables, rice and beans.

Not everyone in the world has been happy to greet Ronald McDonald when he moves to town. Many see McDonald's as a symbol of American economic and cultural chauvinism(沙文主义), and European nations in particular have viewed American-style fast food as an insult to their national food. A French farmer, Jose Bove, became something of a national hero in 1999 after he and a group of people destroyed a McDonald's under construction to protest globalization and "bad food." The next year, a bomb exploded in a French McDonald’s, killing a 27-year-old employee. (76) No one claimed responsibility.

But regardless of whether you like their food or their policies, McDonald’s is still widely seen as one of the true pioneers of peaceful globalization.

11. According to the passage, which of the following statements is NOT TRUE.

A. McDonald's was founded in 1948.

B. McDonald’s has opened its restaurants in every city of the world.

C. McDonald’s has over 30,000 locations in the world now.

D. McDonald’s was very small in scale in the beginning.

12. The word ubiquitous in Paragraph 2 is most likely to mean ____.

A. very crowded B. very dean

C. existing everywhere D. occurring frequently

13. From Paragraph 2, we can conclude that ____.

A. McDonald’s designs its menu to suit the local people

B. millions of young adults got their first job with McDonald’s

C. the McDonald’s menu sticks to old-fashioned favorites such as the Big Mac

D. the low prices McDonald’s bring tens of millions of people through its doors every day

14. What did Jose Bove and his people do in 1999 to protest against McDonald's?

A. They organized a strike.

B. They protested outside a McDonald’s.

C. They refused to go to a newly-built McDonald’s.

D. They destroyed a McDonald’s under construction.

15. In ____, an employee died in a fatal bomb attack on a McDonald’s restaurant in France.

A. 1998 B. 1999 C. 2000 D. 2001

【参考答案】CDBDA

【参考答案】ABACD

【参考答案】BCADC

【试题点评】在我们整体的阅读当中,所需要具备的一个最重要的能力就是如何去看到题目之后,定准了位,并且找到那个我们真正应该找到的位置,在四个选项当中去找意思的原文最匹配的选项。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班阅读理解部分有重点讲解,在冲刺串讲班阅读理解部分也均有涉及。

二、词汇用法和语法结构

16. When Bill came in, I ____ with my friends.

A. will talk B. talk C. was talking D. have talked

【参考答案】C

【试题点评】本题考查时态语态。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第05讲、第06讲动词的时态和语态有重点讲解,在冲刺串讲班语法第01讲也有涉及。

17. John made her ____ him everything about her plan for the trip.

A. to tell B. tell C. told D. tells

【参考答案】B

【试题点评】本题考查动词的固定用法。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第15讲到第21讲必考词组、词汇讲解部分有重点讲解。

18. Lucy goes to school by bike every day, ____ she?

A. does B. doesn't C. is D. isn't

【参考答案】B

【试题点评】本题考查反义疑问句的一致关系。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第20讲一致关系有重点讲解。

19. I can help ____ whether we should go without raincoats.

A. wonder B. to wonder C. wondering D. wondered

【参考答案】C

【试题点评】本题考查动词的固定用法。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第15讲到第21讲必考词组、词汇讲解部分有重点讲解。

20. Never in her life ____ in such an important party, where she saw so many pop stars.

A. Lisa took part B. did Lisa take part

C. Lisa was taken part D. was Lisa taken part

【参考答案】B

【试题点评】本题考查倒装语序。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第21讲强调和倒装有重点讲解,在冲刺串讲班语法第08讲也有涉及。

21. The young man, ____ met us at the station yesterday, will show us around the campus this morning.

A. who B. that C. which D. whose

【参考答案】A

【试题点评】本题考查同位语从句。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第16、17讲名词性从句有重点讲解,在冲刺串讲班语法第05讲也有涉及。

22. I am not sure whether New York is ____ biggest city in-world or not.

A. a; a B. a; the C. the; the D. the; a

【参考答案】C

【试题点评】本题考查形容词最高级的用法。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第02、03讲形容词和副词有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

23. Believe it or not, Mike runs ____ than all the other boys in his class.

A. fast B. faster C. fastest D. more fast

【参考答案】B

【试题点评】本题考查副词的比较级。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第02、03讲形容词和副词有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

24. They left London for New York ____ the morning of September 10.

A in B. on C. at D. of

【参考答案】B

【试题点评】本题考查介词的用法。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

25. Jim can go to school today ____ his illness.

A. in spite of B. in front of C. because of D. far from

【参考答案】C

【试题点评】本题考查状语从句连接词。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第14、15讲状语从句有重点讲解,在冲刺串讲班语法第04讲也有涉及。

26. With the____ of a computer, one can do what was impossible in the past.

A. age B. air C. aid D. aim

【参考答案】C

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

27. I immediately ____ Luke's father from the crowd because they two looked like each other so much.

A. researched B. recognized C. reported D. reduced

【参考答案】B

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

28. A friendly relationship between two countries is often based on____ respect, trust and understanding.

A. lovely B. mutual C. bold D. strict

【参考答案】B

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

29. Mr. Brown isn't in the office now, but you can ____ a message for him.

A. give B. hand C. tell D. leave

【参考答案】D

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

30. The boy gave an exciting ____ of his adventure son the island, which attracted a large audience.

A. opinion B. idea C. account D. appearance

【参考答案】C

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

31. Get in the car. There's enough ____ for you.

A. room B. seat C. spot D. area

【参考答案】A

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

32. His face looks ____ but I can't remember where I met him.

A. alike B. familiar C. like D. similar

【参考答案】B

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

33. We must make ____ our minds where to go for our vacation this winter.

A. out B. up C. for D. in

【参考答案】B

【试题点评】本题考查动词固定搭配的辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇 第15讲到第21讲必考词组、词汇讲解部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

34. China is rich in natural resources, but they are not evenly ____.

A. dismissed B. contributed C. disturbed D. distributed

【参考答案】D

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

35. Taken in time, the medicine can be quite ____.

A. effective B. affected C. efficient D. sufficient

【参考答案】A

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

36. The ____ edition of the dictionary is far better than the previous ones.

A. late B. lately C. latest D. lasting

【参考答案】C

【试题点评】本题考查词汇辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

37. Big waves turned ____ the boat, causing many people to fall into water.

A. up B. down C. in D. over

【参考答案】D

【试题点评】本题考查动词固定搭配的辨析。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇 第15讲到第21讲必考词组、词汇讲解部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

38. On reaching home I discovered that I ____ my keys at the office.

A. left B. have left C. was left D. had left

【参考答案】D

【试题点评】本题考查时态语态。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第05讲、第06讲动词的时态和语态有重点讲解,在冲刺串讲班语法第01讲也有涉及。

39. By the time she leaves the stage next month, she ____ for sixty years.

A. will have performed B. has performed

C. will be performing D. will perform

【参考答案】A

【试题点评】本题考查时态语态。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第05讲、第06讲动词的时态和语态有重点讲解,在冲刺串讲班语法第01讲也有涉及。

40. I appreciated ____ to your school to give a lecture.

A. to be invited B. to have invited

C. having invited D. being invited

【参考答案】D

【试题点评】本题考查动词的用法。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的词汇第1讲到第14讲词汇部分有重点讲解,在冲刺串讲班词汇部分也有涉及。

41. ____, follow the directions on the bottle carefully.

A. When taken drugs B. When taking drugs

C. When one takes drugs D. When to take drugs

【参考答案】B

【试题点评】本题考查状语从句。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第14、15讲状语从句有重点讲解,在冲刺串讲班语法第04讲也有涉及。

42. Mr. Smith____ be in the bookstore because I saw him in his office a moment ago.

A. must not B. can't C. may not D. needn't

【参考答案】B

【试题点评】本题考查情态动词。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第04讲情态动词有重点讲解,在冲刺串讲班语法第02讲也有涉及。

43. The plants would have grown all right if she ____ them properly.

A. had watered B. watered

C. has watered D. waters

【参考答案】A

【试题点评】本题考查虚拟语气。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第21讲强调和倒装有重点讲解,在冲刺串讲班语法第08讲也有涉及。

44. All the evidence pointed to the conclusion ____ he was guilty.

A. which B. that C. as D. so

【参考答案】B

【试题点评】本题考查定语从句。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第18、19讲定语从句有重点讲解,在冲刺串讲班语法第06讲也有涉及。

45. ____ she likes the present is not clear to me.

A. If B. What C. Which D. Whether

【参考答案】D

【试题点评】本题考查名词性从句。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班词汇用法和语法结构语法部分的语法第16、17讲名词性从句有重点讲解,在冲刺串讲班语法第05讲也有涉及。

三、挑错

46. Fred, together with his friends, are planning a trip to the beach at the vacation.

A B C D

【参考答案】B

【试题点评】本题考查一致关系。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第02讲有重点讲解。

47. Reading the novel, he returned to the library and borrowed another one.

A B C D

【参考答案】A

【试题点评】本题考查非谓语动词。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第04讲有重点讲解。

48. I don't feel like going out now: I'm not used to have a walk after dark.

A B C D

【参考答案】C

【试题点评】本题考查非谓语动词。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第04讲有重点讲解。

49. I don't know what was happened to him when he went home alone.

A B C D

【参考答案】B

【试题点评】本题考查动词时态语态。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第03讲有重点讲解。

50.We think that impossible for them to work out those math problems within such a short time.

A B C D

【参考答案】A

【试题点评】本题考查从句常见错误。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第05讲有重点讲解。

51. It is very important for the strong man to know that whatever strong he is he cannot be the strongest.

A B C D

【参考答案】D

【试题点评】本题考查从句常见错误。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第05讲有重点讲解。

52. I'm still unable to make myself understand in the discussion which worries me a lot.

A B C D

【参考答案】C

【试题点评】本题考查非谓语动词常见错误。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第04讲有重点讲解。

53. Though Dick is five years old this coming week, but he is still unable to speak.

A B C D

【参考答案】B

【试题点评】本题考查并列结构常见错误。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第05讲有重点讲解。

54. The more learned a man is, and more modest he usually is.

A B C D

【参考答案】C

【试题点评】本题考查并列结构常见错误。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第05讲有重点讲解。

55. The reason I cannot go with you is because I am really busy.

A B C D

【参考答案】C

【试题点评】本题考查从句常见错误设。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班挑错部分第05讲有重点讲解。

四、完形填空

Some people think of life as a game. There are similarities between life and games: both can be played, both have rules, and both turn out winners and losers. There are differences __56__ the two, however. Games make you __57__ away from life; the more you play, the less you pay __58__ to the more important things in life.

In life, you get only one chance to play. When your life is over, the game is over. Life is not a game. Life is the __59__ thing. Life is unpredictable(不能预测的); you can play it right and still __60__.Life is not always fair; one wrong move or one bad choice may __61__ too many such moves or choices in life. Take a chance with your life and it could be the last chance you get. Life isn't always fun, but it can be if you decide to make it that __62__.

__63__, the advice is "Enjoy your life; take risks, but don't engage __64__ risky behavior." Think __65__ the things you do and the things you shouldn't do. Don’t play with your life in the following points.

Don't play with your safety. Don't ignore proven safety measures. Safety measures and safety equipment have one purpose: to __66__ you safe. _67__ your seat belt when you drive a car; wear a helmet(头盔)when you __68__ a motorcycle. Your safety is in your __69__.

Don't play with money. You can make your money _70__ or you can throw it all away. Don't pay with a credit card if you don't have the money to pay __71__ the bill when it comes. Save some of your money. Think twice before __72__ a purchase, no matter how __73__ it is. Skip (省去) the cup of coffee or the can of soda each day, and save the money you would have spent. In just a few years, you will have saved thousands of dollars. Save more, and you'll have more. The habits you __74__ today will affect you financially for the rest of your life. Learn how to __75__ your money.

56. A. beyond B. besides C. between D. among

57. A. engage B. turn C. change D. think

58. A. attention B. resistance C. importance D. vacation

59. A. proud B. short C. false D. real

60. A. lose B. succeed C. pass D. earn

61. A. awake B. permit C. cause D. arise

62. A. energy B. trip C. hope D. way

63. A. Besides B. Thus C. Also D. But

64. A. at B. out C. in D. to

65. A. about B. with C. beside D. down

66. A. turn B. keep C. gain D. reach

67. A. fasten B. prevent C. pretest D. resist

68. A. get B. sit C. move D. ride

69. A. gloves B. areas C. hands D. sights

70. A. intend B. shorten C. grasp D. grow

71. A. at B. for C. with D. out

72. A. make B. take C. making D. taking

73. A. small B. short C. high D. big

74. A. develop B. extend C. instruction D. offend

75. A. promote B. manage C. consider D. overlook

【参考答案】56. C 57. B 58. A 59. D 60. A 61. C 62. D 63. B 64. C 65. A 66. B 67. A 68. D 69. C 70. D 71. B 72. C 73. A 74. A 75. B

【试题点评】完型填空为了测试考生实际应用英语的能力和语感。具体说来,是从语篇的角度综合测试考生的阅读理解能力、词汇的掌握和对英语习惯用语的熟悉程度、以及语法规则的灵活运用。这部分大家一定要注重思路和寻找线索能力的训练,一般做题的基本思路是,根据已知信息去填空,根据空前后的线索来选择填什么。比方说,题目让考生填主句的内容,那么从句中就会有相应的说明。题目让考生填动词,原文常常在别的地方出现这个动词的同义词。那么如何判断呢?首先根据需要填写动词后面出现的宾语,找到有同一宾语的句子,该句中的动词就是所需填写词的同义词。具体相关知识点和解题思路在外语教育网完形填空部分有重点讲解,在冲刺串讲班完形填空中也有所涉及。

五、翻译

Section A 英译汉

76. He was healthy and strong, but he had very little formal education.

【参考答案】他健康且强壮,但是却几乎没受过正规教育。

77. The team paid him only $15 a week.

【参考答案】这个团队只支付他每周15美元。

78. No one claimed responsibility.

【参考答案】没有人承担责任。

79. They often use text messages to stay in touch with customers.

【参考答案】他们经常使用短信和顾客保持联系。

80. Hopefully these types of gyms will successfully grow in numbers in the future.

【参考答案】这些类型的健身房很有希望在未来成功的大量增加。

【试题点评】翻译试题由两部分组成。本部分是英译汉,要求考生把前面阅读理解文章中画线的五个句子译成中文,要求译文达意,无重大语言错误。主要考核学生词汇、语法、句型等方面综合运用语言的能力。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班汉译英部分讲有重点讲解。

Section B 汉译英

【参考答案】

81.请带把雨伞以防下雨。

【参考答案】Please bring an umbrella in case it rains.

82.你应该听老师的话。

【参考答案】You should listen to the teacher.

83.汤姆每天下午打篮球。

【参考答案】Tom plays basketball every afternoon.

84.足球是一项培养孩子跟别人合作的运动。

【参考答案】Football is a sport that develops the cooperation between children and others.

85.同学们都在忙着准备考试。

【参考答案】The students are busy preparing for the exam.

【试题点评】翻译试题由两部分组成。本部分为汉译英,要求考生把五个难度适中的中文句子译成英文,要求译文达意,无重大语言错误。翻译部分主要考核学生词汇、语法、句型等方面综合运用语言的能力。具体相关知识点和解题思路在外语教育网学位英语基础学习班英译汉部分讲有重点讲解。

相关资讯:
网站导航:
 四六级 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 经验 留学 备考
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 就业 辅导 留学 考试 报考  法语 资料 文化 考试 留学 辅导
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 辅导 资料 考试 留学 风采
全科套餐
450元/门
超值优惠套餐=基础学习班+冲刺串讲班(部分地区另包含真题精讲班或习题精讲班) 85/95课时
实验班
1200元/门
含套餐全部课程及服务,当期考试不过,按协议退费。 85/95课时
基础学习班
350元/门
紧扣教材大纲,逐章系统讲解
课时数:70课时
冲刺串讲班
200元/门
梳理重要考点,预测命题方向
课时数:15课时
真题精讲班
100元/门
精讲历年真题,直击命题精髓
课时数:10课时
习题精讲班
100元/门
精讲典型习题,提高应考能力
课时数:10课时

网校介绍

更多>>

外语教育网(www.for68.com)是北京东大正保科技有限公司(CDEL)旗下一家大型外语远程教育网站,正保科技成立于2005年7月,是国内超大型外语远程教育基地,上榜“北京优质教育资源榜”--“百万读者推崇的网络教育机构”。


公司凭借雄厚的师资力量、先进的网络视频多媒体课件技术、严谨细致的教学作风、灵活多样的教学方式,为学员提供完整、优化的外语课程,既打破了传统面授的诸多限制,发挥了网络教育的优势,也兼顾面授的答疑与互动特点,为我国培养了大量优秀的外语人才。


为了满足学员学习不同语种、不同阶段的学习需求,网站开设了包括考试英语、行业英语、实用口语以及小语种在内的百余门语言学习课程,涵盖英语、日语、韩语、俄语、德语、法语、西班牙语、意大利语、阿拉伯语等主要语种,供学员自由选择。此外,网站还拥有各类外语专业信息和考试信息20余万条,是广大学员了解外语类考试最新政策、动态及参加各语种培训的优质网站。


北京东大正保科技有限公司成立于2000年,是一家具备网络教育资质、经教育部批准开展远程教育的专业公司,为北京市高新技术企业、中国十大教育集团、联合国教科文组织技术与职业教育培训在中国的唯一试点项目。


公司下属13家行业远程教育网站,业务涵盖了会计、法律、医学、建设、自考、成考、考研、中小学、外语、信息技术、汉语言教学等诸多领域,拥有办公面积8000多平米,员工近千人,公司年招生规模达270万人。由于正保远程教育(China Distance Education Holdings Ltd., CDEL)在中国互联网远程教育行业内的绝对优势和强大影响力,正保教育模式一直被广大投资人所追捧。2008年7月30日,公司在美国纽约证券交易所正式挂牌上市(股票交易代码:DL),是2008年唯一一家在美国纽交所上市的专业从事互联网远程教育的中国企业。


精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:for68@chinaacc.com
电话:010-82319999-2371